Şimdi Ara

Motorola Razr xt910 nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
13.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu telefondan alalı 10 gün oldu. android 4.0.4 günclemesi yapıldıktan sonra doğru dürüst hiç bir oynu çalıştırmıyor. fakat güncellemeden önce hiç oyun yüklememiştim artık telefondamı sorun var yoksa güncelelmeyle sorunlar oluştu bilemiyorum. bu telefonu kullanan varsa bilgilerini paylaşırsa memnun olurum. bu arada vatandan aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim ok

herkese selamlar yeni katıldım aranıza bende motorola razr x910 almak istiyorum burdaki yorumlarda olumlu ama son duydugum haber beni soguttu bu cihazdan razr ın bataryası degişmiyormuş alan kullanan arkadaşlar bilgilendirirlerse burdaki herkes faydalanacaktır

Bataryası değişmiyor değil değişiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=iQ818j6qT7g

Bu da bataryası

http://www.ebay.ca/itm/OEM-MOTOROLA-REPLACEMENT-BATTERY-EB20-SNN5899A-EB-20-FOR-DROID-RAZR-XT910-XT912-/160949643557?pt=PDA_Accessories&hash=item257958a925

Yani değişiyor ve en azından 1.5-2 sene zaten dğiştirmezsiniz. hadi diyelim oldu 1 sene sonra değiştirirsiniz.

• teşekürler usta ilgin için batarya gömülü olunca çok ısınırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: METEOR2344

bende bu telefondan alalı 10 gün oldu. android 4.0.4 günclemesi yapıldıktan sonra doğru dürüst hiç bir oynu çalıştırmıyor. fakat güncellemeden önce hiç oyun yüklememiştim artık telefondamı sorun var yoksa güncelelmeyle sorunlar oluştu bilemiyorum. bu telefonu kullanan varsa bilgilerini paylaşırsa memnun olurum. bu arada vatandan aldım.

Update yaptiktan sonra fabrika ayarlarina dondurun. Stabil calisir. Aslinda her cihazda boyledir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aylık xt910 var 700 tl alayım mı arkadaşlar nasıl cihaz ?
  • Arkadaşlar ben cihazı ortalama bir aydır kullanıyorum hızı falan süper bu fiyata cihaz bulunmaz soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

1 aylık xt910 var 700 tl alayım mı arkadaşlar nasıl cihaz ?

güvendiğin biri ise al tabi usta.
    bende alacam inşALLAh ama fiyatını düşürtmeye çlışıyoruz :D
  • vatanda 860 lira nasıl alınır mı?
  • arkadaşlar galaxy nexsus ile razr ı kıyaslarsanız sizce hangisi ben razr görmedim kapalı kutu olarak gödüm eline alıp inceleyen varmı nexsusu inceledim gerçekten iyi cihaz son güncellemeleri ilk alan cihaz her iki cihazda sd kart girişi yok iki cihazı inceleyen varmı eline alıpda bakan varmı hangisi alınmalı fiyat olarak çok az bir fark var aralarında
  • arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum fakat telefon 16 gb mi 8 gb mi hepsiburada yorumlarında bir kaç kişi 8 gb geldi falan demiş aslı nedir bu işin?
  • O fiyata alınabilecek en iyi telefon razr,ilk çıktığı zaman 2000₺ ile giriş yaptı ve fiyatı şuan inanılmaz...

• o fiyata alınabilecek en iyi telefonmu bilmiyorum insan çekimser kalıyor servis yok yazılım çıkmıyor sd kart yok bataryasını bulmak degiştirmek ustalık ister cihaz saglamdır belki ama amalar çekimser bırakıyor yoki cihazı alıp inceleyen buraya yazan buraya yazıyor cihazı soruyor sipariş verdim yarın gelecek diyor birdaha bul bulabilirsen diger arkadaşlara yardımcı olayım düşüncesi yok
  • quote:

o fiyata alınabilecek en iyi telefonmu bilmiyorum insan çekimser kalıyor servis yok yazılım çıkmıyor sd kart yok bataryasını bulmak degiştirmek ustalık ister cihaz saglamdır belki ama amalar çekimser bırakıyor yoki cihazı alıp inceleyen buraya yazan buraya yazıyor cihazı soruyor sipariş verdim yarın gelecek diyor birdaha bul bulabilirsen diger arkadaşlara yardımcı olayım düşüncesi yok

SD kart desteği var. Mini hdmi desteği var. Nexus lan asıl farkları bunlar bence ekranda Nexus dan çok daha parlak duruyor.

• teşekürler usta kimi sd kart destegi yok diyor varmış demek dedigin gibi ekranda nexsusdan parlaksa iyi ben nexsusu inceledim ekran iyi ama biraz mat gibi
  • ben telefonu alalı 1 ay olmadı dün sokakta elimden düştü ekran paramparça oldu. hani bu telefonun ekranı gorilla glass darbeye dayanıklıydı. bu gün aldığım yere götürecem umarım servisi sıkıntılı değildir. arkadaşlar bu telefonlar düştümü böyle olurlar servis yapabilirmi bilgisi olan varmı. bide garanti kapsamına girermi
  • quote:

ben telefonu alalı 1 ay olmadı dün sokakta elimden düştü ekran paramparça oldu. hani bu telefonun ekranı gorilla glass darbeye dayanıklıydı. bu gün aldığım yere götürecem umarım servisi sıkıntılı değildir. arkadaşlar bu telefonlar düştümü böyle olurlar servis yapabilirmi bilgisi olan varmı. bide garanti kapsamına girermi

geçmiş olsun kardeş gorilla olması kırılmaya dayanıklı anlamına gelmiyor tüm süper amoled gorilla ekranlar aynı şekilde kırılır oyüzden sigorta yaptırıyorlar motorolanın servisi yok türkiyede garantisi varmı şüpeli aldıgın yere götür en iyisi
  • quote:

quote:

ben telefonu alalı 1 ay olmadı dün sokakta elimden düştü ekran paramparça oldu. hani bu telefonun ekranı gorilla glass darbeye dayanıklıydı. bu gün aldığım yere götürecem umarım servisi sıkıntılı değildir. arkadaşlar bu telefonlar düştümü böyle olurlar servis yapabilirmi bilgisi olan varmı. bide garanti kapsamına girermi

geçmiş olsun kardeş gorilla olması kırılmaya dayanıklı anlamına gelmiyor tüm süper amoled gorilla ekranlar aynı şekilde kırılır oyüzden sigorta yaptırıyorlar motorolanın servisi yok türkiyede garantisi varmı şüpeli aldıgın yere götür en iyisi

Distributor garantisi ne demek bilir misin?

• distributor bilmem ekran kırılması cihaz hatası degil distributor da olsa ne olacak cihaz parasına yapar gönderir
  • quote:

distributor bilmem ekran kırılması cihaz hatası degil distributor da olsa ne olacak cihaz parasına yapar gönderir

Dedigin cok sacma. Motorola magazasi olsa birebir degistirecek mi? Adam sana ekrani kirilmaz demiyor ip57 sertifikasi var cihazin diyor. Zamaninda forumdan xperia go sahibi birinin ekrani ciziliyor basit bi dusmeyle, adamlar kullanici hatasi diyor sony magazasi olmasina ragmen. Bilgi sahibi olmadiginiz konularda atip tutmayin burda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

distributor bilmem ekran kırılması cihaz hatası degil distributor da olsa ne olacak cihaz parasına yapar gönderir

Dedigin cok sacma. Motorola magazasi olsa birebir degistirecek mi? Adam sana ekrani kirilmaz demiyor ip57 sertifikasi var cihazin diyor. Zamaninda forumdan xperia go sahibi birinin ekrani ciziliyor basit bi dusmeyle, adamlar kullanici hatasi diyor sony magazasi olmasina ragmen. Bilgi sahibi olmadiginiz konularda atip tutmayin burda.

arkadaşım atıp tutmuyorum yukarda yazdıgım mesajımı iyi okusaydın anlardın atıp tutan sensin arkadaş hani kırılmazdı diyor gorilla ekran bende yazdım gorilla kırılmaz diye bir şey yok garantide olsa düşen cihazın kırılan ekranı ücretsiz degişmez konu dagıtıyorsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.