Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fakat telefonda birkaç eksik yada benim göremediğim durumlar söz konusu yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum

1-Yan tekli tuşa kapak açıkken istediğimiz uygulamayı atayamıyormuyuz
    mesela bt mesela video vs gibi v3te peblde vardı (soldaki tekli yan tuş)

2-melodi seçimi yaparken bir melodiyi dinleyip diğerine geçmek için geri dönüp bir alta geçip alttakini başlatmam gerekli
    peblde sağ yada sol yada alt üst yerine göre aynı menü içerisinde melodiler arası geçiş yapabiliyoduk

3-ön dokunmatik tuşlara kapak kapalı iken herhangi başka uygulama atayamıyormuyuz
    öndeki dokumatik tuşlar sadece müzik modundamı işe yarıyor ?

4-ön ekranda video izleme resimler arasında dolaşma gibi bir seçenek varmı yoksa herhangi modda bu olabilirmi ?

5- diğer konuda arkadaş yeni bir versiyon güncellemeden bahsetmiş
    ne gibi artıları olur bunun bir önceki versiyonlara göre ?

6- ayrıca kapak kapalı iken yan tuşlardan işlemler yapmak istediğimde sürekli titreşişli şekilde uyarı veriyo
    yani her tuşa bastığımda tek tek titriyo telefon bunu nasıl iptal edebilirim
    telefon normal modu sadece zil sesi olarak ayarlı yada sessiz modda olduğu halde bile bu titreme durumu var sürekli

7-birde ürününün kendi bataryası bx40
    nette bc60 olarak v8 uyumlu diye satılan bataryalar var
    farkları nedir bunların ?

8-kapak aktifliğini kaldırmak mümkünmü
    yoksa yan tuşlardan red olabildiği için mümkün değilmi

9-fotoğraflara bakmanın herhangi bir kısa yolu yokmu
    normal motorola telefonlardakinden farklı bir menü var
    diğer türlü hemen resimler klasörünü buluyoduk
    ama bunun menü düzeni içeriği pek motorola ile alakalı değil gibi en azından bildiğimiz standart moto ile alakası pek yok gibi :)
    kötümü derseniz hayır gayet iyi ve göze hoş görünen bir düzen var kişiselleştirebilme bolca söz konusu ancak net olarak moto menülerine alışkanlıktan dolayı bu ters geldi biraz

10-mp3 uygulamasını telefonun kapağı kapalı iken başlatma imkanımız yokmudur ?
    nasılki kapak kapalı iken foto çekebiliyoruz ses ayarları yapabiliyoruz bunu yapabiliyormuyuz merak ettim ?

ve aklıma gelmeyenler

• 1-atayamıyosun
    2-geri demek lazım başka şansın yok
    3-sadece müzik modunda işe yarar
    4-ön ekranda video izleyemez resimlere bakamazsın
    5-ikonlar ve firmware update sadece fazla bir fark yok
    6-titreşim olayını kaldıramazsın tuşlara her bastığında titrersin :)
    7-batarya farkını bilmiyorum
    8-anlamadım
    9-fotoğraflara bakmanın tek kısa yolu tuşlardan birine resimler klasörünü kısa yol yapıcaksın
    10-mp3 kapak kapalıyken başlatılmaz

SAYGILAR
  • Orjinalden alıntı: RYU1980

İşte o versiyonda menü stilini arkadaş kendi kafasına göre uyarlamıştı.Açıkçası hoşuma gitmemişti.Bu yüzden klasik menu stili olan bi versiyona dönmüştüm.Bu arada temaları da denemişsindir heralde?

benim hoşuma gitti birazda mecburiyetten kayıtsız sim yazıyodu teli kurtarmak içinde bunu kabul ettim :) menüleri düzenledim ben bazılarını sildim temalar harika bence yalnız kafama takılan bişey var hat1 ve hat 2 diye seçenek var bu telefonda bu özellik varmıydı ? :) ana akranda pil göstergesi yanında hat1 varsa onu gösteriyo enteresan :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogangoxel

1-atayamıyosun
    2-geri demek lazım başka şansın yok
    3-sadece müzik modunda işe yarar
    4-ön ekranda video izleyemez resimlere bakamazsın
    5-ikonlar ve firmware update sadece fazla bir fark yok
    6-titreşim olayını kaldıramazsın tuşlara her bastığında titrersin :)
    7-batarya farkını bilmiyorum
    8-anlamadım
    9-fotoğraflara bakmanın tek kısa yolu tuşlardan birine resimler klasörünü kısa yol yapıcaksın
    10-mp3 kapak kapalıyken başlatılmaz

SAYGILAR

ozaman çoook eksiği varmış telefonun
  • eksiği olmayan telefon yokki
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogangoxel

eksiği olmayan telefon yokki

haklısında ben bu telefonu en azından normal v serisinin tüm özellikleri alınıp yeni yeni bir sürü eklenir diye düşünmüştüm
    genel anlamda çok iyi bir telefon ama eski motoroladan alışkanlıkları bunda devam ettirememk garip geldi biraz
    hem kullanım kolaylığı açısından hemde daha hızlı olma açısından

peki kardeş yeni sürüm yüklememi önerirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 20 Nisan 2008; 13:12:48 >
  • ben v3 de v3i de kullandım v8 ikisindende iyi telefon daha hızlı ama tabi özellikleri çok iyi değil motorola karizma telefon yapıyo açıkçası bende bu yüzden alıyorum zaten bana konuşmak mesajlaşmak takvim ve alarm yetiyo.Ben dün yükledim yeni versiyon mecbur kaldığımdan dolayı yükledim çünkü alarmda sorun çıkıyodu telefon kapalıyken alarmım çalmıyodu yeni versiyon yükledim sorun halloldu fazla bir fark yok ikonlar falan değişik sadece o kadar bana sorarsan mecbur kalmadıkça yeni versiyon falan yükleme çok masraflı yani şöyle rsimleri kopyala müzikleri kopyala vs v8 de hafıza kartıda olmadığı için bir bilgisayara yedeklemen lazım bir sürü iş ben dün hepsini yaptım ama rehberi yedeklemeyi unutmuştum salak gibi :) bütün numaralarım gitti sim kartdada kayıtı değildi ama sen bilirsin
  • 8. inci soruya cevap veriyorum.Evet kapak aktifliğini kaldırabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RYU1980

8. inci soruya cevap veriyorum.Evet kapak aktifliğini kaldırabiliyorsun.

nereden peki
    ben hala bulamadım nerede olduğunu

Birde bu arada banamı öyle geldi bilmiyorumda telefon aman aman abartı bir hıza sahip değil
    mesela fotolar arasında hemen geçiş sağlayamıyor
    ama açıkçası peble v3e göre falan farkını çok rahat hissettiriyor
    ama tek sevdiğim noktası çok sağlam kasa yapısı resmen kalıp çelik gibi sıkıştır sıkıştır birşey olmuyo
    ama üstlerde yazan otobüs altında kaldı muhabbetinede pek inanmıyorum
    ben değil otobüs bir şahinin bile altına altmak istemem nolur nolmaz

birde versiyona nereden bakıyorduk vede yeni versiyon neydi
    telefon daha sıfır modda
    yedekleyecek bir durumda yok
    ilk alan arkadaş yurt dışından almış daha eylülde
    belki yeni versiyondan sonra daha stabil çalışabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 20 Nisan 2008; 14:45:52 >

• Versiyona Telefon ayarlarındaki özelliklerden bakıyorsun.
    Kapakla cevap için ise Ayarlar>Çağrı Ayarları>Gelen Çağrı ayarı>Cevaplama şeklinin altından değiştiriyorsun.
  • quote:

Versiyona Telefon ayarlarındaki özelliklerden bakıyorsun.
    Kapakla cevap için ise Ayarlar>Çağrı Ayarları>Gelen Çağrı ayarı>Cevaplama şeklinin altından değiştiriyorsun.

hayret eski motorolaya göre aynı düzen içerisinde imiş ben ise farklı biryerdedir diye bakmadım bile

versiyon olarak hangisine bakmam gerekli
    ap flex var
    ap yazılım sürümü var
    bp flex
    bp yazılım
    hangisi güncellenecek olan sürümdür ?
  • Bende aldım 2 saat falan oldu telefonu. Kurcalayacak özelliği yok ki bildiğin klasik şekil motorola. Crystal talk diyordunuz ama ben bir fark göremedim. Ses öyle aman amanda gelmiyordu telefonda. Bunun ayarı falan mı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

hayret eski motorolaya göre aynı düzen içerisinde imiş ben ise farklı biryerdedir diye bakmadım bile

ap flex var
    ap yazılım sürümü var
    bp flex
    bp yazılım

Ap yazılım sürümü Bp de aynısı zaten.Bulacağın firmware 80.4* ile başlamalı V8 512 mb için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 20 Nisan 2008; 15:54:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Bende aldım 2 saat falan oldu telefonu. Kurcalayacak özelliği yok ki bildiğin klasik şekil motorola. Crystal talk diyordunuz ama ben bir fark göremedim. Ses öyle aman amanda gelmiyordu telefonda. Bunun ayarı falan mı var?

Bence sony ericssona göre bariz bir konuşma kalitesi var.Crystal talkta yüksek sesli ortama girdiğinde kendisi otomatik ayarlıyor sesi ayrıca konuşurkende yandaki tuşlarla konuşma sesini artırabilirsin.Yada firmware in eski ise güncelle.Belki düzelir.
  • quote:

quote:

quote:

ap flex var
    ap yazılım sürümü var
    bp flex
    bp yazılım

Ap yazılım sürümü Bp de aynısı zaten.Bulacağın firmware 80.4* ile başlamalı V8 512 mb için.

evet baktımda aynı imiş
    fakat ap büyük harflerle diğeri küçük harflerle
    Bendeki versiyon :

R601_G_80.42.3GR_T

peki yenisini yüklediğimde ne gibi artıları olacaktır bana ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ap flex var
    ap yazılım sürümü var
    bp flex
    bp yazılım

evet baktımda aynı imiş
    fakat ap büyük harflerle diğeri küçük harflerle
    Bendeki versiyon :

R601_G_80.42.3GR_T

peki yenisini yüklediğimde ne gibi artıları olacaktır bana ?

Bunun kesin bir cevabı yok.Sadece ben 4 tane firmware değiştirdim.En sonunda 80.4.27R_A yı tercih ettim.Benim ilk aldığım sürümde birkaç sorun vardı mesela
    1.Muzik çalarda bass'ı açık yaptığımda kapalı oluyordu,kapalı yaptığımda açık.
    2.Dış ekran iki kat oldu birkaç sefer(Görüntü)
    3.Telefon biraz daha yavaştı(Süper hızlanacak diye beklentin olmasın.Resimlerde hala aynı)
    4.Bluetooth menüsü şimdiki sürüme göre farklı idi.

Daha aklıma gelmiyor ama.Güncelleme yaptıktan sonra;
    1.Müzik çalardaki bass olayı düzelmişti.
    2.Bir daha bu sorunla karşılaşmadım.
    3.Çok birşey farketmedi ama hızlanma oldu(belkide kendimi kandırıyorum)
    4.Bluetooth açarken daha kolaylık oldu.

• Yandaki ses olayı zaten sona kadar açık. Rehberde sadece isim olarak gösteremiyoruz bu kötü. Mesaj yazımı nokiadan sonra çok çok kötü geldi. 3220'ye taktım 1. hattımı motorolada 2. hattım duruyor. O kadar zor geldi. Daha önce v3i kullanmama rağmen.
  • quote:

Yandaki ses olayı zaten sona kadar açık. Rehberde sadece isim olarak gösteremiyoruz bu kötü. Mesaj yazımı nokiadan sonra çok çok kötü geldi. 3220'ye taktım 1. hattımı motorolada 2. hattım duruyor. O kadar zor geldi. Daha önce v3i kullanmama rağmen.

neyse olacak okadar bende aynı durumdayım hatta düşünki bu telefonun içeriği farklı diye eski telefonumda olan bölümler yoktur diyerek farklı yerde arıyorum cevapları
    neyse herşeye rağmen güzel telefon
    bundan sonra motoroladan v serisi olarak bundan çok çok daha iyi bir telefon bekliyorum
    şu andaki v8 değil v9a ek olarak
    daha küçük tasarım
    biraz daha hafif bir yapı
    daha ince bir telefon
    wireless
    ortalama üzeri bir pil ömrü
    pdf vs dosyaları otomatik tanıyabilme (şu anda yok sanırım eğer programı varsa bana söylerseniz yükleyebilirim çünkü bazen çok gerekli oluyo)
    neyse hayırlı olsun telefonun satacaksan bana haber ver ama arkadaşlarım beğendiler telefonu alacak adam var :)

• Maximum 3-5 güne satarım. Sen arkadaşlarına söyle ne kadar vericekler bana bunu ilet. Yarın bile satarım benim için sorun değil. 1 günde telefonun zevkini alırım ben.

Hoş telefon ama tasarım olarak. Zaten sırf bu yüzden aldım.
  • Rehberde sadece isim olarak görebiliyorsun.Rehbere girdikten sonra seçenekler daha sonra kişileri yönet sonra kişi ayarları varsayılan görünüm ne ise ordan ötekini seç.Sadece isim olarak görebiliyorsun.

quote:

Yandaki ses olayı zaten sona kadar açık. Rehberde sadece isim olarak gösteremiyoruz bu kötü. Mesaj yazımı nokiadan sonra çok çok kötü geldi. 3220'ye taktım 1. hattımı motorolada 2. hattım duruyor. O kadar zor geldi. Daha önce v3i kullanmama rağmen.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.