kesinlikle kayda değer bi indirim bayadır almak istiyordum bende verdim siparişi bekliyorum. Benimde çok büyük beklentilerim yok. 5 senedir motorola v3 kullanıcısıyım aldığımdan beri başka telefon kullanmadım çok sağlam bir telefon ve halada kullanmaktayım. Daha sonraları çok fazla telefon denemeye kaltım ama hiç biri bini cezbetmedi. Çok konuşan biriyim. Umarı şarj meselesi okadarda kötü deiildir. Ben 4 5gün giç şarja takmadan gitmesi gerekir şeklinde takıntılara sahip deiilim. Her gece şarja takabilirim sorun deil ama konuşurken yarı yolda bırakmasın beni. V3 üm asla bırakmadı beni yarı yolda çok rahat 4 5 saat konuşuyorum pil zayıf uyarısını aldığım andan itibaren yarım saat falan daha konuşabiliyrum. Umarım buda böyle olur
bu telefonda 2 ekran olduğu için belki o kadar uzun dayanmayabilir pil. Alacağım fakat birtürlü cesaret edemiyorum bilmiyorum hala o para eder mi? aklımda 6303 nokia var. her 2 cihazda da 3g yok olsa çok iyi olurdu açıkcası.
quote:
Orijinalden alıntı: grcim
bu telefonda 2 ekran olduğu için belki o kadar uzun dayanmayabilir pil. Alacağım fakat birtürlü cesaret edemiyorum bilmiyorum hala o para eder mi? aklımda 6303 nokia var. her 2 cihazda da 3g yok olsa çok iyi olurdu açıkcası.
Şarjı en fazla 2 gün gider.Hala o para edermi sorusuna cevap olarak ilk çıktığı zamanlarda almıştım 750 tl idi fiyatı bence fiyat makul.Tasarım ve karizma bakımından Razr2 V8 derim
hepsiburada yorumlarından anlaşılacağı üzere V serisinin kronik sorunları bunda da varmış.
hepsiburada motorola v8 luxury goldda da %54 indirim yapmıştı.
satılmıyor, ne yapsın ? stok eritmeye çalışıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: dogangoxel
quote:
Şarjı en fazla 2 gün gider.Hala o para edermi sorusuna cevap olarak ilk çıktığı zamanlarda almıştım 750 tl idi fiyatı bence fiyat makul.Tasarım ve karizma bakımından Razr2 V8 derim
6303 alıcam fakat bir türlü içim elvermiyor bu cihaz varken şu anda w220 kullanıyorum kaç senelik tlf daha tık demedi hem çok sağlam hem çok net ses veriyor görüşme esnasında, v3 ler çok güzel cihazlardı dogangoxel arkadaşım maşallah sende de motorola nın tüm sülalesi mevcutmuş imzanı yeni gördüm başka ne alabilirim 300-350 arası samsung olmasın da aman.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dogangoxel
quote:
6303 alıcam fakat bir türlü içim elvermiyor bu cihaz varken şu anda w220 kullanıyorum kaç senelik tlf daha tık demedi hem çok sağlam hem çok net ses veriyor görüşme esnasında, v3 ler çok güzel cihazlardı dogangoxel arkadaşım maşallah sende de motorola nın tüm sülalesi mevcutmuş imzanı yeni gördüm başka ne alabilirim 300-350 arası samsung olmasın da aman.
Eski bir nokia kullanıcısı olarak nokia kullanmayalı uzun zaman oldu Bu yüzden 6303 için yorum yapamayacağım.5-6 senedir motorola kullanıyorum çok memnunum nokia dönmeyide kesinlikle düşünmüyorum Motorola cihazlar çok sağlam ve karizmatiktir.İlk defa bir telefonu 2,5 senedir kullanıyorum.V8 crystal talk var ayrıca çok güzel modlanıyor tavsiye ederim.Diğer bir alternatif olarakta VE66 cihazı öneririm wifi+radyo ( kablosuz dinleme ) + crystal talk bundada mevcut.Dartyde şuan 369 tl satılıyor linkhttp://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-TELEFONU/MOTOROLA/VE66-PEARL-p-36097-c-12.htm
Eski bir nokia kullanıcısı olarak nokia kullanmayalı uzun zaman oldu Bu yüzden 6303 için yorum yapamayacağım.5-6 senedir motorola kullanıyorum çok memnunum nokia dönmeyide kesinlikle düşünmüyorum Motorola cihazlar çok sağlam ve karizmatiktir.İlk defa bir telefonu 2,5 senedir kullanıyorum.V8 crystal talk var ayrıca çok güzel modlanıyor tavsiye ederim.Diğer bir alternatif olarakta VE66 cihazı öneririm wifi+radyo ( kablosuz dinleme ) + crystal talk bundada mevcut.Dartyde şuan 369 tl satılıyor linkhttp://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-TELEFONU/MOTOROLA/VE66-PEARL-p-36097-c-12.htm
çok teşekkür ederim. v3 modelinden beri hep içimde kalmıştır o seriden alamamış olmak, tüm dünyada 10 milyondan fazla ilk satan ceplerden biriydi şimdi ise durum çok farklı çok fazla ve çok özellikli rakipler var. 5800 furyası var şu aralar ama 2007 model v8 hala çok çok güzel alacağım sanırım yarın
merhaba bu cıhaz suan 200 tl . sızce degermı? sarjı kısa cok denmesı dusunduruyor..
quote:
Orijinalden alıntı: HD_MAN
merhaba bu cıhaz suan 200 tl . sızce degermı? sarjı kısa cok denmesı dusunduruyor..
Motorola RAZR2 V8 kullanıcıları yorumlarınız bekliyoruz. 200TL'ye değermi sonuçda 3yıl önce çıkmış bir model ama şekil ve görünüm gerçkten hoş.
ben aldım walla v8 dark gray, 3 yıldır w220 kullanıyorum tık demedi çok memnunum zamanında 800 tl ye satılmış bir cihaz neticede 200 tl bence çok uygun bir fiyat bana 160 a geldi puanımda vardı.