Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, kulaklık olayına takmış durumdayım. kutu içinden kulaklık çıkan v8 bulamadım. en son motorola servisine gittim, satıcı kendisinin aksesuar konusunda uzman olduğunu, ona rağmen bu tel. için kulaklık bulamayacağını söyleyip durdu. giriş yeri farklıymış sanırım.

ya bu adam bana satmak istemiyor, ya da v8 e uyan bir kulaklık dünya üzerinde yok

bir arkadaş L7 kulaklığını kullandığını söylemişti. onu da bulamadım piyasada.

bilgisi olan, kullanan arkadaşlar hayrına bir yardım ediverin de şu güzelim telefondan kulaklık yüzünden vazgeçmiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alioth

arkadaşlar, kulaklık olayına takmış durumdayım. kutu içinden kulaklık çıkan v8 bulamadım. en son motorola servisine gittim, satıcı kendisinin aksesuar konusunda uzman olduğunu, ona rağmen bu tel. için kulaklık bulamayacağını söyleyip durdu. giriş yeri farklıymış sanırım.

ya bu adam bana satmak istemiyor, ya da v8 e uyan bir kulaklık dünya üzerinde yok

bir arkadaş L7 kulaklığını kullandığını söylemişti. onu da bulamadım piyasada.

bilgisi olan, kullanan arkadaşlar hayrına bir yardım ediverin de şu güzelim telefondan kulaklık yüzünden vazgeçmiyim.

türkiyede satılan v8 lerde kulaklık yok arkadaşlar kutudan çıkmaz.motorolanın önerdiği kulaklık budur arkadaşlar bluetooth kulaklık.Ben eski V3i min kulaklığını taktım v8 e aparatıyla beraber çok kötü kulaklık sesi var tavsiye etmem ama linkteki kulaklık çok karizma david beckham reklamını yapmıştıhttp://www.store.motorola.com/mot/en/US/adirect/motorola?cmd=catProductDetail&productID=98801N&showAddButton=true

http://www.wirelessground.com/beckhams9.html

• http://www.memorybits.co.uk/shop/mobile-phone-handsfree-kits/original-motorola-syn1301b-headphones-compatible-with;-razr2-v8-razr-v3-w385-razr-v3xx-slvr-l6-pebl-u6-syn1301b/4685

şöyle bir şey buldum ben de "Motorola SYN1301B" kodlu kulaklık uyuyormuş. diğeri 129$. kimse almaz onu.

ekleme: bakırköy'de 25 ytl'ye satılıyor. yani uyan kulaklık var. içiniz rahat olsun.. sadece bimeks teknosa tarzı marketlerde satılmıyor. cep telefoncuların bazılarında var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Bishop -- 15 Şubat 2008; 17:39:19 >

• sanırım v8 de problem sifatı bana ait oldu.
    dun telefon açılmadı, sarja taktıgımda çalıştı sabah kalktıgımda telefon hiç bi şekilde açılmıyordu.
    Teknosa'ya goturdugumde pilde sorun oldugunu çözdük, yalnız söyle bisi varki telefon inanilmaz isiniyodu.
    sigaranin külünün elinize düştügü zamanki sicaklik gibi

servise yolladım bekliyoruz
  • @kesskin, kotu olmus ya bu tarz ısınma problemleri beni korkutur walla radyasyonu da cok mudur gibisinden :D

bu arada ereyon fiyatı 15 euro artmıs bu acaba içinde kulaklık bulunan modelleri mi geldi dusundurtuyor :D
  • yine dayanamdim, gittim aldim :)

telefon tarz olarak almis gitmis. kutu dizayni bile sahane yapmis adamlar. telefoncu gosterirken telefonu agzim acik kaldi resmen

pil konusunda daha yeni oldugundan yavas yavas duzene oturacak diye umuyorum. bir de surekli kurcaladigimdan az gidiyor diye dusunuyorum. tabii iki tane kocaman ekrani olmasi da etkiler. menude dolanirken dis ekrani kapatmanin ayari var mi bulamadim ben. gereksiz yere acik bence. o ekrani kapatsak bile pil suresini baya etkiler bence. yoksa bekleme suresi 330 saat yaziyor ki muthis bir rakam.

bu telefon kadar rahat bir tus takimi gormedim. k790i'den sonra acayip rahat geldi. cok memnunum acikcasi telefondan. keske konusan telefon muhabbeti turkce de olsaydi. telefon dilini ingilizce yapip denedim, sahane bir olay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet19

http://www.memorybits.co.uk/shop/mobile-phone-handsfree-kits/original-motorola-syn1301b-headphones-compatible-with;-razr2-v8-razr-v3-w385-razr-v3xx-slvr-l6-pebl-u6-syn1301b/4685

şöyle bir şey buldum ben de "Motorola SYN1301B" kodlu kulaklık uyuyormuş. diğeri 129$. kimse almaz onu.

ekleme: bakırköy'de 25 ytl'ye satılıyor. yani uyan kulaklık var. içiniz rahat olsun.. sadece bimeks teknosa tarzı marketlerde satılmıyor. cep telefoncuların bazılarında var.

ahmet19 arkadaşım, bilgi için teşekkürler. pazartesi gidip bu kulaklığı arayacağım. nette buldum gerçi ama görerek almak daha iyi olacaktır.
    bu arada ereyonda biraz zam gelmiş telefona

• quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

@kesskin, kotu olmus ya bu tarz ısınma problemleri beni korkutur walla radyasyonu da cok mudur gibisinden :D

bu arada ereyon fiyatı 15 euro artmıs bu acaba içinde kulaklık bulunan modelleri mi geldi dusundurtuyor :D

nokia - motorola - samsung radyasyon yayma orani diye biliyorum.

teknosadaki adamin soyledigine gore Turkiye'ye bir tane distribitor varmis motorola icin
    ve icinden kulaklik cikma - cikmama distribitore bagli bir olay imis.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seckinds

yine dayanamdim, gittim aldim :)

telefon tarz olarak almis gitmis. kutu dizayni bile sahane yapmis adamlar. telefoncu gosterirken telefonu agzim acik kaldi resmen

pil konusunda daha yeni oldugundan yavas yavas duzene oturacak diye umuyorum. bir de surekli kurcaladigimdan az gidiyor diye dusunuyorum. tabii iki tane kocaman ekrani olmasi da etkiler. menude dolanirken dis ekrani kapatmanin ayari var mi bulamadim ben. gereksiz yere acik bence. o ekrani kapatsak bile pil suresini baya etkiler bence. yoksa bekleme suresi 330 saat yaziyor ki muthis bir rakam.

bu telefon kadar rahat bir tus takimi gormedim. k790i'den sonra acayip rahat geldi. cok memnunum acikcasi telefondan. keske konusan telefon muhabbeti turkce de olsaydi. telefon dilini ingilizce yapip denedim, sahane bir olay.

Öncelikle hayırlı olsun Pil konusunda endişen olmasın.Kullandıkça pil ömrünün uzadığı söyleniyor sürekli.Telefonun kendi resimlerini koyabilir misin acaba?Özellikle elde çekilmiş resimlerini merak ediyorum.

• Evet arkadaşlar ereyon fiyatı artırmış ben 420 ye almıştım şimdi 455 olmuş yaa
  • bu aletin sol yanındaki tek olan tuş ne işe yarıyor bilen var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: abeyni

bu aletin sol yanındaki tek olan tuş ne işe yarıyor bilen var mı acaba?

Edit.Pardon ben sağ ile solumu karıştırmışım.Sağdaki tek tuş için konuştum.

Eğer telefonu türkçe kullanıyor isen o tuşun işlevini türkçeye maalesef koymamışlar ama ingilizceye alırsan o tuşa uzun bastığında sesli komut çalışacak ve telefonu sesinle sms okutturup rehbere kişi kaydedip bunun gibi birçok şeyi yapabilirsin.Ayrıca ingilizcede iken talking phone on yaparsanız.Menude gezerken menu isimlerini mesajlarda gelen mesajı okuyor eleman üstüne geldikçe.Maalesef türkçe dilinde bu özellikleri kullanamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 27 Şubat 2008; 15:37:45 >

• Pille ilgili ben şunu denedim.
    Parlaklık 6 iken(göz alıyor resmen) 1 gün gitti.
    Parlaklık 2 iken(gayet parlak ve yeterli) 2 gün gitti.
    Parlaklığı 0'a indirdim(Biraz karanlık oldu) şu an sabit 3 gün gidiyor.Hatta bazen 4 ü de görüyor.

Kulaklık ile ilgili bayağı yorum var bende yapayım.
    Kendi üstündeki usb micro usb olduğu için yanında mini usb için aparat çıkıyor zaten.Bu durumda ebay gibi sitelerde usb>3.5 mm 'e çeviren aparatlar var.Onun haricinde bluetooth stereo kulaklık ile işinizi görebilirsiniz.

Aşağıda micro usb den 3.5 mm e çeviren aparat var.Belki alacağım yakında.Fiyatlar 3 dolar gibi başlayıp 20 dolara kadar çıkıyor kargosu hariç.Eğer böyle sipariş verme durumum olursa bilgilendiririm.

http://cgi.ebay.com/Motorola-Micro-USB-to-3-5mm-Headphone-Adapter-Q9h-V9-V8_W0QQitemZ360027205350QQihZ023QQcategoryZ20354QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 27 Şubat 2008; 15:32:00 >

• quote:

seçim tuşu,kapakta msj okumak cevapsız çağrılara bakmak ve kamerayı(kapak kapalıyken) açmak için.

kimse foto koymamış ben bir tane upload ettim ama umarım olmuştur
  • quote:

Orjinalden alıntı: lanetholsun

quote:

seçim tuşu,kapakta msj okumak cevapsız çağrılara bakmak ve kamerayı(kapak kapalıyken) açmak için.

ben alete göre sol tuşu, karşıdan bakıldığında sağ tuşu kastetmiştim sen öteki tuşu söylüyorsun sanırım. neyse RYU nickli arkadaş söylemiş. ikiniz de saolun yine de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeyni -- 28 Şubat 2008; 16:43:03 >
  • Servisten gelen telefonum dun elime geçti yenisiyle degistirmisler
    bu seferde dokunmatik ekranda sorun var çalışmıyor
    bu TEKNOSA ne biçim bi şirkettir bende nasıl bir şansızlık vardır anlamıyorum
    40 yılın başında hevesle bir telefon aldım basima gelenler...

arkadaslar teknosa'dan uzak durun.
    cevremdeki herkes sikayetci ordan aldiklarindan
  • sonunda v8 ime kavuştum. en az beklediğim kadar güzel nazar değmesin
    bu arada bluetooth kulaklık da sipariş verdim, bakalım nasıl olacak..
  • Güncel fiyat listesi (14.03.2008)

Ereyon.com: 474 YTL / 464 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 537 YTL / 515 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 539 YTL / 512 YTL (Havale ile)
  • iyi guzel hos telefonda,kapak acilinca hos olmuyor.

Cok buyuk.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.