Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: heartless

@volkan,

terminoloji topiğindeki Motorola phone tools 5.05 indir.

Teşekkürler, mod rehberinde arıyordum ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_gs

quote:

@volkan,

ya kusura bakmayın ben pek iyi degilim bu topik bulma işinde

eşime aldım v8, 2-3 tane sarki yukleyecek pc den tanıtamıyoru deli olacam

siterle baktim bu yazılım paralı falan

su phone tools programinin oldugu topiği biri link verebilir mi

tesekkurler simdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss71

quote:

Orijinalden alıntı: volkan_gs

quote:

@volkan,

ya kusura bakmayın ben pek iyi degilim bu topik bulma işinde

eşime aldım v8, 2-3 tane sarki yukleyecek pc den tanıtamıyoru deli olacam

siterle baktim bu yazılım paralı falan

su phone tools programinin oldugu topiği biri link verebilir mi

tesekkurler simdiden

Şimdi gördüm kusura bakmayın, umarım işinize yarar.

quote:

Orijinalden alıntı: heartless

Senkronizasyon işlemleri için gerekli resmi motorola yazılımı'nın son sürümüdür.

Motorola Phone Tools 5.05

• Telefon çok büyükmü arkadaşlar, örneğin cepte duruşu nasıl? kapak açılınca anormalmi büyükleşiyor ? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppendiX
    kapak açılınca anormalmi büyükleşiyor ? :(

evet. en iyisi bir cep shopa kendin girip incelemen, ne desek bişey ifde etmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppendiX

Telefon çok büyükmü arkadaşlar, örneğin cepte duruşu nasıl? kapak açılınca anormalmi büyükleşiyor ? :(

çok ince olduğu için cepte çok guzl duruyo, belli bile olmuyo, çok ık ve çok guzl bi telefon, açılınca tam kulaktan ağıza kadar geliyo, ben çok beğeniyorum telefonu ancak şarjı çok az gidiyo, özellikle benm gibi saatlerce konuşan biri için :( o yüzden satmayı düşünüyorum telefonumu, ilgilenirsen pm atabilirsin,garantisi dewam etmekte
  • arkadaşlar bir telefon almak istiyorum kamerası iyi olsun wi-fi olsun falan istemiştim ama olmadı motorola dışında bi telefon kullanamayacağımı anladım :D motoroladada bu istedim özellikler 500lirayı aşıyor o yüzden v8 veya v9 alayım dedim ben tek fark hafıza sanıyordum ama birisi linux birisi normal işletimliymiş sanırım bana hangini önerirsiniz
  • arkadaşlar yokmu kimse ya:S bi bilgi verecek kimse ya da telefonunu satacak
  • telefonun büyüklüğüne çok takılmayın bence, şarjı hakkaten çok az gidiyor ama :)
    genel olarak memnunum ben
  • V8 mi V9 mu derseniz,kuskusuz v9.ama suan V8 kullaniyorum.Memnun muyum ? Evet
  • ama birisi standart moto yazılımı birisi linuxmuş.yazılım olarak v8in üstün olacağını düşünüyorum yazılımlarını karşılaştırırmısınız.
  • Evet yazilim olarak V8 daha guzel.V9 standart motorola yazilimini kullaniyor.V8 2 mm daha ince Genel olarak memnunum V8 imden.Kamerayla muzikle fln isim de yok zaten.Tasarimi ve Crystal Talk yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: olkancan

Evet yazilim olarak V8 daha guzel.V9 standart motorola yazilimini kullaniyor.V8 2 mm daha ince Genel olarak memnunum V8 imden.Kamerayla muzikle fln isim de yok zaten.Tasarimi ve Crystal Talk yetiyor

İYİ BAYRAMLAR HERKESE :)
    ya abi V8 istiyorum bende müzikle işim olmaz demişsiniz sesi kötümü yani
  • Herkese iyi bayramlar..

Yani incecik telefondan tutup da bir Walkman veya Xpress Music performansi beklenmez
    Demek istedigim kutudan kulaklik cikmiyor ayriyetten birkac muzikle isim olmaz yani notebookumdaki tum muziklerimin telefonumda olmasini isterim.Hafiza biliyorsun ki 512 Mb,Kullanilabilir net rakam 420 MB

Yoksa telefonun sesi gayet net.(neden bilmiyorum ama Motorolanin tum telefonlarinin ses kalitesine hayranim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 20 Eylül 2009; 22:40:32 >
  • evet motorolanın ses kalitesi gerçekten güzel canlı ses var babamda 6230i var sanki boğuk çıkıo ama benim teller canlı ya hafızasından korkuorm bende 1gb kartın 600ü dolu bunla bide foto falan çekerim ben ohoo
  • O halde hem hafiza,hem baglanti hem de pil suresi bakimindan V9 sizin icin daha iyi bir tercih olacaktir.
    Tabi yazilim baskin gelir mi gelmez mi bilemem.Ama benim pek isim olmadigi icin acikcasi V8 in yaziliminin bana bir artisi yok Yine de sizin karariniz...
  • selam millet,

telefonun arka kapağındaki soyulmadan az da olsa bende de var.

şimdi ben bu telefona ing.turkce sözlük yüklemek istiyorum . önerebileceğiniz sağlam geniş kapsamlı sözlük var mı?

saygılar..
  • Moto kullanan hatunlara hep hasta olmuşumdur çok sık görülen bişey değill

sanırım bunun elindekide bir espresso

Motorola RAZR2 V8 CIKTI
  • MOTOROLA V8 LUXURY GOLD

hepsiburada.comda %54 indirimle satılıyor...

http://www.hepsiburada.com/motorola-v8-luxury-gold/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepmotv8lu

1400 tl ten 738e düşmüş
  • vaay ......

indirim çok iyide..cihaz o kadar eder mi.. tartışılır

onda yapacaana ve66 da e8 de falan yapsana be adam di mi
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.