Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonum uzu sure (10 dakıka) konusunca telefo kapanıyor trk acılıyor aynı sorun olan varmı
  • v8 icin tema ve oyun yukleyebilecegim kaynak verebilecek biri var mı ?
  • v8 video çekme oynatma kaç pixel?
    fsp lerini biliyorsanız onlarıda yazarmısınz
  • quote:

Orjinalden alıntı: RollingStone

v8 icin tema ve oyun yukleyebilecegim kaynak verebilecek biri var mı ?

programlar

skinler başka bir değişle temalar

şimdilik bu kadar bulabildim daha bulursam link veririm

• nej@t link gorunmuyor pm atabilir misin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RollingStone

nej@t link gorunmuyor pm atabilir misin ?

pm attımda bende link çalışıyo yazıların üstüne tıklaman yeterli
  • Üye olman gerekiyor, üye olmadan göremezsin içeriği
  • ben üyeyim ondan açıldı sende açılmadı demekki
  • O sayfa'nın en başında benim yaptığım rainbow isimli skin'i spike V8'e portladı, denemeni tavsiye ederim.
  • az önce bir v8 videosu izledim ve hayatım değişti v8 e aşık olmuş bulunuyorum şu anda alamam çünkü 1 yıl sonra fiyatı 250-300 ytl civarına düşücek şimdi niye pahalıyken alıyım ki zaten alcak parada yok v3i mide 600 ytl ye almıştım babama aldırmıştım gerçi herneyse şu anda 230 ytl ye düştü çok zararımız oldu neyse sonuçta olan oldu videoyu merak edenler varsa işte o olaylı video TIKLA bu telefonun en çok hoşuma giden yanı dış ekranda fotolara bakılıyo video izleniyo falan çok hoşuma gitti ben sadece mp3 dinleniyo şarkı değiştiriliyo falan sanıyodum ama arama ve mesaj yazma dışında bütün işlemler yapılıyo galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: ali25

telefonum uzu sure (10 dakıka) konusunca telefo kapanıyor trk acılıyor aynı sorun olan varmı

evet bende de oldu birkere. resetlendi telefon.

şöyle bir problem yaşıyorum ben de bayadır. telefonun hoparlörü bozuldu. ses gelmedi hiçbirşekilde. zil sesleri vs. hiç ses yok. servise verdim (genpa olmuş servis şirketi. kvk bakmıyor artık) 2 hafta kaldı telefon. hoparlörü değişmiş. servisten aldım telefonu. akşam yine bozuldu hoparlör

bugün yine gittim verdim servise. dedim ben yeni telefon istiyorum. dediler aynı arıza 3 kere meydana gelirse değişim isteyebilrsiniz. telefona sigorta yaptırmıştım. telefon gelsin, yapacağımı biliyorum. yanlışlıkla(!) suyun içine düşürücem telefonu daha 24 saat dolmadan aynı arıza medana gelir mi ya? deli oldum.

genpa inanılmaz kötü bir hizmet veriyor. bunu öğrendim. diyolardı arkadaşlar genpa şöyle böyle diye. başıma geldi, onaylıyorum =) ben aldığımda kvk bakıyordu motorolaya. şans işte. neyse efem, en erken salı olur diyolar telefon için. direk 1 hafta sallıyorlar. dedim hiç salı günü falan olmayacak bu telefon. geçen sefer de öyle dediniz, 2 hafta sürdü. pişkin pişkin gülmekle yetindi kız. yeni telefon alırsam kvk'nın baktığı bir markayı tevih edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinds -- 3 Nisan 2008; 23:30:31 >

• bende bugün itibariyle aranıza katıldım.. 600 ytl bayıldım:( çok şık bir telefon ama özellik bakımında zorlayacak galba beni..

v8 için yazılım mevcutmu, bilgisayarla telefon def. senkronizasyonu için vs..
    birde kulaklık çıkmadı nerden kaça temin edebiliriz??
  • arkadaşlar size bir sorum olacak v8 telefonumu akşam yatarken alarmını kurup kapatıyorum fakat bazı günler alarm çalmıyo bende işe geç kalıyorum bu durumda tabi :) sabah kalktığımda telefon uçak modu açık ve alarm çalmış gibi gözüküyo ama alarm çalmıyo acaba telefondamı sorun var yoksa yazılımsal bir hatamı anlamadım.Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • Telefonu bayağıdır kullanıyorum.Açıkçası malzeme kalitesi ve kullanımından genel olarak çok memnunum.Ama maalesef telefonda eksikler çok.

1.Kulaklık problemi öncelikli.Müzik dinlemek için ya bayağı bir para bayılıp stereo bluetooth kulaklık almak gerekiyor yada microusb yi 3.5 mm ye çeviren aparatı.(Ebayda mevcut).Türkiyede bulamadım bir türlü.
    2.İlk aldığımda mesaj yazarken kullandığım türkçe sözlüğe bişiler oldu artık "merhaba" gibi basit bir kelimeyi bile tanımıyor.Sözlüğe eklensinmi diyor.İlginç.
    3.Tema atmak için telefonun firmware ini değiştirmek zorundasınız ki tavsiye etmem açıkçası.Ben değiştirdim öyle çokta güzel temalar yok ve çok az.Sony Ericsson gibi değil kesinlikle.(Şimdilerde orjinal firmware dönmeye çalışıyorum)
    4.Dış ekranı devasa yapmışlar müzik kontrolüde var,sms de okunuyor ama bence daha fazla kullanıma açık olmalıydı(mesela resimlere bakmak,müzik göndermek ve daha fazlası)
    5.Resimler klasörüne girdiğinizde önizlemeli olarak açarsanız yavaş.(Bütün menu geçişleri hızlı,hatta muzikte hızlı ama resimlerde neden yavaslıyor anlamıyorum)

Kamerası bana fazlası ile yetiyor.Hatta bence ışıklı ortamlarda çok iyi.Otofokus yok ama aratmıyor.(En azından Samsung kullandım foto çekmek ölüm).Müzik kalitesi gerçekten iyi.3 tane walkman telefon kullanmama rağmen bana bir eksiklik hissettirmedi V8.Ama benim en beğendiğim yanı parıl parıl parlayan tuş takımı,kasa kalitesi ve ekranları.Gerçekten bu telefonu elimde tutma sebebim kalitesinin yüksek olması.Lacivertte çok yakışmış.

Bu arada unuttum.Bu telefonun ekranı ve kasası bir türlü çizilmiyor.Genelde pek önemsemem telefonlarımı ve çizikler hemen oluşmaya başlar ekranında veya kasasında.Ama bu telde başaramadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 10 Nisan 2008; 10:53:46 >

• Orjinal firmware e dönmüş bulunmaktayım.Orjinalde kastım orjinal menu stili.Yazılım versiyonum R601_G_80.44.27R_A.
  • 420 mb'lık v8 için hem gğzel temaları olan hemde dış ekran kullanım kabiliyetini arttıran modlanmış monster packler çıktı.
  • Güncel fiyat listesi (10.04.2008)

Ereyon.com: 489 YTL / 474 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 578 YTL / 555 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 577 YTL / 548 YTL (Havale ile)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcebi001

v8 in insan tenine duyarlı dış ekranı bile bu cihazı özel yapıyor

bu ne demek arkadaşım açıklarmısın? elimizin sıcaklığı ile renk mi değiştiyor nedir?
  • insan tenine duyarlı ne yaaa, bildiğimiz dokunmatik işte oda ufak biyer..
    ipod touchun yandan yemişi işte

benim bir sorum olucak, reklamında ana kapakta albüm resmi gözüküyordu. ama ben beceremedim iç kapakta gözükmesine rağmen albüm resimleri dış japakta görükmor???

birde tema yükleyebilen arkadaşlar ss koyarlarsa memnun oluruk:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10ur

insan tenine duyarlı ne yaaa, bildiğimiz dokunmatik işte oda ufak biyer..
    ipod touchun yandan yemişi işte

benim bir sorum olucak, reklamında ana kapakta albüm resmi gözüküyordu. ama ben beceremedim iç kapakta gözükmesine rağmen albüm resimleri dış japakta görükmor???

birde tema yükleyebilen arkadaşlar ss koyarlarsa memnun oluruk:D

Dokunmatik kısma başka birşeyle dokunduğunda bir hareket yok.Parmak veya burnunla dokununca tepki veriyor(Heralde bunu demek istedi).

Albüm kapağı telefonu yeni aldığımda çıkmıyordu ama yazılım yükseltince şu an dış ekranımda çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.