Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O kadar guzel ki modlamaya korkuyorum
  • İlk günkü gibi telefonumu seviyorum ancak kılıf kullanmadığım ve cebimde taşıdığım için arka kapağın bir kısmı soyuldu.Canımı çok sıkıyor.Benzer problemi yaşayan yada yardımcı olabilecek var mı?
    Aslında ufak bişeydi ama biraz takıntım olduğundan git gide büyüdü
     Motorola RAZR2 V8 CIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M J -- 25 Mayıs 2009; 18:06:03 >
  • @ M J

Bendede aynı sorun oldu hatta kolonya ile komple soydum çok güzel oldu :) bir süre bu şekilde kullandıktan sonra genpaya yolladım cihazı arka kapak sıfırı ile değiştiler.Tahminim her v8 kullanıcısında oluyordur
  • Genpa ücretsiz değiştiriyor,benimkini de değiştirmişlerdi :)
  • Cevaplar için teşekkürederim,içime su serpildi sayenizde
  • Arkadaşlar V8 ve V9 için kulaklık çevirici adaptör satıyorum. 3 tane amerikadan getirttim. 1 tanesini kendim kullanıyorum diğer ikisi satılık. Model numarası SYN2113A. İlgilenenler PM atabilir
    Tanesi 25 TL

Uyumlu modeller:
    Motorola i9, Clutch i465, Karma QA1, QA4 Evoke, HINT QA30, MOTO Z9, MOTO Z6c, MOTO Z6cx, RAZR2 V8, RAZR2 V9, RAZR2 V9m, RAZR2 V9x, OKR E8, ROKR Z9, Q 9h, Adventure V750 and Renegade V950 phone models.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmann -- 4 Haziran 2009; 20:41:17 >
  • MERHABA ARKADAŞLAR YENİ ÜYEYİM,
    NO RSA YI YÜKLEDİM FAKAT TEL KİLİTLENDİ, BU KİLİTLENMEYİ GENPA YA YOLLAMADAN AÇMANIN YOLU VAR MI?
  • Merhaba RIDVAN,

Nasıl bir kilitlenme ? Eğer anlatılan adımları doğru uyguladıysan ve telefon'un 512mb ise kilitlenme olmamalı.
  • Merhaba,
    tüm işlemleri adım adım yaptım bir problem yok, back up almışdım, senin dediğin dosyaları değilde tüm o klasörü back up almışdım, bağlantı kablosunu daha sökmeden back up ları da yükledim ama tabi tüm klasörü, tahminim o back up da bağlantı şekli farklı olduğu için teli reboot yaparken kablo takılı idi ve tel kilitlendi, evolation yazan kısım açılıyor, hellomotor açılımı daha tamamlanamadan kikitleniyor, tel kapanmıyor, pili çıkararak resetliyorum, tekrar açılış aynı noktada kilitleniyo,

selamlar
  • Anladım, dil dosyalarını atarken ya yanlış yere attınız ya da başka birşey yaptınız, font değiştirme yaparkende uyumsuz font yüklerseniz bu sorun olabilir.

Tavsiyem Evo3 nasıl yüklenir, tekrar dikkatlice okumanız. Eğer uğraşmak istemiyorsanız gene Mod Rehberi konusundaki LinuxMOD 5 Özel Sürümde gayet iyi bir fw'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 6 Haziran 2009; 18:56:33 >
  • Arkadaşlar telefonlarınız mobiltel garantili mi?
    ereyondan almayı düşünüyorum mobiltel garantili olarak, sanırım TR distribütörü bu firma yanılıyor muyum?
    Teknosa veya gold vatan gibi yerlerden aldıklarımız da mobiltel garantili değil mi?
  • Tüm motorola'lar Genpa ve Mobiltel garantilidir.
  • Teşekkür ederim
  • Arkadaşlar merhaba bende v8 kullanıyorum ama bazı sorunlarım var

ilk olarak bu telefonun ön ekranın ayarlarını yapamıyor muyuz? Çünkü ön ekran iç ekranla aynı özelliklerde olmasına rağmen sanki soluk gibi parlaklık yok yani

birde telefonu update etmek için neler lazım pc suite gibi ben pc suite cdsinide kaybettim ne yapacağımı bilemiyorum bana yardım edermisiniz bu arada telefon v8 2gb
  • Selamlar,

Bende v8 ya da v9 almayı düşünüyorum fakat çok mesajlaşan birisiyimdir. N80 ve 8800 kullanıcısıyım fakat N80'im ebedi uykuya dalınca yeni bir telefon almam gerekiyor.

Mesaj yazma konusunda rahat mı ne dersiniz yorumlarınız benim için çok önemli
  • Razr2 tuştakımı çok rahat ve mesajlaşmak kolay, alışma süresi 2-3 gün en fazla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Razr2 tuştakımı çok rahat ve mesajlaşmak kolay, alışma süresi 2-3 gün en fazla.
  • Arkadaşlar kutunun içinden cd çıkmadı nerden bulabiliriz driverını?
  • @volkan,

terminoloji topiğindeki Motorola phone tools 5.05 indir.

@inanki,

Onu v8 mod rehberinde 8 ay önce paylaştım, genede saol. Modlama işleri mod rehberinde oluyor
  • Pardon..

Moto sitelerinde dalaşırken gözüme çarptı. Hemen siliyorum
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.