Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu 14 ay önce açılmış ve ilk günden beri takip ediyorum.En sonunda dün akşam Vatan Bilgisayardan 385 TL ye(5 taksit)almış bulunmaktayım.6-7 yıllık 3310dan sonra 2. telefonum ve çağ atlamış gibiyim
    Çok özenmeme rağmen yakın zamanda modlamayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M J -- 12 Eylül 2008; 12:33:50 >

• Hayırlı olsun, Razr2'nin Shine on you duruşu farkını gösteriyor.
  • Arkadaşlar,

Benim merak ettiğim bir durum var. Şimdi aşağıdaki tuş takımı ışıklarından hangisi TR sınırları içinde ki V8'ler de bulunuyor.

Tahminimce sadece üstteki beyaz olan mevcut. Peki alttaki mavi olanın farkı nedir?

• Tr'de beyaz ve yeşil ışıklı olanlar var. O resimdeki mavi olan Navy blue renginde T-Mobile brandingli V8'e özel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M J

İşte Alex Mahone ve Gretchen Morganın V3 leri

Kadın yaşlı ama

Telefona gelirsek şık ve kullanışlı gibi bir görünüşü var

• quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Tr'de beyaz ve yeşil ışıklı olanlar var. O resimdeki mavi olan Navy blue renginde T-Mobile brandingli V8'e özel.

Teşekkürler heartless. Tahmin ettim zaten, olsaydı süper olurdu. Sırf ışığı için de V9 almak istemem. Sence V8 mi almak yoksa V9 mu almak mantıklı? P2K'nin artık geleceği olduğuna inanmıyorum ben. MotoMAGIX'e ağırlık verilecekmiş gibi geliyor bana.
  • P2K'in geleceği yok, bunu motorola kendisi söyledi. Bundan sonra MotoMagX platformuna ve WM'e ağırlık verilecek. Ama bu ileride P2K modellerin çıkmayacağı anlamına gelmiyor.

V9 ve V8'i çok karşılaştırdık, özellikle V9 topiği ve bu başlıkta farklarını anlattım. Şahsi görüşüm V9 özellik olarak V8'den her ne kadar üstün olsa da ben MotoMagX'i sevdim. Daha fazla özellik, batarya süresi ve hız isteyenler V9'a yönelmelidir.
  • arkadaşalr bugun v8 inceleme imkanım oldu felakat karizma bir telefon gerçekten hasta oldum görünüşüne bugun ben n73 için yola cıkmıştım ki v8 i gördüm kafam karıştı ???? bu konuda bana yardumcı olacak biri varsa sevinirim önem verdiğim konular: foto ve video olayıdır n73 tabiiki bu konuda tartışmasız diye düşünüyorum ama yinede v8 dış dizaynına hasta oldum lütfen yardım??
  • ekran genişliği +video+kamera benim için cok önemli ha bu arada lg f510 modeli arasında da kaldım hangisini önerirsiniz ve neden ? şimdiden teşşekürler
  • Foto ve video önemliyse tabiki N73 al ama tasarım ve sağlamlık için V8 ezer geçer.
  • önceki telefonum n70 bi süre sonra sıkmaya başladı n73 de biraz kaba gibi geliyor bana en azından dizayn n70 le aynı o yüzden biraz farklılık arıyorum geniş ekranda video izlemek istediğim için farklı bi önerisi olan var mı n73 ten başka bi de v8 de flash yok herhalde?
  • Selam arkadaşlar v8 im için orjinal data kablosu ve kulaklık arıyorum önerebileceğiniz bi alışveriş sitesi varmı? gittigidiyorda sadece kulaklık bulabiliyorum onlarda yan sanayi imiş.
  • merhaba,

v8 almak istiyorum ama kafamda bazı sorular var. şu aralar fiyatı düşmüş gibi.

1) nokia' daki rehberi v8 atma konusunda sorun yaşar mıyım?

2) mod rehberleri hazırlamış arkadaşlar. onları uygulamasam ne kadar fark olur? mod rehberindekileri uygularsam garanti ortadan kalkar mı?

3) uygun kılıf bulabilir miyim? kılıf derken torba gibi değil.

şimdiden teşekkür ederim.
  • @authority35,

Aradığın aksesuarlar net üzerinden satılmıyor. Bir dükkana sipariş verip, getirtebilirsin.

@coco76,

1- Bilmiyorum, büyük ihtimalle yaşarsın.
    2- Uygulamazsan neler kaybedeceğin mod rehberinde ve uygulayan arkadaşların yorumlarında mevcut. Garanti ortadan kalkar fakat orjinal Türkiye yazılımı da mod rehberinde mevcut. Orjinal yazılıma geri dönüş yaparsan garantine birşey olmaz.
    3- Bulabilirsin, doğubank civarında vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

@authority35,

Aradığın aksesuarlar net üzerinden satılmıyor. Bir dükkana sipariş verip, getirtebilirsin.

@coco76,

1- Bilmiyorum, büyük ihtimalle yaşarsın.
    2- Uygulamazsan neler kaybedeceğin mod rehberinde ve uygulayan arkadaşların yorumlarında mevcut. Garanti ortadan kalkar fakat orjinal Türkiye yazılımı da mod rehberinde mevcut. Orjinal yazılıma geri dönüş yaparsan garantine birşey olmaz.
    3- Bulabilirsin, doğubank civarında vardır.

peki nasıl rehberi taşıyacağım?
  • Sim kartına kopyala :)
  • Arkadaşlar ben yarın Motorola V8 alıcam fakat size bir sorum olacak
    bir telefon sitesine baktım böyle yazıyor ;

Dahili Hafıza : 512 MB
    Artırılabilir Hafıza : Evet

yazıyor.Fakat başka sitede

Dahili Hafıza : 90 MB
    Artırılabilir Hafıza : Yok

Başka sitelerde de

Dahili Hafıza : 512 MB
    Artırılabilir mi ? Hayır

yazıyor.Şimdi güvenemedim.90 Mb ise bana yetmez 512 ve artırılabilirse çok iyi şimdi hangisi doğru bana bir söyler misiniz motorola v8 kullanan arkadaslar varmıs bilgi almak istedim
  • 512 MB olan sürümde, 420 MB son kullanıcı hafızası mevcut ve arttırabilir hafızası yok.
  • v3ide bile 1 gb artırılabilme imkanı var son modelinde niye yok ya
    olsun ama 420 mb de iyi
  • Ben bu telefonu almadan önce 420 mb neye yeter, kısıtlı falan diyordum ama içine 100 mp3 bile atmayan ve dinlemeyen birisi olarak hafızadan yana sorunum olmadığını anlamam uzun sürmedi.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.