Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, bugün v8 almak için 6-7 mağaza dolaştım fakat hiçbirinde kutudan kulaklık çıkmadı. orjinal kutu içeriğinde kulaklık yok muydu bu telefonun? daha önce v8 almış arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.

Son günlerdeki ucuzlama iyi güzel ama kutu içeriğinden kıstılarsa hiç de hoş olmamış.

kulaklık alan var mı? nerde, kaça buluruz ki?
  • bende almayı dusunuyorum fakat fıyatlardaki bu farklılıgın kutu içeriğinden olabılecegı kafamı kurcalıyor. arkadasın da soylemıs oldugu gibi
    bazı kutulardan kulaklık cıkmakla bırlıkte bazılarında cıkmıyo.
  • teli kullanan arkadaslara bir sorum olacak. mesajları T9 ile yazıyorum. motorola nın eskı modelleride turkce t9 da bazı problemler vardı.
    kelımelerı dogru algılayamama gibi. bu cihazdaki durum nasıl. nokia yada samsung a gore karsılastıracak olursak?
  • Dün bende 3-4 telefoncuya baktım.. Kutularda kulaklık yoktu..
  • arkadaşlar gece kapatmazsanız şarjı kaç gün gidiyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

Razr2 V8 modelinin fiyatı kısa sürede bariz bir düşüş yaşadı.

KDV Dahil: 484,80 YTL
    Havale İndirimli: 479,95 YTL
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=70322

hakıkaten bariz bir düşüş oldu ilk cıktıgı zamnlar 800 küsür ytl idi.
  • ereyon.....(taksitli): 428 ytl
    (havale ile): 423 ytl
  • ben yurtdısından temmuz yada ağustos içinden tl karşılığı 630ytl ye almıştım kutu içeriğinde kulaklık var.hemde kaliesinden çokca memnun olduğum bi kulaklık
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocker_boy

teli kullanan arkadaslara bir sorum olacak. mesajları T9 ile yazıyorum. motorola nın eskı modelleride turkce t9 da bazı problemler vardı.
    kelımelerı dogru algılayamama gibi. bu cihazdaki durum nasıl. nokia yada samsung a gore karsılastıracak olursak?

teli kullanan arkadaslardan bir yorum alabilir miyiz bu konu hakkında..
  • t9 kullanmayı tercih etmediğim için yorum yapamayacağım t9 suz daha hızlıyım
  • telefonun işletim sistemi motomagx bir harika ya! css, javascript, ajax, xhtml içeren dosyaların hepsini süper okuyor. büyük bir + bence. edge ile bi siteye girince çalışmazdı eski telefonumda bazen, hiç takılma yapmadı bu. C or C++diliyle yazılmış kendine özel uygulamalarıda çalıştırıyormuş, daha bulamadım ama 1-2 aya öyle programlar çıkacakmış telefon için. yani öyle bildiğimiz saf java sistemi yok bu telefonda. daha akıllı ön taraftaki dokunmatik ekranı da çok kullanışlı. apple touch gibi :))
  • ahmet19 telin şarjı ortalama kaç gün gidiyo?
  • şarjı 2 gün gidiyor.
    şarj olayında k1 daha başarılı o 4 gün gidiyordu
  • şarz malesef sıkıntılı biraz, iki ekran olduğu için. ama ekran koruyucu, ekran kapanma süresi, parlaklık vs gibi ayarlardan sonra 3 bucuk-4 gune cıkardım, arada mp3 dinledim. öyle aşırı kısmadım kendimi. ama ilk günler max 2 gündü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Bishop -- 4 Şubat 2008; 22:35:41 >
  • arkadaşlar daha düşermi bu aletin fiyatı
  • benim cihaz daha çiziksiz garantili 800 ytl lik faturasıyla beraber. çok sık tel değiştiğim için sıkıldım. takas

etmek isteyen arkadaşlar takaslayabiliriz pm atın
  • Yurt disinda fiyati dustu,260 € ya satiliyor.

Buda takriben 420 ytl yapiyor.Alacak olanlarin biraz daha beklemesinde yarar var.
  • ya walla burda da işte kdv dahil degil hali 220 euro olmus.. ne kadar beklemeliyiz bilmiyorum ki ya artarsa. (gerçi pek sanmıyorum ama..)
  • Arkadaslar arkadasım aldı 850 ytl ama fos cıktı deymez verdiğiniz paraya pil cok az gidiyor bide video cekrekn ara sıra donma yapıyor sekil olarak güzel bir telefon ama mükemelliyetciler için işe yaramaz
  • Telefonu bugun aldım, 1-2 gün içerisinde merak eden arkadasların cevaplarini yanitlayabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.