Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 dk. ayırıp konuyu okursan v8 ile ilgili kullanıcı yorumlarını görebilirsin.
  • Arkadaşlar çok küçük bir sorunum var ve bu beni deli ediyor çünkü çözümünü bulamadım.Tarih ve saat ayarlarını bi türlü değiştiremiyom.bu arada otomatik gün ışından yararlanma kapalı.zaten açık olduğunda saati değiştiremiyosunuz.Lütfen yardım
  • Sanırım artık kimse v8 kullanmıyor
  • Saat ve tarih ayarları nasıl değişmiyor, anlayamadım?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: authority35

Sanırım artık kimse v8 kullanmıyor

Terminoloji topiğindeki V8 512MB için verdiğim orjinal 44.2BR yazılımını RSD lite kullanarak flashla. Sorun hala çözülmezse donanımsaldır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

quote:

Yani bakıyorum 5 cevapsız arama yazıyor ama aşağı ,yukarı ,ok vs neye basarsam basayım dış ekranda çağrıları göremiyorum.

Eski versiyonda nasıldı pek hatırlamıyorum .

Eski versiyonda da gelen dış çağrıları çağrı bittikten sonra görüntüleme yok zaten.

hakkaten de gelen çağrıları dış ekranda görüntüleme şansımız yok mu?
    biraz garip değil mi bu durum? nereden görcez peki?

bi de kılıf kullanan var mı ? kullanan varsa nerden aldınız? gittigidiyor da var deri olanından onu tavsiye eder misiniz*
  • Gelen çağrı esnasında arayan kişiyi görüyorsun ama cevapsız çağrı olarak kaldığında kapağı açıp kim aramış bakman lazım. Ben kılıf kullanmadım gerekte yok zaten, çizilmeye gayet dayanıklı bi telefon.
  • quote:

Gelen çağrı esnasında arayan kişiyi görüyorsun ama cevapsız çağrı olarak kaldığında kapağı açıp kim aramış bakman lazım. Ben kılıf kullanmadım gerekte yok zaten, çizilmeye gayet dayanıklı bi telefon.

gelen cevapsız çağrılar dış ekranda gözükmüyor yani hakkaten enteresan
    neyse alışırız artık :P
  • Geçenlerde V8 Gold rose rengini mediamarkt'da görmüştüm. Çok şık duruyor.

Motorola RAZR2 V8 CIKTI

Motorola RAZR2 V8 CIKTI
  • arkadaşlar merhaba; nihayet şu konuyu buldum..

@heartless diye bi üyenin imzasından buralara kadar geldim, sorularıma cevap arıyorum..

1- telefonu en uygun fiyatla satan yer sizce neresi? mediamarkt, teknosa, hepsiburada, ereyon hiç farketmez..

2- aldığına alacağına pişman olan var mı?

17x60=1020 kadar post var hepsini okuyacak vaktim olmadığı için soruyorum. teşekkürler şimdiden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

arkadaşlar merhaba; nihayet şu konuyu buldum..

@heartless diye bi üyenin imzasından buralara kadar geldim, sorularıma cevap arıyorum..

1- telefonu en uygun fiyatla satan yer sizce neresi? mediamarkt, teknosa, hepsiburada, ereyon hiç farketmez..

17x60=1020 kadar post var hepsini okuyacak vaktim olmadığı için soruyorum. teşekkürler şimdiden...

1-telefonu en bence uygun fiyatta alabileceğin yer hepsiburada ve ereyon

2-Pişmanlıkmı bahsi bile olmaz bence karizma,ince,şık,birde bunun üstüne heartless kardeşimin modları eklenince keyfi başka oluyor cihazın saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 12 Mayıs 2009; 15:41:57 >

• quote:

Geçenlerde V8 Gold rose rengini mediamarkt'da görmüştüm. Çok şık duruyor.

Motorola RAZR2 V8 CIKTI

Motorola RAZR2 V8 CIKTI

@ heartless

Bu ne güzelliktir benim v8 bozulunca bu rengimi alsam acaba

• Doğan yakından görsen aşık olursun, çok karizmatik duruyor. V8 Luxury Edition'a 10 basar görünüm olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogangoxel

quote:

2-Pişmanlıkmı bahsi bile olmaz bence karizma,ince,şık,birde bunun üstüne heartless kardeşimin modları eklenince keyfi başka oluyor cihazın saygılar

eyw. bilader.. yalnız benim için biraz fazla kaçıyor fiyat :(

m v3i silver modellerine bakayım en iyisi...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dogangoxel

quote:

eyw. bilader.. yalnız benim için biraz fazla kaçıyor fiyat :(

m v3i silver modellerine bakayım en iyisi...

@ fuatturkrap

sen bilirsin kardeş fakat bence fiyatı normal çünkü ben 750 tl almıştım ilk çıktığında

v3i modelide çok karizma bir cihaz çok şık gerçekten ama ben derimki biraz daha sabret paranı biriktir v8 al

v3i de kullandım fakat v8 daha üstün bir cihaz v3i de itunes programı yüklü ve mp3 atmak istediğinde bilgisayarında itunes programı olması lazım biraz uğraştırıyor ben pek sevmemiştim ve zamanla kapağın üst kısmındaki ( sol ve sağ köşelerde ) sünger kısımları düşünce iyice soğudum ve v8 aldım iyikide almışım

@ heartless

harbiden güzelmiş yahu tahrik etme lütfen v8 im bozulmadan almam

• bu bataryadan hiç memnun değilim ben hergün şarj etmekten sıkıldım, telefonu çok beğeniyorum ama bu şarj olayı resmen soğuttu beni telden,
    günde 50-60 mesaj atıyorum 10 dakka felan konuşuyorum, hiç müzik dinlemiyorum,telefon sessizde ve titreşim açık değil yine de sadece 1 gun gidio, her gece şarja takmak zorunda kalıyorum,
    bundan kurtulmanın yolu nedir? bu bataryanın daha iyi bi modeli falan yok mu?
    internette bx80 modelini gordum ancak turkiyede yok sanırım? yada varsa nerden bulabilirim, yan sanayi falanda olur, şu şarjdan daha fazla gitsin sadece :(
    bilen gören duyan lütfen bi cevap versin :(
  • Türkiye'de BX50 var sadece, o da en fazla 1.5 gün götürür 940 mah sanırım. BX80 ya da BX81'i ebay'den kredi kartıyla alabilirsiniz. V8 için yan sanayi batarya denemiştim,sonuç 1 gün değil. Orjinal aksesuardan şaşmayın.

BX81 için moto tr'yi bile aramıştım ama habersizler öyle bir aksesuardan, nedir bu ?

Salla başı, Al maaşı. Motorola TR'nın ciddi ciddi kendini ve çalışanlarını yenilemesi lazım.
  • V8 de dis ekrandan mesajlari nasil okuyabiliriz?Hepsini denedim ama hicbiri ise yaramadi.Kullanim kilavuzundakileri de yaptim olmadi
  • Sorun cozuldu
  • Hoşgeldin olkancan.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.