Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya zaten bir şarkı ortalama 4 mb dersek 400 mb'ye 100 küsür sığar yani
    Bana 420 MB yeterli
  • ARKADAŞLAR SORUMA CEVAP OLURSA SEVİNİRİM
  • Emrecik hangi soru cevapsız kaldı ? Eğerki V8 ya da LG F510 konusu ise LG'yi tanımıyorum fakat bu aralar fena modeller çıkarmıyorlar. Genede uzakdoğulu bir firmadır, fazla birşey beklemek doğru olmaz bana göre.
  • heatless usta, bikaç sorum olcak v8 ile ilgili, biliosun ben de de v8 var.
    ama mesaj gonderdikten sorra bilgi mesajı geliyor ya, kaç kntr kaldıığını gostermek için, o gelirken telefon titriyo, eer seslideyse iğrenç bi ses çıkartıyo ama ben onu istemiyorum, telefonun heryerini kurcaladım ama onunla ilgili bişi bulamadım, kafayı yicem, o ses beni sinir ediyo.
    ne yapmam lazım??
    var mı bundan bi kurtuluş??
  • Ding sesinde inceden bi uyarı veriyor, bence iğrenç değil. Nasıl kapatılır bilmiyorum kardeşim.
  • ohff ya, şu telefonun tek sevmediim özelliği bu :(
  • bu arada v3 ve v8 satışlarını Prison Break arttırmış gibi görünüyo
    6300 ı değiştirip v3i alacağım bende
  • kız arkadaşıma u9 telefon aldım bugün arkadaşlar telefon çok hoş ve şık rengide çok güzel yalnız bir sorunum var benim v8 telefonumdan u9'a müzik veya resim aktarmaya çalıştığımda bluetooth görüyo ama gönder dediğimde bağlantı kesildi yazıyo sorun ne olabilir teşekkürler
  • U9'un güvenlik ayarlarında bir sorun olabilir belki, motorola terminolojisi konusunda da orjinal tr güncel yazılımı mevcut, yazılımsal da olabilir doğan.
  • Arkadaşlar benim V8in arka kısmına baktığınızda pil kapağı ile alt kısmındaki yumşak dokulu kısımdaki siyah renkler farklı gibi.

İşin garibi bu durum benim eski V8dede vardı.

İnternette satılan 2.el telefonlara baktım . Kimisinde fark varmış gibi görüyor kimisinde ise yokmuş gibi.

Işık açısından diyecek olursanız demeyin :)

Çünkü nereden bakarsam bakayım farkını görüyorum. Sizlerdeki durum nasıl . Hiç dikkatinizi çektimi ?

Fotoğrafı aşağıda sunuyorum (bu fotoda çok belli olmamış ama normalde fark belli olur düzeyde )

1.Kısım pil kapağı Açık siyah yada garip bir lacivert gibi

2.Kısım ise pil kapağının altındaki bütün Koyu siyah

Motorola RAZR2 V8 CIKTI

Birde şöyle bir durum vardı

Telefonuma t-mobile 80.46.1BR sürümünü yükledim. Ancak kapağı kapattığımda hemen ekranda saat belirmiyor. Yani yarım saniye kadar gecikme ile geliyor. Eski kullandığım sürümlerde dış ekrana ışık geldiği anda saatte görünüyordu ama bu sürümde önce dış ekrandaki görüntü geliyor sonra saat geliyor . Sebebi ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 11 Ekim 2008; 20:38:00 >

• renk dönmesi benim v3i dede var ve tanıdığım yakından icelediğim 3 v3i de daha vardı bence bu motorolanın genel prensibi malzemelerdeki rengi tutturamıyor ya açık ya koyu oluyo mesela komşunun füme renkli v3i si mora çok yakın ama benim füme renkli v3im maviye yakın bir renk
  • @desiya,

Benim V8'in arkasında da renk farkı vardı. Kapağın kaplamasını söktüm şimdi. 80.46.1BR yazılımında dış ekran bilgilendirmesi daha fazla o yüzden kapağı kapadıktan sonra saniyelik durum bilgisi veriyor ve saate geçiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

@desiya,

Benim V8'in arkasında da renk farkı vardı. Kapağın kaplamasını söktüm şimdi. 80.46.1BR yazılımında dış ekran bilgilendirmesi daha fazla o yüzden kapağı kapadıktan sonra saniyelik durum bilgisi veriyor ve saate geçiyor.

Sendede durum aynı demek.

Fakat şöyle bir durum var

Şu anda gelen çağrıları dış ekrandan göremiyorum.

Yani bakıyorum 5 cevapsız arama yazıyor ama aşağı ,yukarı ,ok vs neye basarsam basayım dış ekranda çağrıları göremiyorum.

Eski versiyonda nasıldı pek hatırlamıyorum .

Birde bu telefondaki ince şarj girişi başka hangi motorola modellerinde var.

2.telefon olarak o modelden alacağım . Kendimdeki u6yı sırf aynı şarj değil diye satıyorum.

Biryere giderken 2 tane şarj taşımak hem zor hem karışıklık hemde unutkanlık demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 13 Ekim 2008; 1:58:40 >

• V8'in çalabildiği video'ları oluşturmak için alternatif program:
    Allok MPEG4 Converter
    Benim kullandığım versiyon: 4.7.1202
    Resimde çevirmeden önce opsiyonların hazır hali var.
    Videoları böyle çevirip, USB'yle V8'e atıp izleyebilirsiniz.

Motorola RAZR2 V8 CIKTI
  • quote:

Yani bakıyorum 5 cevapsız arama yazıyor ama aşağı ,yukarı ,ok vs neye basarsam basayım dış ekranda çağrıları göremiyorum.

Eski versiyonda nasıldı pek hatırlamıyorum .

Eski versiyonda da gelen dış çağrıları çağrı bittikten sonra görüntüleme yok zaten.
  • Geçenlerde V8 imi tekrar garantiye yolladım tuş takımı iyi basmıyordu şikayetim yapıldı geldi 3 haftada ancak telefonu rezil etmişler.. Adana genpa ya gitmişti bir iki yerde ezik ön camda derin bi çizik var ayrıyettende ön ekranın içi toz dolu. K.maraştayım ve aracı firma ile yolluyoruz burdan. Cihazımdan soğudum yaa o kadar severek kullanıyordum
  • telefonun kutu içeriği neler acaba
  • sarj alet usb kablosu kullanım klavuzu baskada bişey yok
  • kırmızı ile daire içine aldığım yerde ne var? v6 maxx' da da var bu tarz yer.

Motorola RAZR2 V8 CIKTI
  • bugün gördüm teknosa da fena değil bu telefon ya ince açınca anayasa kitapçığı kadar oldu. kullananlar pil süresi, konuşma kalitesi, rehber ve kamera konularında yazar mı?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.