Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kısa bir video çekip izle istersen ve sesini dinle.
    Benimkinden devamlı pıtır,pıtır,pıtır sesler geliyor oynatırken.
    Bilgisayara attığında ise sanki o sokakta (sokak çekmiştim) yol delme makinesi çalışıyormuş gibi.
    Nerden kaynaklandığını bulamadım. Bakalım sende de olacak mı o ses !?

Kolay gelsin...
  • Teşekkürler Chandler.

Benim telefonda 36R_T ile beraber geldi. 2.el aldım, şubat'a faturalı cihaz. 36R var dediğim, bulabildiğim orjinal yazılım flash dosyası. Hani bazı arkadaşlar garantiden korkuyor da modlamıyor, Bu telefonu orjinal yazılımla en fazla 6-7 saat kullanabildim. Kesinlikle yazılımı güncelleştirip, modlamak şart. Yoksa insanı kanser eder, çok yavaştı.

Modlamayanlar V8'in gerçek tadını alamaz, söyleyim. Şimdi daha iyi, ileride yeni sürümlerle daha da iyi olacağı kesin.

Edit : Eğer Profillerden tuş seslerin açıksa, ondan çıkan sesleride kaydediyor. Ben kapattım ve ekstradan bir ses duymadım. Gayet temiz.

Motorola RAZR2 V8 CIKTI

Bu cihaz'a gelince, özellikleri hakkında bir fikrim yok ama tasarım fakiri. K790i daha erkeksi duruyor, bu biraz çocuksu geldi bana. Tabi beğeniyorsan, sana güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 12 Haziran 2008; 0:47:30 >

• Bazen bi "ekol"ler yada kült'mü dersin..yakalıyor insan..
    Örneğin hala arada kullandığım w300i z710i ve/veya V3x, ve onlardan vazgeçemiyor.
    Hatta kutuda sakladığım siyah siemens SL55'im bile var.
    Ama her nedense yukardaki bazı arkadaşlar gibi bu V8'e pek ısınamadım.
    Evde Mds-70 ve Mbs-100 gibi SE hoparlörler ev müzik sistemleri de olduğundan bu c702'yi de alırsam iyi bir grup olur diye niyetlendim. Ayrıca severim ben böle kaba saba (değil de) nasıl desem SOLID telefonları.
    Ama tabii gerçeğini görmeden bişey diyemiycem..hele bi çıksın piyasaya.

Gelelim benim v8'e.
    Komik valla ya..insanın aklına sanki GTO veya Trans Am gibi şeyler geliyor V8 deyince
    ama maalesef tuş takımı seslerim hep kapalı olmasına rağmen benimki hala pıtır pıtır.

Neyse artık bakcez bi çaresine..

Bi de bu v8 hiç ergonomik değil bence. Tabii bu benim şahsi görüşüm. Telefon şöle biraz ele falan oturmalı V3x gibi örneğin. Sanki bizler için değilmiş gibi hedef kitlesi

Mesela benim eşim hala DG'sını arıyor ama tabii ki artık bulunmuyor.

Sende de fazla durmaz bu...eminim

Kolay gelsin...

• Ergonomi konusunda katılıyorum. Çok ince olmasından dolayı avucunda kolay kavrayamıyorsun telefonu. Tabi kullana'nın eli minnacık ise ayrı bir dert. Pek şikayetçi değilim, ince olmasından kaynaklandığı için.

Az önce talking phone özelliğini kurcaladım, Türkçemizin olmaması gerçekten büyük kayıp. İngilizce telefonla konuşuyorum.Her dediğimi anlıyor ve yapıyor. Saati, tarihi söyle diyorum, mesaj yaz, pil durumu, kamerayı aç gibi. Maxx'ta ve V3X'de bulunan Voice Commands özelliği, ingiliz aksanı istiyordu ve ne dediğimi anlamıyordu. Tekrar edeyim Türkçe'nin olmaması büyük kayıp.

ZN5 ya da Z10 gelene kadar Maxx + V8 ikilisiyle devam edeceğim sanırım. Motorola'dan başka cihaz kullanmam ben.

• ben v8 kullanıcısıyım ve dün telefonumda önceden yüklü resimleri ve müzikleri açmam için benden lisans sözleşmesini satın almamı istiyor. diğer müzikleri ve resimleri açıyor ama bunları açmak için Ne yapabilirim ?
  • Bu işlem yasadışı olduğundan forum kurallarına aykırı. Sana tarif edemem ama google'da " drm protection crack " aramasını yaparsan sonuca ulaşırsın.
  • peki o lisans sözleşmesini alırsam nolur ya da almazsam da kvk ya götürsem yaparlarmı çünkü çok anlamıyorum böle şeylerden bu telefonun hatası mı yoksa bütün motorola v8 lerde aynı sorun çıkıyo mu cevaplarsanız sevinirim
  • Bazı dosyalar DRM denin bir lisans sözleşmesiyle korunur. Kopyalamak, çoğaltmak yasak. Motorola'nın bir sorunu değil, tüm telefonlarda böyle.
  • kvk ya götürsem halledebilirler mi peki? ayrıca 1 aydır kullanı yodum bu özelliği daha yeni başladı açmamaya belli bi kullanma süresi mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erram -- 12 Haziran 2008; 13:19:08 >
  • Telefonumu satıyorum haberiniz olsun. Edinmek isteyene tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_23917869/tm.htm
  • heartless abi satmıssın telefonu benim ve fel_x in v3x ler yalan oldu desene ..sen v8 aldıysan walla ben de haftaya alayım bi tane....
  • Alın kardeşim, V3X'i satmaya kalkarsan zarar edersin ki zaten çoğu telefoncu almaya yanaşmaz. En iyisi V8 ile takasa girin, zarar çok olmaz benimki gibi.
  • ben de heartless'in modlanmis yazilimini yukleyemessem, saticam herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

ben de heartless'in modlanmis yazilimini yukleyemessem, saticam herhalde

aynen katılıyorum çok kasıyo makine heartless modlanmış yazılımını bizimle paylaşırsa çok sevinicem teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogangoxel

quote:

aynen katılıyorum çok kasıyo makine heartless modlanmış yazılımını bizimle paylaşırsa çok sevinicem teşekkürler

Yazılım yüklemek birşey değil, V8 Mod rehberi hazırlıyorum, Daha nossun.

• quote:

Orjinalden alıntı: heartless

heyecanla bekliyoruz zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

quote:

Orjinalden alıntı: dogangoxel

quote:

O zaman başarılarının devamını diliyorum çok teşekkür ediyorum bende sabırsızlıkla bekliyorum

• V8 Mod Rehberi hazır, Katkılarınızı bekliyorum.

Razr2 V8 Mod Rehberi
  • cok tesekkurler heartless

ilk firsatta denicem
  • bu telefonun şarjı kaç gun dayanıyo??
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.