Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu zaten denemiştim bir de bu sorun için servise de vermiştim ama yazılımı güncellemelerine rağmen bişey değişmedi..
    bu arada ap yazılm sürümüm:
    R601_G_80.42.36R_T
  • Başka pc'de bağlamayı dene, kabloda da sorun olabilir. XP ve Vista direk görmeli.
  • @heartless ; V8 de kulaklık ile müzik dinlemek için nasıl bir aparat almam lazım. Sennheiser marka kulaklık ile kullanmak için ?

Bu aparatı türkiyede nasıl en kolay şekilde elde ederim. TR olmazsa nasıl yurtdışından getirebilirim ?

Bir diğer sorum da ; Telefon ile sadece mp3 formatlarını mı oynatabiliyoruz ?
  • Türkiye'de orjinal adaptörü yok. Ebay'de motorola oem stereo adaptor diye aratırsan sonuç alırsın. Liste

Telefon tabiki mp3 dışında formatlarıda destekliyor. Desteklediği medya ve tipleri aşağıdaki dökümanda mevcut.

http://developer.motorola.com/docstools/mediaguides/MOTORAZR2_V8_Media_Guide.pdf/

• Değerli yardımların için çok teşekkür ederim.

• heartless izninle bir sorum daha olacak ; Telefon üzerinde hangi yazılım olduğunu nasıl öğrenebiliriz en basit şekilde ?
  • Prison Break izleyen vardır umuyorum. Orada bir dedektif var Adı Mahaoni ( Yanlış olabilir ) . O sürekli telefonla konuşuyor o telefon v8 se gerçekten muhteşem bir telefon. Ayrıca 3. Sezonda Buz mavi renk gözleri olan ajanda bu telefonu kullanıyor. Gerçekten v8 ise süper telefon. 2. el almayı düşünüyorumda HATAY'da yok gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

heartless izninle bir sorum daha olacak ; Telefon üzerinde hangi yazılım olduğunu nasıl öğrenebiliriz en basit şekilde ?

kardeşim ben cevaplıyım istersen sorunu ayarlar - telefon ayarları - özellikler burdan bulabilirsin saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HacKarizma

Prison Break izleyen vardır umuyorum. Orada bir dedektif var Adı Mahaoni ( Yanlış olabilir ) . O sürekli telefonla konuşuyor o telefon v8 se gerçekten muhteşem bir telefon. Ayrıca 3. Sezonda Buz mavi renk gözleri olan ajanda bu telefonu kullanıyor. Gerçekten v8 ise süper telefon. 2. el almayı düşünüyorumda HATAY'da yok gibi.

Öyledir severim V8'i.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogangoxel

quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

heartless izninle bir sorum daha olacak ; Telefon üzerinde hangi yazılım olduğunu nasıl öğrenebiliriz en basit şekilde ?

kardeşim ben cevaplıyım istersen sorunu ayarlar - telefon ayarları - özellikler burdan bulabilirsin saygılar

Çok teşekkür ederim

@HacKarizma ; Alex Mahone'u ya , favori adamım Onun filmde kullandığı telefon v3. Alex mahone yüzünden v8 aldım desem yalan olmaz , o telefonu bir açışı var ki... Adam karizma , telefon karizma

• Bu mu karizma ?

10 basarım ben buna.

• Foto alalım
  • Takdir halkımızın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 5 Eylül 2008; 21:14:55 >
  • bi takım elbise bide arka plan dağıtırsın sen bu adamı hocam :D:D
  • V8 de var zaten Hocam , mahone'a rakip olacaksın.
  • v3 mü bu telefon . O adam karizma derken galiba yakışıklılıktan bahsetmedi . Çok zeki bir adam Ama T-bag bnm adamım . Nese konunun Suyu çıkıyor :D . V3 ise o da çok güzel çok karizma bir telefon muş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HacKarizma

v3 mü bu telefon . O adam karizma derken galiba yakışıklılıktan bahsetmedi . Çok zeki bir adam Ama T-bag bnm adamım . Nese konunun Suyu çıkıyor :D . V3 ise o da çok güzel çok karizma bir telefon muş.

Tabi ki yakışıklılıktan ziyade zekası , rolü... Hocam T-Bag mi , aman kalsın Hakkaten konunun suyu çıkmasın , telefonlar v3
  • Telefon hakkında birkaç bilgi vereyim

Telefonu uzunca süredir kullanmama rağmen vede içinde sadece 30mb boş yer kalmasına rağmen stabilitesini hiç bozmadı.

Çok net ses veriyor

Kasası gerçekten şu ana kadar gördüğüm en sağlam telefon diyebilirim.

Ekran gerçekten çok iyi.

Mp3 kulaklık ile çokçok iyi diyemem ama iyi.

Bu aralar fiyatı baya düşmüş

Bende alacak olan 400liraya sıfırını kaçırmasın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 11 Eylül 2008; 19:42:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Telefon hakkında birkaç bilgi vereyim

Telefonu uzunca süredir kullanmama rağmen vede içinde sadece 30mb boş yer kalmasına rağmen stabilitesini hiç bozmadı.

Çok net ses veriyor

Kasası gerçekten şu ana kadar gördüğüm en sağlam telefon diyebilirim.

Ekran gerçekten çok iyi.

Mp3 kulaklık ile çokçok iyi diyemem ama iyi.

Bu aralar fiyatı baya düşmüş

Bende alacak olan 400liraya sıfırını kaçırmasın derim

Teşekkürler . Benim gibi Nokia mübtelası olan birinin geçiş süresinde böyle yorumlar keyiflendiriyor. Fakat Kvk mı alayım yoksa Parelel ithalat mı alayım hala karar veremedim. 80 Lira kadar fark vardır muhtemelen.
  • Bu telefonu KVK getirmiyor. Genpa garantisi altında.

Ben alırken MEP iletişim garantisi altında altım fakat mep kapanmış. Garantiye Genpa bakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.