Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eh artık bende motorola club üyesi oliim dimi
    Beni de yazarmısın Ltf.

Logomu da aldım zati

• Teşekkür ederim beni de yazdığın için
  • Müzik çalarken, iç kapakta ve/veya dış kapakta albüm cover'ları nasıl beliriyor acaba ?
    Bileniniz var mı !?
    Bazı V8 resimlerinde çalan parçanın albüm cover'ı var gördüğüm kadarıyla !?
  • WMP 11 , Media monkey ya da itunes hangisini kullanıyorsan mp3lerine album art resmi ekleyebilirsin. Telefon otomatik gösteriyor resimleri. Albüm art resimlerinin küçük olmasına dikkat et, 100x100 iyi.
  • Keşke

Parçalarımın %90'ını Cd'den kopyalamadım..büyük ihtimalle telefonda bu yüzden göremiyorum
    Oysa çoğunun album art'ı var yani medya player 11 de.

Sağlık olsun...teşekkürler
  • arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum v8imde ana menü tuşuna bastığımda ara sırada olsa 4 tuşu basıyo kendi kendine veya menüde dolaşırken web erişimine girmememe rağmen o ikonu tıklamışım gibi web erişimi menüsüne giriyo anlamadım fikri olan teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 29 Haziran 2008; 11:01:04 >
  • Tuş takımına birşey mi oldu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Tuş takımına birşey mi oldu acaba

wallahi bilmiyorum kardeşim ya saçma sapan şeyler oluyo bazen tarayıcıya giriyo onu tıklamadığım halde bazende 4 tuşuna basmışım gibi ana ekranda çıkıyo anlamadım walla ama her zaman yapmıyo tabi
  • Telefonu ayarlar'dan sıfırlamayı denedin mi hiç ?
    Yine olmazsa, bence servis'lik gibi görünüyor.
  • @Heartless

Senin telefonda album art'ı gösteriyor mu ?
    Ben ne yaptıysam olmadı Cd'den de kopyaladım bu sefer, albüm bilgilerini bile kendi buldu internetten, ama nafile...ne içerde ne dış kapakta, album art falan yok....

Bugün bunu halledemezsem yarın bu da yolcu
  • Merhaba arkadaşlar , bugün bende V8 ile aranıza katıldım. Mediamarkt sağolsun güzel bir fiyat indirimi yapmış , akıl almaz bir fiyata geldi V8. Maşallah , nazar değmesin.

Çok memnunum , ilk motorolam ama çok sevdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chandler B.

Telefonu ayarlar'dan sıfırlamayı denedin mi hiç ?
    Yine olmazsa, bence servis'lik gibi görünüyor.

tüm ayarları sıfırlarsam hafızada veri kaybı yaşayacakmıyım yoksa sadece ayarlar fabrika ayarınamı dönücek ?
  • @dogangoxel

Emin değilim ama sanırım fabrika ayarlarına geri dönersin. Yine de riske atmamak için önemli verilerini bir yere yedekle.

@hederahelix
    Hayırlı olsun arkadaşım
  • Çok teşekkür ederim
  • @Chandler,

Bende çalışıyor, sende de çalışır tabiki.

Aşağıda WMP11 ile mp3'e album art ekleme rehberi mevcut.

http://www.motox.info/showthread.php?t=49204

Bu da benim V8'den album art - Beautiful lier :)

@hederahelix,

Hayırlı olsun arkadaşım. Kampanya hakkında bilgi verirmisin ? Kardeşim başımın etini yedi v8'i bana ver diye, dediğin gibi bi kampanya ise gider bi tane daha alırım.

Bu arada LinuxMod'u yükledikten sonra mesajlara taslaklarla cevap verebilen var mı ? Ben beceremedim ve canımı sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 30 Haziran 2008; 19:26:21 >

• arkadaşıma telefonu verdim kurcalamsı için yanlışlıkla restore backup demiş ve telefon ayarları takvimler vs gitti
    fakat telefonu bilgisayara bağladığımda db dosyası var backup klasörünün içinde nasıl geri getirebilirim.Restore back up dedikten sonra telefon açılıp tekrar kapandı şimdide sim kartdaki numaraları telefona kopyalayamıyorum nasıl yapıcam bir yardım lütfen nerdende verdim telefonu baksın diye ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 30 Haziran 2008; 19:34:19 >
  • @heartless : Çok ilginç olacak ama bende bugün ikinci V8'i kardeşime aldım Mediamarkt'dan. Eskişehir Mediamarkt'da 1 tane V8 kaldı.

Fiyatı 333 YTL / 5 taksit. Oldukça cazip bir rakam bence.

Telefona gelirsek kesinlikle süper
  • @dogan,

MPT yedeklerini geri yüklersin. Başka backup yoksa nasıl yapılır bilmiyorum.

@hederahelix,

Çok iyi almışsın.
  • Orjinalden alıntı: heartless

@dogan,

MPT yedeklerini geri yüklersin. Başka backup yoksa nasıl yapılır bilmiyorum.

nasıl yaparım mpt yedeklemeyi geri yüklemeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 30 Haziran 2008; 20:03:08 >
  • telefonda o kadar acayip şeyler olmaya başladıki rehbere giriyorum sim hafızadaki numaraları telefona kopyala diyorum algılamıyo telefon ofis araçlarında notlara girmeye çalışıyorum onuda açmıyo ben arkadaşı öldürcem şimdi offf yaa
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.