Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende razr2 v9 almayı düşünüyorum hepsiburada dan ama yolladıkları renk siyah mı mohagony mi bi türlü cevap alamadım. Hb dan v9 almış olan varsa hangi renk geldi belirtebilirmi acaba?
  • @Hüso,

2 Gün.

@Özgür,

Emin olmak için Hepsiburada'yı arayıp sorabilirsin.
  • ya ekranda trcell in ne kadar çektiini gösteren simgenin yanında E harfi var o nedir??
  • EDGE demek yani gprs üzerinden internet erişimi var...
  • edge demek gprs'in birkaç kat daha hızlısı demek. 4kat dahamı hızlıydı öğle birşey
  • peki o surekli açık mı kalıo??
  • Edge şebeke desteği var diyor, net'e bağlandığında ya da mms gönderdiğinde aktifleşiyor.
  • - şimdi herkes ses kalitesi fln çok güzl dio oysaki bnm konuştuklarım sesin çok az geliyo dio nie olabilir??
    - şarjını dun gece 12 gibi doldurdum, 12 saat geçtikten sonra pil şarj durumunu %50 olarak gösteriyo ve ekran parlaklığı fln en düşük seviyede. bi çözümü var mı??
    - hazırlanan yeni yazılımları yüklesem ne kadar çok işime yarar??
    - ingilizce yaptığımda talking phone die bişi çıkıo ama komut veremiyorum, komut ekleyemiyorum nasıl yapıcam bunu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetleguese -- 25 Haziran 2008; 15:32:45 >
  • - Görüşme esnasında soldaki tuşlardan ses şiddetini arttırırsan ses yükselir.
    - Pil'i 4-5 kere tam doldur-boşalt yaptıktan sonra randımanlı oluyor.
    - Modlanmış yazılım hakkında artısı, eksisi v8 mod rehberi başlığında mevcut. Yüklemeye değer.
    - Talking phone'u açtıktan sonra sağdaki ses tuşuna basıyorsun ve senden komut vermeni bekliyor. Türkçe seçiliyken sadece önceden kayıtlı ses ataması yapılmış numaralarını arıyor.
  • @Heartless yarbay'ım,
    Şöyle bir soru sorsam ne derdin ?

V8 - V9 - V3x ? Üçü de yanyana duruyor. Hangisini alırdın ?

Bakalım aklımdaki seninkiyle bir olacak mı ?

Kolay gelsin ...

PS: V3x "siyah" bu arada.
  • Maxx'ım olmasaydı direk V9 alırdım. Maxx olduğu için üç'ü arasında V8 alırdım. Nedir bana telefon mu hediye ediyorsun ?
  • Hayır, yine Motorola'm geldi de
    (Hep senin yüzünden).

Biliyorsun V8'im vardı sırf ergonomi nedeniyle sattım. V9 biraz daha kalınca gibi, + sanıyorum ki standart işletim sistemi ve o malum processor, oldukça hızlandırmış olabilir handset'i.
    Gittim bir Samsung F400 aldım, isteyen istediğini sölesin, istediği kadar çamur atsın, ama eski samsung'lara oranla dağlar var bunu arasında, Bang & Olufsen'le muhteşem yapmışlar aleti...herneyse.

Ama biliyorsun ki gönlümün bir yerinde devamlı motorola yatar

O zaman ben biraz V9'a yoğunlaşıyım bakiim Gelinim de bile U9 var ve çok da memnun.
    Hani Mor olmasa yiyecem de

Yarın gidip bi V9'a bakiim, senin sözünü dinliyim bu sefer

PS:Bu arada, aklımdaki V3x'di, daha önce de kullanmıştım + ele avuca oturuyor diye.

• V9 çok seri bi cihaz. V8'den sonra iyi gelir. Hayırlısı olsun.
  • Teşekkür ederim.
    Biraz para biriktirmem lazım

Bu F400'e kıyamıyorum da..yani takas falan etmiyeceğim.

V9'u aldığım zaman da ilk senin haberin olacak 4 Sure
  • Molto bueno, grazie fratello, ciao
  • Vayyy

Ciao, anche !
  • V8 aldım Espresso

Bilgilerine

• merhaba arkadaşlar . 2 gün önce v9 siparişi verdim hb den bugün elime ulaştı fakat kıllandığım bir nokta var. kutunun üstünde ve aletin pil takılan yerinde made in china yazısı (: internetten biraz araştırdım v9 lar çin de üretiliyomuş. acaba sadece bana mı patladı yoksa piyasadaki bütün v9 lar çin malımı. okadar para verip çin malı almak biraz rahatsız etti beni. siz ne dersiniz?
  • Chandler, hayırlı olsun espresso renk çok güzel.

abstruseozgur, hayırlı olsun. Malüm, maliyet düşürmek için çoğu firma ürünlerini uzakdoğu ucuz işgücü pazarında üretiyor. Kalite farkı olmaz ama doğrusu made in china görmek bana da hoş gelmiyor V8'imin arkasında. Motorola marka olduğu için görmezden geliyorum.
  • heartless , teşekkür ederim (: içimi rahatlattın . bugün kısaca inceleme imkanım oldu. kutudan kulaklık çıkmadığı için de biraz üzüldüm açıkçası şimdi s9 kulaklık içinde para vermek durumunda kalacağım. bu telefonu alma nedenlerimden biri de mp3 dinlemekdi yanımda ipod ve 2 tane telefon taşımak artık oldukça yordu
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.