Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonu ben de bunları okuduğum için almaktan vazgeçmiştim... neden bu kadar az ki yan sanayi yüksek amperli batarya yok mu?

quote:

Orjinalden alıntı: authority35

selam arkadaşlar bir ay kadar önce v8 aldım ve bu topicde yazan herşeyi hemen hemen her gün takip ediyorum merak ettiğim konu şu bu aletin şarjı hep 36 saat mı gidecek ? Yemin ederim telefondan soğudum hep yarı yolda bırakıyor..Günde en fazla 10 dk konuşuyorum ve hiç mp3 dinlemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogangoxel

quote:

selam arkadaşlar bir ay kadar önce v8 aldım ve bu topicde yazan herşeyi hemen hemen her gün takip ediyorum merak ettiğim konu şu bu aletin şarjı hep 36 saat mı gidecek ? Yemin ederim telefondan soğudum hep yarı yolda bırakıyor..Günde en fazla 10 dk konuşuyorum ve hiç mp3 dinlemiyorum

telefonun bataryası birkaç kez şarj ettikten sonra kendine gelir ayrıca iç ekran 2,2" dış ekran 2" olan bir telefon için normal bir şarj süresi bence

Bir ayda en az 20 kez şarj etmişimdir özellikle 1 ay bekledim buraya yazmak için belki yavaş yavaş kendine gelir die ama yok sanırım sarjı hep böle olacak.bu arada bi de müzik falan dinlesem düşünemiyorum. Bende incecik bi telefondan k750 nin performansını beklemiyodum zaten ama bu kadarda kötü olmaz yaa.Acaba benim batarya mı bozuk ?

• quote:

quote:

quote:

telefonun bataryası birkaç kez şarj ettikten sonra kendine gelir ayrıca iç ekran 2,2" dış ekran 2" olan bir telefon için normal bir şarj süresi bence

Bir ayda en az 20 kez şarj etmişimdir özellikle 1 ay bekledim buraya yazmak için belki yavaş yavaş kendine gelir die ama yok sanırım sarjı hep böle olacak.bu arada bi de müzik falan dinlesem düşünemiyorum. Bende incecik bi telefondan k750 nin performansını beklemiyodum zaten ama bu kadarda kötü olmaz yaa.Acaba benim batarya mı bozuk ?

çokda fazla bir fark bekleme en fazla 48 saat dayanır razr2 v8 telefonun şarjı maalesef bende şarj olayını beğenmiyorum ama dediğim gibi 2 devasa ekrandan fazla bir şarj süresi bekleme

• quote:

quote:

quote:

quote:

çokda fazla bir fark bekleme en fazla 48 saat dayanır razr2 v8 telefonun şarjı maalesef bende şarj olayını beğenmiyorum ama dediğim gibi 2 devasa ekrandan fazla bir şarj süresi bekleme

2-3 tane batarya alıp öyle gezcez o zaman

• çokda fazla bir fark bekleme en fazla 48 saat dayanır razr2 v8 telefonun şarjı maalesef bende şarj olayını beğenmiyorum ama dediğim gibi 2 devasa ekrandan fazla bir şarj süresi bekleme

2-3 tane batarya alıp öyle gezcez o zaman

yeni çıkan cep telefonlarının hemen hemen hepsinde 2 günden fazla şarj gitmiyo ( örnek nokia n95 blackberry ) bu sadece motorolaya özgü bir şey değil ama herkesin kendi düşüncesi farklı 2 büyük ekrana bence normal bir şarj süresi ayrıca yandaki tuşlara bastığında ufak bir titreşim verdiği zamanda daha fazla şarjdan gidiyo bunuda unutma saygılar
  • Arkadaşlar V9 şarj yönünden daha iyi gibi.En azından kullananlardan aldığımız yorumlar böyle.4 güne kadar da dayanabılıyormuş.Ki V8 e göre arttırılabılır hafıza,3G gibi özelliklerde var. Bence RAzr serisi çok güzel.şarj yüzünden soğumayın telefondan .Motoroladan bahsediyoruz:KALİTE. bence olay bu. 2 günde şarja takıver canını da sıkma:)
  • Benim V8'in şarjı 2 gün gidiyor. Günde 10 mesaj, 1 saat görüşme, 30 dk. müzik dinliyorum. Bende bu durumdan yakınıyorum.

Ama sizin ki hiç gitmiyormuş arkadaş. Konuşma, yazışma, müzik dinleme ve şarj 36 saat gitsin ? Bataryanızda sorun var sanırım.
  • yorumlarınız için saolun arkadaşlar desenize servis yolu gözüktü bana
  • zaten her telefonun bir eksik yanı oluyor
  • arkadaşlar bir konu hakkında yardımınızı istiyorum v8 telefonumda mesaj yazarken bazen tuşlar kendi kendine basmaya başladı ana menüde gezinirkende oluyor ortadaki analog tuşu (yön tuşlarını) kullanırken aşağı yukarı tuşlarına basarken sayı tuşları basmaya başladı kendiliğinden tuş takımında bir arıza olduğunu zannediyorum ne yapabilirim tek çözüm servise vermekmi ? teşekkürler
  • Nadirde olsa bende de oluyor. Görmezden gelebiliyorum. Yazılımsal olduğu ve 2gb'lık v8 için yeni fw ile giderildiğini söyleyenler var. LinuxMOD'u tekrar flashlayıp düzeldiğini söyleyenleri de duydum.
  • Selamlar,

Bu cihazın 2GB dahili hafızaya sahip olan modelleri TR'de bulunabiliyor mu? Harıl harıl arıyorum; ama şu ana kadar pek bulamadım. Herhangi bir bilgisi olan var mıdır?
  • 2GB'lik sürümün sadece Luxury Edition'ı satılıyor.
  • Hafıza kartı deteği yok sanırım ?
  • @Kulspruta, yok arkadaşım.

Ozzy osbourne - i don't wanna stop !
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

2GB'lik sürümün sadece Luxury Edition'ı satılıyor.

Kesinlikle saçmalık. 2 GB dahili hafıza istiyorsam illa ki lüks versiyonunu mu almak zorundayım? Zaten şimdi ki versiyonlarda kullanıcıya 420 MB kullanılabilir hafıza bırakıyormuş diye okumuştum.
  • Arkadaşlar bence en iyisi V9.Mükemmel tasarım mükemmel işçilik ve kalite. 3 gün oldu alalı ve çok beğendim. @soundchaser ayıra hafıza kartı desteği istiyorsan V9 en iyisi. Benim naçizane önerim . İYi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

@Kulspruta, yok arkadaşım.

Ozzy osbourne - i don't wanna stop !

Teşekkür ederim hocam.
  • merhaba telefonumu bilgisayar görüyor ama "usb aygıt tanınamadı" diyor.. yardımcı olursanız sevinirim
  • Bağlantılardan Hafıza cihazı seç ve başka bir usb portundan bağla, hüseyin.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.