Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    V8de mp3 dinlerken ön ekranda albüm kapaklarını göremiyorum
    XPde görebildiğim albüm kapaklarını telefonda göremiyorum
    sebebi ne olabilir ?
  • yanlış bilmiyorsam o versiyondan...yeni versiyon yüklediğin zaman albüm kapakları gözüküyor diye biliyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Merhaba arkadaşlar
    V8de mp3 dinlerken ön ekranda albüm kapaklarını göremiyorum
    XPde görebildiğim albüm kapaklarını telefonda göremiyorum
    sebebi ne olabilir ?
  • v8 simlock kodunu bilen varmı, yurtdışından getirdik kayıt altına aldık hat yok,bilen varsa yardım
  • v8 vista desteği yok mu? xp kullanırken resimleri, müzikleri atıyordum telefona. vistaya geçtim teelfonda usb bağlantısı kuruldu yazıyor ama bilgisayarda göremiyorum telefonu. Hafıza kartı olarak da kullandım, medya senkronizasyonu olarak da kullandım. olmuyor. nedir bunun derdi? drver falan mı gerekiyor ki?
  • Ben vistada ve xp de hiç sorun yaşamadım.Her ikisinde de kullanabiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10ur

olmadı maalsef bu yazılım biişe yaramadı:(

dogangoxel;

ilk aldığımda bu yazılım vardı sonra güncelledim ama bu seferde garanti dışına mı çıktı die içime kurt düştü..
    orginal yazılıma dönersem servislik bişi olduğunda ilerde sorun olmasın diye düşünüyorum.. tabe mümkünse böyle bir ihtimal???

evet hala R601_G_80.42.36R_T aranıyor arkadaşlar

farkı ise ilk aldığımda mp3lerin albüm kapaklarını göstermiyordu biiki tema daha yoktu birde google ve opera simgeleri geldi bazı ufak simgeler daha da güzelleşti..dış kapak için tuş kilidini yandan aktifleştiriyoruz ya da kapatabiliyoruz şimdi. falan filan daha iyi oldu da garanti nooldu acaba??

Buldum galiba,

http://rapid$hare.com/files/61051009/R601_G_80.42.36R_GSQLIDOHGID058_PDS010_LP0021_GSQLIDOHGID_S052_E007_R001_G001_1FF.sbf.gz.html

Üstüne, Türkçe LP0039 flashlayacaksın.

• Allah rızası için :) Bu lanet telefonda gelen mesajı dış kapaktan nasıl okuyorsunuz ?
    Çatladım bulcam diye !

Bir de, mpeg'lerimi hangi FREE ! ve dahi sınırsız sorumsuz programla bunun en net şekilde oynatabileceği şekle getirebilirim ?

Bir hayırsever çıkıp da bunları anlatmazsa, üstüne çıkıp zıplıycam

Beyanen duyurulur.....Bi daha da motorola ...töbe !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chandler B.

Allah rızası için :) Bu lanet telefonda gelen mesajı dış kapaktan nasıl okuyorsunuz ?
    Çatladım bulcam diye !

Bir de, mpeg'lerimi hangi FREE ! ve dahi sınırsız sorumsuz programla bunun en net şekilde oynatabileceği şekle getirebilirim ?

Bir hayırsever çıkıp da bunları anlatmazsa, üstüne çıkıp zıplıycam

Beyanen duyurulur.....Bi daha da motorola ...töbe !!!

mesaj geldiği zaman yandaki seçim tuşuna bas ses tuşlarının altındaki ufak tuşa bastığında dış ekranda mesajını okuyabilirsin Quicktime player kullanabilirsin

• Çabuk cevabın için teşekkür ederim Ama..maalesef olmuyor !
    Hiçbir tuş işlemiyor...camera tuşuna basınca da tamam deyip kapanıyor.
    Neyse..versiyon'dan herhalde...

Güzelim G600'üme geri döniim bari

PS: Zaten Motorola'yı Samsung'a tercih etmek bile bi gaflet idi benim için
    (yani v8 & G600)

• Bu telefon için kapak yok mu? Elimizde ve cebimizde mi taşıyacağız cihazı?
  • Var ! Ama biraz tuzluca

Ama iyi birşey istiyorsan link'e bak.

http://www.noreve.com/brand/Motorola/product/Housse_cuir_Motorola_RAZR_2_V8_Tradition.html
  • arkadaşlar bi sorum olacak yeni versiyon yükledikten sonra telefonda biraz yavaşlama oldu menüler arasında geçerken tuşa bastığımda algılamama sorunu oluyo bazen birkaç defa basmak zorunda kalıyorum tuşlara versiyondan kaynaklanabilirmi?Yokmu şu telefona adam akıllı bi versiyon ya :(
  • O telefon Crap
    Telefon dan başka herşeye benziyor. Tez günde kurtulun bence..

Ben öyle yaptım !...

• Haberi olmayanlar Rasputin007, LinuxMOD Version3'ü çıkardı. Sidebar özelliği aktif...

• quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Haberi olmayanlar Rasputin007, LinuxMOD Version3'ü çıkardı. Sidebar özelliği aktif...

/>

Deneyelim

• arkadaşlar ben bu telefonu çok almak istiyorum, bu 8 sayfayı da okudum.
    sorum fiyatlar hakkında olcak, başlarda bir düşüşten felan bahsediliyordu ancak şimdi verdiğiniz linklere baktığımda fiyatlar yine 500ytl civarı, fiyatları yine arttı mı bu telefonun? yine düşer mi sizce?? en ucuz nerden bulabilirim??
  • arkadaşlar v8 kullanıcısıydım gittim iphone aldım bi süre kullandım eksikleri hoşuma gitmedi sonra onuda nokia n95 le değiştirdim nedense hep yavan geldi cihazlar özelleği daha fazla ama alışma meselesi heralde geçen gün telefoncumda v8 altın kaplama olan lüx modelini gördüm sıfır 1500 ytl hemde kayıtsız bi saniye düşünmedim hemen değiştirdim bu telefon bağımlılık yapıyor alacaklara duyurulur :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataberk36ex

arkadaşlar v8 kullanıcısıydım gittim iphone aldım bi süre kullandım eksikleri hoşuma gitmedi sonra onuda nokia n95 le değiştirdim nedense hep yavan geldi cihazlar özelleği daha fazla ama alışma meselesi heralde geçen gün telefoncumda v8 altın kaplama olan lüx modelini gördüm sıfır 1500 ytl hemde kayıtsız bi saniye düşünmedim hemen değiştirdim bu telefon bağımlılık yapıyor alacaklara duyurulur :)

haklısın güzel telefon ama bende 3 hafta önce aldım,tipi güzel ama nedense bi türlü ısınamadım...daha önce v3 kullanmıştım onda böyle olmamıştı...şu anda satmayı düşünüyorum...

• modmymoto adresinden skinleri bilgisayarıma indirdim ancak bunları telefona yüklemek için yeni versiyonmu atmam lazım.zira skin dosyalarının içinde bir çok alt klasör var.

bunları nasıl tlfna göndereceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weapon_Tech -- 30 Mayıs 2008; 10:50:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.