Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alacağın ürünün boyutuna göre değişiyo...bizim posta ücretlerine göre çok pahalı tabi...
  • ya çok sorun oldum ben bugün ama bişe daha var...telefonda yüklü gelen resim ve müzikleri açmamaya başladı telefon."lisans satın almanız gerekiyor" diye hata veriyo...kafamı karıştırmaya başladı valla bu v8
  • Ekran son parlaklıkta günde 300 mesaj ve 1 saat telefon konuşmasıyla 1 gün dayanır mı arkadaşlar ? Sabah 7'den akşam 11'e kadar falan gidip gitmemesi çok önemli. Aksi taktirde almaktan vazgeçicem.
  • Ben 300 mesaj çekmedim ama o zaman telefonu yeni almıştım.Bol bol kurcalıyordum anlayacağın.Telefon normalde 2. kademe parlaklıkla geliyor varsayılan olarak.6. kademede inan çok parlak oluyor bence akşamları rahatsız olursun ha olmam dersen dediğim gibi en son parlaklıkta 24 tam saat gitti yani tam 1 gün.Senin bir günün eğer sabah çekip gece 12 ye kadar ise bence rahat gider.
    quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Ekran son parlaklıkta günde 300 mesaj ve 1 saat telefon konuşmasıyla 1 gün dayanır mı arkadaşlar ? Sabah 7'den akşam 11'e kadar falan gidip gitmemesi çok önemli. Aksi taktirde almaktan vazgeçicem.
  • motorolaya artık sadece genpa bakıyomuş yaa...onunda bi etiler bi kadıköyde servisi var,iğrenç bi firma ama...yandık valla 10-15 günden aşağı gelmez artık telefonlar
  • Yazılım güncelleme için rehber.Ben bu arkadaşın ve modmymoto.com sitesindeki 3 tane ayrı firmware denedim.Ama en sonunda custom edilmemiş olanını tercih ettim.

http://www.rasputin007.co.uk/storage/webpages/rsd/

Kısaca nelere ihtiyacınız var söyleyeyim.
    1.usb driver(verdiğim linkte işletim sisteminizin versiyonuna göre indirin)
    2.RSD Lite 4.01(yazılımı atacağınız program.google'dan bulabilirsiniz)
    3.Firmware(versiyon seçeneği size kalmış)

İlgili driverlar bilgisayarınıza kurulur.Telefonun şarjı fullenir.Telefonu bootloader modunda acılır(*# ve power butonu) siyah ekran açılacak.RDS'den firmwarein yeri gösterilir ve starta tıklanır.Yaklaşık 1-2 dakika sonra başarılı bir şekilde yazılım güncellenir.

Not:Ben defalarca yazılım güncelledim(4kadar).Detayları verdiğim linkte mutlaka okuyun.Ben genel olarak adımları anlattım.Firmware olarak 80.5** olanlar 2gb V8 içindir.Denemeyin bence.80.4 ile başlayanlar 512 mb versiyonu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 18 Nisan 2008; 21:49:21 >

• biraz daha açıklamalı olarak anlatırsanız versiyon yükleme işlemini ilk defa yapıcam o yüzden birde firmware nerden bulabilirim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 19 Nisan 2008; 9:36:58 >
  • heartless arkadaşın dediği gibi önce programları yükle ve verdiği sitede gerekli açıklamalar yazıyo ztn...ama gerçekten telefona zarar verebilirsin,riske girmek istemiyosan en iyisi bi servise ver onlar halletsin...yok illa ben yapıcam diyosan en son versiyonun adresini veriyorum ;
    http://www.rasputin007.co.uk/storage/firmware/R601_G_80.44.2DR_No_Brand_LP0039C.rar
    bu dosyayı indirip açtıktan sonra rsd lite programına gösteriyosun sonra start dedin mi işlem tamam...
    bende en son v3 e flash attığım için çok açık olamıyorum tam hatırlayamıyorum malesef programları...

• yardımcı olan herkese çok teşekkürler versiyonu yükledim kayıtsız simide hallettim yeni versiyonla rehberim gitti onu yedeklemeyi unuttum artık arayana kimsin diycez sonra kyıt edicez napalım :)
  • doğan kardeş benim söylediğim versiyonu mu attın??göze çarpan bi değişiklik varmı telefonda??kapaktaki dokunmatik tuşlarla mesaj okunuyor mu??

bende genpa yı aradım kendim yazılım yüklersem cihaz garanti dışı kalır mı diye cevap veremedi bayan motorola türkiye ye yönlendirdi beni...onlarda kapalıymış bugün bi cevap alsam bende atıcam hemen...
  • senin verdiğin versiyonu attım menüler değişik biraz birde mesajlar call centerın içinde mesajları taşıyamıyorum ana menüye zaten mesaj geldiğinde dış ekrandan mesajı okuyabiliyosun ana menüde opera pol ve google diye klasörler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 19 Nisan 2008; 14:03:04 >
  • pil göstergesi yanında c1 diye bişey var ama anlamadım ?
  • İşte o versiyonda menü stilini arkadaş kendi kafasına göre uyarlamıştı.Açıkçası hoşuma gitmemişti.Bu yüzden klasik menu stili olan bi versiyona dönmüştüm.Bu arada temaları da denemişsindir heralde?
  • yeni yazılımda ne gibi ekstralar var yada nesi daha rahat çalışıyor ?
    yüklemek gereklimi
    bende yeni aldım telefonu ne yapsam ?
    v6mı derken v8 aldım forumdan bir arkadaştan
    hatta kulaklığıda var orjinal gayette iyi ses çıkarıyor
  • V8'in dış ekranında video izlenebiliyor mu?Yoksa sadece V9 a ait bi özellik mi?Bi de dokunmatik tuşlara görev atanabiliyormu?
  • Maalesef işletim sistemi olarak V8 daha esnek olmasına rağmen V9 un dış ekran kabiliyeti daha yüksek.Bildiğim kadarıyla V9 da resimlere bakılıyor,video izleniyor,müzik çalar başlatılıyor.V8 de bunlar yok.Custom edilmiş yazılımlarda da ben bir fark göremedim.Sadece tema atabiliyorsunuz.Bu firmware ler bunu sağlıyor.
  • Yarın v8 alıyoruz bakalım. Neymiş bu karizma görelim.
  • Hayırlı olsun. Sağlam bir incelemeye ihtiyaç var, bol resimli. Benim de kafamı kurcalamaya başladı sanki, ne bileyim...
  • Onu da yaparız. Önümüzdeki haftaiçi. Şu ödevlerden bir başımı kaldırabilsem. Gerçi onlar bitse bu seferde vizeler başlayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Onu da yaparız. Önümüzdeki haftaiçi. Şu ödevlerden bir başımı kaldırabilsem. Gerçi onlar bitse bu seferde vizeler başlayacak.

vizeler bitecek şenlikler başlayacak şenlikle bitecek ahanda finaller
    finaller bitecek zaten hayattan elini ayağını çekeceksin
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.