Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başka telefondan arama yaptığımda bulamıyo, 3dakika süresince bulunabiliri açtığım zaman görüyo anca, fakat dosya göndermek istediğimde "bağlanılamıyor" diyo..

Ne yapabilirm yardımcı olur musunuz lütfen..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ankh34

Bnm Bluetooth sorunum war..

Başka telefondan arama yaptığımda bulamıyo, 3dakika süresince bulunabiliri açtığım zaman görüyo anca, fakat dosya göndermek istediğimde "bağlanılamıyor" diyo..

Ne yapabilirm yardımcı olur musunuz lütfen..?

Bulunabilirliği açmadan zaten kimse bulamaz telefonunuzu.3 dakika veya daimayı açarsanız görünecektir.Dosya göndermede bende herhangi bir sorun yok.Belkide telefon yazılımını güncellemelisin.
  • Açtığımda da bulunamıyo işte.. 3 dk olayını açmam gerekio gözükmesi için, ona rağmen dosya yollanmıyo.. iki gün önce denediğimde olmuştu, bi anda çıktı bu sorun.. =(
  • tmm sorun diğer telefondaymış.. Teşekkürler cewabın için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ankh34

tmm sorun diğer telefondaymış.. Teşekkürler cewabın için..

düzeldimi sorun
  • ya benim kutudan micro usb yerine mini usb data kablosu çıktı acaba orjinalini değiştirip bunu mu koydular yoksa v8 in kutusundan data kablosu çıkmıyo mu???

arkadaşlar pardon yaa kutuda birde mini usb yi microya çeviren alet varmış görmemişim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatugur -- 21 Nisan 2008; 21:25:50 >
  • 2.el 300liraya bu ürün alınırmı
    yurtdışı kayıtlı ve sanırım türkiyede kutu içeriğinde olmayan kulaklığı var
  • 10ur, orjinal kulaklık mı aldın ?

Öyleyse aldığın adresi söylermisin ? Herkes kulaklık arıyor arkadaş.
  • hoca niye satıyon yeni aldığın telefonu, sarmadımı??
  • Merhaba arkadaşlar bende ürünü geçen gün aldım ancak Bilgisayardaki Bluetooth cihazı telefonu görmüyo neden görmediğini bilen varmı acaba
  • telefonun bluetooth menüsünden "bulunabilirlik" seçeneğini açıyomusun??o yüzdendir büyük ihtimal

quote:

Orjinalden alıntı: okancelik55

Merhaba arkadaşlar bende ürünü geçen gün aldım ancak Bilgisayardaki Bluetooth cihazı telefonu görmüyo neden görmediğini bilen varmı acaba
  • ferhatugur çok teşekkür ederim şimdi buldu
  • birkaç sorum daha olacaktı arkadaşlar

1- telefonda konuşma sırasında ekranında konuştuğumuz zamanı görebiliyormuyuz ben bulamadım hala

2- telefonun hızı pek hoşuma gitmedi evet v3lere göre falan daha iyi ama ben sitelerde yazan hızlı işlemci hızı çok iyi falan gibi şeyleri pek hissedemiyorum bunun bir yolu olabilirmi?

3- telefonu düz elimizde tuttuğumuzda sağ yanda olan seçim tuşlarının görevi tam olarak nedir
    sadece sesli aramalardamı işe yaramakta
    kapak kapalı iken yada açık iken daha başka herhangi bir özelliği varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

birkaç sorum daha olacaktı arkadaşlar

1- telefonda konuşma sırasında ekranında konuştuğumuz zamanı görebiliyormuyuz ben bulamadım hala

2- telefonun hızı pek hoşuma gitmedi evet v3lere göre falan daha iyi ama ben sitelerde yazan hızlı işlemci hızı çok iyi falan gibi şeyleri pek hissedemiyorum bunun bir yolu olabilirmi?

3- telefonu düz elimizde tuttuğumuzda sağ yanda olan seçim tuşlarının görevi tam olarak nedir
    sadece sesli aramalardamı işe yaramakta
    kapak kapalı iken yada açık iken daha başka herhangi bir özelliği varmı

1.Ayarlar>Çağrı Ayarları>Gelen Çağrı Ayarları>Gelen Çağrı sayacı
    2.Bilmiyorum.
    3.Sağdaki tuş telefonu ingilizceye aldığın zaman sesli komutu çalıştırıyor(Sesli arama-Numara çevirme vb.).Türkçede maalesef yok.Bir sayfa önce yazmıştım detaylarını.Ayrıca ingilizceye aldığınızda "Talking Phone" diye bir seçenek daha çıkıyor.Bu da menude gezerken sesli olarak menu isimlerini okuyor.Rehberinizdeki kişileri okuyor.Mesajlarınızı okuyor ve birçok şeyi yapıyor.

Yanlış anlaşılmasın tel Türkçede iken de sesli arama tuşu o ama komut yok gibi birşey çıkıyor.İngilizce de çok daha gelişmişi çıkıyor ne rehberdeki bir isim için ne de başka bir şey için komut kaydetmenize gerek yok.Direk çalışıyor.İsim söyle arasın.Numara çevir de ve numarayı söyle arasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 25 Nisan 2008; 1:24:00 >

• Kulaklığım yok diyenler, Standart motorola kulaklığı S200, Genpatech 'de 30 lira.

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPUlEVlQ5Rk13SXpVK1pETXc0WE14a0RNMjRYT3dZek1Q
  • Sürüm ?
  • http://rapidshare.com/files/55345402/R601_G_80.42.36R_Reflash_V8_By_Kimi_1FF.rar

**** rapdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 26 Nisan 2008; 14:15:18 >
  • arkadaşlar bişey sorcam yanıtlarsanız sevinirim benim telefonumun versiyonu R601_G_80.44.2DR
    diğer versiyonlarla ne gibi farklar var mesela R601_G_80.42.36R_T bu versiyonla teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar :) çok kısa bişi sorucam bu motorazr2 v8 luxury edition war... ner dersiniz?? alınır mı?? tasarımı çok hoşuma gitti we daa önce hiç moto kullanmadım... beni aydınlatırsanız çok sewinirim...muallakta kaldım!! bir de yurt dışından getirtirsem sorun çıkar mı??
  • eğer hafıza sorun olmaz diyosan 512 mb lık normal v8 al...luxury edition pahalı diye biliyorum ben...ayrıca telefon olarak kesinlikle tavsiye derim,elimde görenler hasta oluyo telefona
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.