Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet LinuxMOD 3'ü flashlaman lazım. Skin kullanımı sonra etkinleşiyor.
  • Büyük itiraflar ve ötesi

Evet arkadaşlar, ya bu telefondan nefret ediyorsunuz, ya da bağımlılık yapıyor
    Ben de bazı eksikliklerden dolayı ikinci gün eşime vermiştim, ama artık geri aldım ve V8 kullanıyorum.

İlk aldıklarında kapaktan sms okuyamayanlar için :

Bütün yapacağınız, kullandığınız operatörün şeçimini belirlemek (telefon içinde). Bana öyle oldu !
    Yani örneğin Vodafone kart kullanıyorsanız ve şebeke Turkcell v.s.ye ayarlıysa sadece dış kapakta "Yoksay" kelimesini görüyorsunuz. Dolayısıyla da diğer seçeneklerin hiçbiri görünmüyor. Şebekeyi karta göre ayarlarsanız diğer seçenekler ortaya çıkıyor..bilgilerinize.

Huzur bulun diye ufak bi PS : Telefonla ilgili yorumum :

" TELEFON " !!!

En azından Full Metal ! Var mı daha ötesi...bizler gibi maymun iştahlı olmayanlar 100 sene kullanır

Onunla bununla, özellikle de Nokia ile karşılaştırmayın, dediğim gibi bu oyuncak değil, telefon !

Güle güle kullanın V8'lerinizi...

• Yarın inşallah bir aksilik çıkmazsa ve fiyatta anlaşabilirsek telefoncudan full kutulu temiz parlement mavisi V8 ile aranıza katılmış olacağım. Özellikleri Maxx'a göre yavan olsada, sırf tasarımı için alıyorum...

Hayırlısı...
  • ne kadara alıosn??
  • Bakalım bi, V3X ve üstüne para verip alacağım. Normal fiyatı 330 demişti. Pazarlık sünnettir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Bakalım bi, V3X ve üstüne para verip alacağım. Normal fiyatı 330 demişti. Pazarlık sünnettir.

2.el değil mi?

400ytl altına düşünce bende almayı düşünüyorum çünki
  • arkadaşlar ben bir türlü ısınamadım bu tele satıyorum haberiniz olsun
  • Biraz geçte olsa aranıza katılmaktan mutluyum. Bugün V3X + 100 lira verip V8'i aldım. V3X'i 210 liraya saydı, iyi bir alışveriş oldu. Aldığım cihaz 2. el ve 20 şubat'a faturalı. Gayet temiz ve çiziksiz olması ayrıca sevindirici. Kutusu, şarj cihazı, kitapları, fatura, kulaklık adaptörü mevcut. Malesef içinden data kablosu çıkmadı. Eski mini-usb'lerde buna uymuyor. Kablo almam lazım. V3X'imin kulaklığını vermedim V8 ile kullanıyorum mis gibi. V8'i bir saattir kurcalıyorum, görebildiğim kadarıyla artıları ve eksileri...

Artılar

- Tasarım ve malzeme kalitesi [ Sırf bunun için aldım ]
    - Devasa dış ekran harika.
    - Crystal Talk [Çok hoşuma gitti]
    - Müzik kalitesi gayet iyi.
    - Tuş takımı pratik.
    - Dış ekrandaki haptic tuşların verdiği küçük titreşim ve kullanım kolaylığı.
    - MotoMagX sistemi [Her ne kadar daha yazılım yazan olmasada, ileride olacaktır]

Eksiler

- Arttırılabilir hafıza yok [Önemli değil, Hiç 60 şarkıdan fazla depoladığımı hatırlamıyorum]
    - 3.5G HSPDA yok, en azından 3G olsaydı o da yok. [ Sorun değil, Maxx bu işin kralını yapıyor ve bende var ]
    - Menü hızı yavaş geldi. İçinde orjinal eski yazılım var, 36R_T. Bir müddet kullandıktan sonra güncelleyeceğim. Belki ondandır diyorum şimdilik.
    - Dış yüzey, kolay iz kapıyor. [ Bende hep temizliyorum, lanet olsun. ]

Birkaç tane de fotoğrafını çektim. 2.Fotoya dikkat, dış yüzey ayna gibi.

Madem V8 aldık, boş durmayacağız tabiki. Mevcut modları uygulayacağız, Yeni modlar bulacağız. Nasılsa bundan böyle V8'im var, hedef telefon'u şahlandırmak ama çok çalışmam, okumam lazım.

Saygılar Şemseddin.

• içine birkaç mp3 atıp bir video inceleme yapabilirsen seviniirim. ses açısından çok merak ediyorum.
  • bende yeni modlar yüklemek istedim ama garanti dışı kalıyo dediler yapmadım...yoksa içindeki yazılım kötü
  • Şu anda orjinal yazılım'ın yedeğini nasıl alacağımı araştırıyorum. Büyük ihtimalle orjinal yedeği oluşturacağım ya da bulacağım. İçindeki 36R_T yazılımı gerçekten tırt. Yazılım güncellemek şart. Bu telefona bağlanan USB kablosu'nun adı nedir ? Mini usb değil bu.

@Echelon, Video incelemesi uğraşamam. Nette bir sürü video incelemesi var, ktunnel.com'dan youtube'a girip izlersin 100lerce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 10 Haziran 2008; 20:13:57 >
  • 6300' ı satıp sıfır v8 almak mantıklı mı? ne dersiniz?
  • 2 ev arkadaşımda da 6300 var, sıradan bir cihaz bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Şu anda orjinal yazılım'ın yedeğini nasıl alacağımı araştırıyorum. Büyük ihtimalle orjinal yedeği oluşturacağım ya da bulacağım. İçindeki 36R_T yazılımı gerçekten tırt. Yazılım güncellemek şart. Bu telefona bağlanan USB kablosu'nun adı nedir ? Mini usb değil bu.

@Echelon, Video incelemesi uğraşamam. Nette bir sürü video incelemesi var, ktunnel.com'dan youtube'a girip izlersin 100lerce.

heartless hayırlı olsun kardeş güle güle kullan.Ben aldığım zaman kutudan usb kablo ve minik bir kablo çıktı onu usb kablosuna bağlıyosun onunla beraber bilgisayara bağlıyosun bir takım convertor yani.Yazılım konusunda yardımı bekliyorum lütfen şuanki yazılımım R601_G_80.44.2DR bu yazılım v8 gold için yılan derisi modeli varya onun için yani yapılmış benim makinede çok kasıyo bir ara yazılım konusunda inceleme yapıp bizimle paylaşırsan çok sevinirim saygılar

• telefondaki usb girişi MICRO USB girişi...nokia da yeni modellerinde bunu kullanmaya başladı yanılmıyorsam...
  • V8'in yazılımını yedekleme yokmuş şu anda. LinuxMod3a'yı flashlamaya hazırlanıyorum. Orjinal yazılım elbet bi yerden çıkacak. O kadar önemli değil. Bende 36R var ama 36R_T yok, kim dikkat eder ona serviste sanki... Genede bulabileceğim yerlere ve bulabilecek kişilere mesaj attım.
  • kapak kapalı iken foto cekiliomu???
  • heartless sence v6 maxx mı razr2 v8 mi ?
  • @Charlotte,

Evet çekiyor.

@Osmanhalim,

Zor soru !!! Telefonda özellik ve hız arıyorsan kesinlikle Maxx. Tasarım ve aksesuar olarak düşünürsen V8. Maxx'ın tasarımını da seviyorum ama V8'in ayrı bi havası var. Bende hafiften renk körlüğü var, daha V8'imin hangi renk olduğuna karar veremedim. En ufak bi ışık kırılmasında renkten renge giriyor, çok hoş. Daha demin kablosunu çıkarmak için uzanırken dengemi kaybettim ve telefonu mobilya'nın köşesine kendi ağırlığımla beraber sürrtüm. Dedim ki lanet olsun, ilk günden mahvettim. Bi baktım en ufak bir çizik bile yok. İşte bu da V8 ve V9'a ait malzeme kalitesi olsa gerek.

-------------

LinuxMOD3a'yı kurdum. Telefon hissedilir derecede hızlandı. İyice inceledikten sonra ayrıntılı bi değerlendirme yapmayı düşünüyorum. İlk izlenimlerim sadece hız ve skin desteği, menü düzeni ve yapılandırması pek hoşuma gitmedi. Başka yazılım versiyonlarını da inceledikten ve V8 modding nasıl yapılır öğrendikten sonra, Türk Kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir monster pack hazırlamayı da düşünüyorum tabiki.

Edit : Telefonu kurcaladıkça alışıyorum. Menüler hızlandı. Evolution Luxury skin'i kullanıyorum. Çok hoş cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 11 Haziran 2008; 4:34:13 >

• Senin telefonun rengi "Dark Pearl Grey" kalpsiz yarbay Yani bi tür "Kara İnci"

Güle güle kullan V8'ini.
    Bu arada anlamadığım şey, sende nasıl 36R oluyor da benimki 36R_T ?
    Ayrı ayrı mı versiyonlarda geliyor bu telefonlar !?
    Hani epey oldu ilk parti şöle geldi ikinci parti böle geldi diicem ama..daha çok yeniler yahu !?

PS: Tam benim emektar SE Z710i'yi kullanıyordum ki, sen de alınca, tekrar geriye aldım eşimden telefonu.
    O da naapcaanı şaşırdı..heheh
    Bu arada da SE c702 nin peşindeyim...söylemeden geçemedim
    Sonuçta o da, 4 X 4 bi telefon, vidalı midalı, off road yani

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.