Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar V8de şöyle bir sorun yasıyorum : Telefon ile uzun süre konuşma yaptıktan sonra , yaklaşık 15-20 dk arası telefon kendi kendini kitliyor ve hoparlörden vızzzz diye bir ses geliyor. Baştan açıp kapamadan düzelmiyor. Ekran falan gidiyor. Öyle saçma sapan hatalar alıyorum ki inşallah yazılımsaldır bu hatalar. Servis yolu gözüktü gibi
  • Kardeş sen hangi teli önerirsin V8 mı yoksa V9 mu hangisi? Bi de menüler aynı mı?
  • Hederalix, sen hala orjinal yazılım mı kullanıyorsun ? Bende öyle bir sorun olmadı, 3 saatlik görüşme sonrası bile.

Diplomatbey, V8 ile V9 her ne kadar birbirine tıpatıp benzesede çok farklı cihazlar. 3g ve hafıza kartı önemli değilse bence V8'i al. Önemli diyorsan V9 doğru tercihtir.
  • evet malesef v8 de böyle bi problemi benım bi arkadaşımda yaşıyor.bu olay yüzünden kız arkşıyla kavga ediceklerdi nerdeyse kız inanmıyomuş telefonun kendiliğinden kapandığına.aman abi dikkat et sadece teknik sorunlar yaşatmıyo anlıyacağın;)
    Bnden tavsiye bir an önce yolla servise
  • @heartless ; Hocam hala orjinal yazılım evet , cihaz servisten geldikten sonra da aynı problemler devam ederse cihazı modlayacağım.

@pipernigrum ; Eyvallah hocam uyarın için , o yönden de dikkat etmek lazım tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hederahelix -- 14 Ağustos 2008; 23:58:22 >
  • Kardeş teşekkür ederim yardımın için ama neden V8 i tercih ettiğini anlayamadım doğrusu:). Madem V9 daha iyi özelliklerde ve menülerde aynı sanırım? Neden V8?:). Ama tekrar teşekkürler.Motorola Bilgin sayesinde bizleri aydınlatıyorsun.Gerçekten ben motorola kadar insanın isteklerini karşılayan ve sağlam kaliteli bir telefon görmedim.Şimdi L7 kullanıyorum ve 2,5 sene oldu.Kullanırsam daha da kullanabılırım ama tuş takımı eskidi biraz:). Bu yüzden değiştiriyorum.TEşekkürler:))
  • Neden V8 ? Çünkü motorola'nın gelecek planlarında yer alan işletim sistemi motomagx kullanıyor.
  • v9 kullanan arkadaşlar şarjı ne kadar gidiyor?
  • Kardeş teşekkürler yardımların için.Belki sorularımla seni sıkıyorumdur kusura bakma.Ama eğer motorola gelecek planlarını sadece V8 işletim sistemi göre dayandırıyorsa üzüldüm:)). Ama yine de teşekkürler. Galiba V9 olucak tercihim.Bugün yarın alırım cihazı galiba. Ama V9 ile ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olan arkadaşlar varsa da onlardan da bilgi beklerim.Gerçi heartless sen işin pirisin ama :)
  • V8 ile çektiğim bir foto ekleyeyim ;)

http://i35.tinypic.com/59vek4.jpg
  • Heartless tşk paylaşım için. Ama bugün V9 siparişi verdim.İnşallah V8 e göre daha iyi bir tercih yapmışımdır.Tel gelince inşallah izlenimlerimi yazarım. Ve inşallah V9 daha iyidir:)).
  • Bide heartless ikisinin kamerası aynı kalitededir değil mi?
  • Bi fark göremedim. Hayırlı olsun diplomatbey. Bundan sonra V9 topiğine yazarsın ;)
  • Daha önce dışlnamak bu kadar zoruma gitmemişti:)))
  • Hahahah

Razr2, Daha keskin olamazdı !
  • V9 topiğinde cevap yazmıyorsun ki orda yazışalım. V8 kullanıyor olabılırsın ama bizi de düşün.Biz de V9 kullanııyoz:)) .Senınkınden daha iyi:). Yardımcı oL.:)))))))))
  • selam arkadaşlar bir ay kadar önce v8 aldım ve bu topicde yazan herşeyi hemen hemen her gün takip ediyorum merak ettiğim konu şu bu aletin şarjı hep 36 saat mı gidecek ? Yemin ederim telefondan soğudum hep yarı yolda bırakıyor..Günde en fazla 10 dk konuşuyorum ve hiç mp3 dinlemiyorum
  • şarzı ayrı bi dert kendi ayrı bidert ya benim kutudan v3 pc bağlantı kablosu çıktı v8inki değil ben değişim talebettim bu telefondan umarım biranönce kurtulurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: authority35

selam arkadaşlar bir ay kadar önce v8 aldım ve bu topicde yazan herşeyi hemen hemen her gün takip ediyorum merak ettiğim konu şu bu aletin şarjı hep 36 saat mı gidecek ? Yemin ederim telefondan soğudum hep yarı yolda bırakıyor..Günde en fazla 10 dk konuşuyorum ve hiç mp3 dinlemiyorum

telefonun bataryası birkaç kez şarj ettikten sonra kendine gelir ayrıca iç ekran 2,2" dış ekran 2" olan bir telefon için normal bir şarj süresi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ryanshark

şarzı ayrı bi dert kendi ayrı bidert ya benim kutudan v3 pc bağlantı kablosu çıktı v8inki değil ben değişim talebettim bu telefondan umarım biranönce kurtulurum

v8in kutusundan usb kablosu ayrıca micro usb kablosu çıkması gerekir micro usb kablosu dönüştürücü görevini görür
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.