Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hederahelix doğru söylüyor. Piyasada zebil gibi bu telefon, istediğiniz yerden alabilirsiniz.
    Şurdan alın dersek reklam yapmış gibi oluruz.

Sanki para alıyoruz Alsak da fena olmaz ya hani

• VaLLa dediğin gibi para alsak fena olmaz ama benım sorduğum fiyat bakımından değil.Tamam fiyata dikkat edeceğim ama aksesuarı bol olan var mı diye sordum. Yani nerden alırsam aksesuarı kapsamlı olur.Geçen teknosa da baktım sadece araba için sarj cihazının başlığı vardı. Başka da bir şey yoktu. Ama eğer alternatif bulmassam yeni kutu istetirim :) . Yardımlarınız iiçin teşekkürşer. Ayrıca Motorola cLub üyeliğinden bahsetmiştiniz. Bende motorola kullanıcısı olarak orda bulunmaktan şeref duyarım. TeşekkürLer. İyi günLer
  • arkadaşlar bugun aksam itibariyle bende motorola ailesine v8 luxury gold ile katılmış bulunmaktayım.......daha once gold modeli hakkında hiç konuşulmamış sanırsam musait oldugumda fotolarınıda sizlerle paylaşmak istiyorum......çok çok çok şık bir telefon nokianın artesini sirocco goldunu bozar diyorum başkada birşey demiyorum...
  • Hayırlı olsun, luxury çok şekilli cihaz. Resimlerini ekle de gözümüzün pası gitsin.
  • arkadaşlar bnm v8 de şöle bi sorun var, ben telefonla çektiğim fotoğrafları usp ile telefonu bilgisayara bağladığımda goremiyorum.
    neden olabilir??
    mp3 ler görülüo ama sadece fotograflar görülmüo, telefonun hafızasından olan kendi fotograflar da gorulmuo??!! neden olabilir?
    fotografları arkadaşımın telefonuna gonderince ordan bilgisarımda goruluo (arkadaşımın telefonu motorola değil)
  • LinuxMOD3a kullanıyorsan, o modda hata var, fotoğrafları bilinmeyenler klasörüne atıyor. Modsuz ise direk pictures klasörüne atması lazım...

Tavsiyem, Mod rehberindeki LinuXMOD 4 Test2 sürümünü flashlayıp, keyfine bakman.
  • Arkadaşlar 36R_T yazılımı yokmu, 36R yazılımını yükleyince plush teması penbeleşti orjinal yazılımı nasıl bulabilirz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OKAN ÇELİK -- 20 Temmuz 2008; 13:48:28 >
  • Hala arıyorum, 36R_T henüz yok.
  • Orjinal yazılıma en yakın olanı 80.44.27R_A gibi gözüküyor.Ben bunu kullanıyorum.Bluetooth menüsü daha kullanışlı.Ama ekranda Hat1 ikonu var.Birde benim orjinal yazılımdan sonra bir türlü düzeltemediğim mesajlarda türkçeyi kullanamamam.
  • Hepsiburadada 403ytl son 11ürün

havale ile 383ytl.Alacak olanlar kaçırmasın güzel fiyata benziyor
  • Kampanya bitti. Bitane ben almayı başardım 400 ytl ye bakalım bekliyorum şu an kargoyu.
  • kampanya dahilinde bende bi v8 aldım oda çok sans en sonuncu yu ben aldım alet görüntü itibriyle 10 numara
  • Hayırlı olsun simde.

V8 kral cihaz kim ne derse desin, hodri meydan.
  • Yakında bu telefonu almayı düşünen biri olarak fiyatları yakından takip ediyorum.Hepsiburada kampanyasını kaçıranlar üzülmesin.Vatan Bilgisayarda fiyatlar şöyle:Axess ve world e 5 taksit toplam 385YTL,bonus vs 12taksit 419YtL

Motorola RAZR2 V8 CIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M J -- 4 Ağustos 2008; 17:07:06 >
  • benim telefonla ilgili ufak bi sorunum var.usb kablosunu takıp bağlanmak istediğimde "bu bilgisayara takılı usb aygıtlardan biri çalışmadığından bağlanılamıyor"uyarısı alıyorum.vista ve xpde farketmiyor.sorun ne olabilir.
  • Telefonda AYARLAR / BAĞLANTILAR'dan Hafıza cihazını seçersen, Windows XP ve üzeri direk hafıza kartı olarak tanır.
  • merhaba arkadaşlar telefon şekil itibariyle güzelde olsa motorolanın sadece telefonu vermesi ilgi çekici içinde ne cd ne kulaklık var bendaha önce v3 kullanmıştım memnundum konuşmka için ideal ama başka bir artısı yok samsung d900i yi satıp bu telefonu aldığım için pişmanım açıkçası

quote:

Orjinalden alıntı: M J

Yakında bu telefonu almayı düşünen biri olarak fiyatları yakından takip ediyorum.Hepsiburada kampanyasını kaçıranlar üzülmesin.Vatan Bilgisayarda fiyatlar şöyle:Axess ve world e 5 taksit toplam 385YTL,bonus vs 12taksit 419YtL

ki bunu görüp bu telefona 580 ytl verdiğim için şimdi kendimi salak gibi hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryanshark -- 9 Ağustos 2008; 10:54:04 >

• D900i, Ankarada ev arkadaşımda var, V8'i hep kurcalayıp, içine düşer herzaman. V8'i ile D900i karşılaştırmak bile gereksiz. Yakın zamanda V8 ile yapabileceklerimiz çok daha fazla olacak çünkü motorola MotoMAGX V8'in SDK'sını yayınladı. Programların çıkması fazla zaman almaz. O zamana kadarda telefonun tipiyle idare et.
  • Hayırlı olsun .
    quote:

Orjinalden alıntı: Hakantan

Kampanya bitti. Bitane ben almayı başardım 400 ytl ye bakalım bekliyorum şu an kargoyu.
  • arkadaşlar v9 dan kulaklık çıkıyor mu bildiğim kadarı ile v8den çıkmıyor v9dan distribütöre göre çıkıyor ise ona göre alacağım.v9 un kulaklığı yerine standart kulaklık kullanmak istersek çevirici vs bulmamız sorun olur mu?Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.