Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cekilen resimlerden koysak nasıl olur ki
  • genis bir aciklama yapacagim ozellikle video çekimi ile.
    o zamana kadar ilk aldigimdan itibarenki gozlemlerimi soyleyeyim ;

+ Tasarım Inanilmaz, Inanilmaz, Inanilmaz ( grafikerim görsel çok onemli )
    + Telefonu foto çekilmek için pub'da cikardigimda bir anda uzayli gormus gibi herkes bakti
    + Zil Sesi ayarlarını yapmadım bu yuzden biraz kısık geliyor
    + Video oynatirkenki ses cok gür ve yüksek
    + Beraberinde gelen zil tonları fazla ve güzel gibi bildiginiz midi işte
    + Nokia'dan sonra mesaj yazarken biraz alisma problemi cektim. gelgelelim 1-2 mesajdan sonra hiç problem kalmıyor
    + Telefonun yandaki tuslari cok fonsiyonel bir cok ozellige yariyor (genel açıklamada anlatıcam)
    + Titresimdeyken Foto cekemiyoruz (belki cekiliyordur ama biz yapamadık )
    + Pil bittigi zaman Sarj ederken telefon acik zannedip bir cok kez bakmaya gittim ama gordugum sey; telefonun arkaplanı + saat gozukuyor ama uçak modundaki gibi
    hat almadan ekranda SARJ OLUYOR yazısı yazıyor. ve dış ekranda sarj olduguna dair bir ısık yaniyor ki o bile tasarima ayrı bir guzellik katiyor
    + menüleri nokia telefonlarinda oldugu gibi kişiselleştirip klasörlere ayırabiliyor, yeni klasörler yaratabilyorsunuz.
    + telefona şarkı atarken; ister windows media player 11 ile ister normal bildigimiz usb harddiskler gibi direk sallamasyon ile yapabiliriz.
    + dis ekrandan mesaj okuyabilir, hazir mesaj varsa onları yollayabiliyoruz; bu cok kıyak bi ozellik
    + AAC AAC+ MP3 WAV WMA REAL AUDIO G2 / 8 / 10 formatlarini destekliyor
    + Sanirim V9 ile ayni sistemi kullanicak cunku telefonda kaydetme yerlerinde hafiza kartina kaydet ozelligi mevcut ama oyle bir ozellig olmadıgı için seçilemiyor. sadece yazilimda olan bir ozellik. (v9 almayi dusunenlere duyurulur)
    + Kutudan kulaklik cikmiyor
    + Teknosa 'dan aldim yaninda Jabra Bluetooth kulaklik (konusmak icin sadece) verildi (30ytl extra ile) (orj fiyati 70ytl dendi)
    + Telefonla gelen sarjı bitirdikten sonra 1-1.5 saatlik sarj ile telefon sarjı full'endi.
    + Bayanlar icin (kiz arkadasim cok memnun kaldi bu ozellikten ) dis cephesi ayna olarak kullanilabiliyor.
    + Yazilimlar vista'ya uyumlu

simdilik aklima gelenler bunlar video ile anlatimim bugun yarin yapip yollarim.
    umarim yardimci olabilmisimdir, Türkçe'mde yanlis kullandigim kelimeler varsa yada devrik cümlelerim affola.
    Herkese Selamlar..

E.Keskin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesskin -- 5 Şubat 2008; 22:09:25 >

• yukarıda yazınlara katılmadığım 3 yer var.
    normal şekilde şarj oluyor uçak modu falan değil
    zil seslerini hiç beğenmedim tabiyki bu kişisel tercih.
    son olarakta titrşimdeykende resim çekiliyor
  • oncelikle yorum ıcın cok tesekkurler.
    benım ve benım gıbı mesaj yazarken t9 kullananların merak ettigi sozlugun kelımelerı dogru algılayıp algılayamaması.
    moto'nun gecmıs modellerinde turkce t9 biraz sorunluydu. bu cihazda ki turkce t9 u nokia veya samsung un t9 larıyla kıyaslarsak nasıl olur.
    gozunuzu seveyim bi yorum. cok zor olmasa gerek t9'u acıp bırkac kelıme yazmak..
  • infrared ucak modu dedigim; ekranda arkaplan ve saat gozukuyor sadece sarj oluyor goruntusu var ekran kilitli. daha once telefon kapalı oldugu halde saat ve arkaplanı gosteren sarj olurken telefon gormemistim.
    titresimdeyken bende tanimlanamayan hata diyor yazilimdan olabilir belkide.

eyw
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocker_boy

oncelikle yorum ıcın cok tesekkurler.
    benım ve benım gıbı mesaj yazarken t9 kullananların merak ettigi sozlugun kelımelerı dogru algılayıp algılayamaması.
    moto'nun gecmıs modellerinde turkce t9 biraz sorunluydu. bu cihazda ki turkce t9 u nokia veya samsung un t9 larıyla kıyaslarsak nasıl olur.
    gozunuzu seveyim bi yorum. cok zor olmasa gerek t9'u acıp bırkac kelıme yazmak..

yorum yok mu?
  • quote:

quote:

yorum yok mu?

ben 1 ay önce ilk defa motorola aldım ve t9 konusunda hiç iyi değil hatta kapatırsanız daha hızlı yazarsınız. ama benim gibi mesajla falan uğraşmayan biri için çok önemli değil

• Güncel fiyat listesi (06.02.2008)

Ereyon.com: 421 YTL / 417 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 499 YTL / 479 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 482 YTL / 468 YTL (Havale indirimi)
  • ben telefonu geçen hafta aldım fiyatı düşünce. çok memnunum telefondan. inceliği ve görünüşü için aldım ama dokunmatik ekranı, kapağı açmadan mesajları okuma gibi özelliklerini çok beğendim. bence en büyük eksisi kutudan kulaklık çıkmaması. sizden iki ricam var. birincisi orjinal kulaklığını nerden bulabilirim?? ikincisiyse bilgisayara bağlayınca ekranda usb bağlantısı kuruldu dosya transferi sırasında cihazı çıkarmayın diyo bekliyorum (yarım saatten fazla bekledim) bişey olmuyo. bunun bi çözümü var mı ben mi bi yerde yanlış yapıyorum? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
  • 4 gün önce ereyon.com.tr müşteri hizmetlerine sorduğumda kutudan kulaklık çıkıyor demişlerdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wouow

ben telefonu geçen hafta aldım fiyatı düşünce. çok memnunum telefondan. inceliği ve görünüşü için aldım ama dokunmatik ekranı, kapağı açmadan mesajları okuma gibi özelliklerini çok beğendim. bence en büyük eksisi kutudan kulaklık çıkmaması. sizden iki ricam var. birincisi orjinal kulaklığını nerden bulabilirim?? ikincisiyse bilgisayara bağlayınca ekranda usb bağlantısı kuruldu dosya transferi sırasında cihazı çıkarmayın diyo bekliyorum (yarım saatten fazla bekledim) bişey olmuyo. bunun bi çözümü var mı ben mi bi yerde yanlış yapıyorum? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

motorola türkiyeye gerekli önemi sanırım pek vermiyor motorola telefonlarla birlikte kitapçıklarında gösterilen aksesuarların nerdeyse hiçbiri türkiyede yok. bu aksesuarlar için mobiltel i bile aradım onlarda yardımcı olmadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: heartless

4 gün önce ereyon.com.tr müşteri hizmetlerine sorduğumda kutudan kulaklık çıkıyor demişlerdi..

yok arkadaşım kulaklık çıkmıyo. onu geçtim driver cdsi bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: wouow

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

4 gün önce ereyon.com.tr müşteri hizmetlerine sorduğumda kutudan kulaklık çıkıyor demişlerdi..

yok arkadaşım kulaklık çıkmıyo. onu geçtim driver cdsi bile yok

peki sen de ereyon dan mı almıştın?

bir de arkadaslar o yanında gorunen kablosuz kulaklıgı fln beklemeyin hatta brosurler de fln da kullanılmış ama sonucta o ayrı satılıyor. yok diyorsanız da var mesela gold bilgisayarda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usturlab

quote:

quote:

yorum yok mu?

ben 1 ay önce ilk defa motorola aldım ve t9 konusunda hiç iyi değil hatta kapatırsanız daha hızlı yazarsınız. ama benim gibi mesajla falan uğraşmayan biri için çok önemli değil

şimdi ben yanlış mı biliyorum?? benim bildgim motolarda iTap var t9 yok. yoksa V8 de t9 mu var walla guzel olur vars ya!

• V8'de de diğer tüm motorolalarda olduğu gibi itap var.
  • @rocker_boy: t9 u hic kullanmadigim için bişi soylemek zor zaten arkadaş cevap vermiş
    @wouow: bu disardan mesaj okuma olaylarını ben bi türlü çözemedim ayrıca bir menuyu mu aktif hale getiriyoruz? soldaki 3 tuş; ust 2 yukardaki sessiz normal mod aşagıdaki direk kapatiyor ekrandakileri ve diger turlu foto çekmeye giriyorki foto çekmek için bastıgında çalışmıyor bile.
    sagdaki 2 tuş bende hiç bir işlem yapmadan duruyor
    bu konuda bilgi verirsen sevinirim.

Kulaklik konusunda telefonun çıktıgı yanar donerli kutunun içinde gösterdigi halde kulaklik var diye dış kapagin arkasinda kulaklik ayri satilmaktadir diye yaziyor.
    teknosada calisan adama sordugumda distürbitor ile alakali bisi oldugunu soyledi.

telefon enden genis dogru ama onceki yazilarda arkadaslarin soyledigi gibi bir sure sonra onu gormez oluyorsunuz cunku tasarimi gercekten cok iyi.
  • extra olarak çektigim foto ve videoları telefonu bagladigim zaman hicbirsekilde bilgisayarima atamiyorum, dosyalar gözükmüyor.
    bu konuda yardimci olabilen var mi ?
  • yahu herşey iyi hoşta bıktım hergün şarj etmekten ya bu kadarda az gitmezki :(((
  • arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum tek sorun hafızası acaba 2 gb olan ne zaman gelir. birde telefonala ilgili genel görüşlerinizi yazarsanaız. resim de bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rueta

yahu herşey iyi hoşta bıktım hergün şarj etmekten ya bu kadarda az gitmezki :(((

sarj giderek düzeliyor bendede ilk gün şak diye bitti bugun daha iyi dayandı
    resimleri atmak için çözümü olan yok mudur?
    birde dış ekrandan mesaj okuma ve cevaplama yonetemi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.