Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • v8 telefonla konuşma yaptıktan sonra ekran ışığı kararıyor (fakat normal ekran ışığının sönmesi gibi değil)ve bir tuşa bastığınızda ekran geri geliyor kullanan arkadaşlarda bu sorun çıktımı?Cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler
  • ya bugune kadar telefona cok param gitti ve artık bıktım ama şimdi yine telefon almam gerekiyor. V8 bi kaç yerde biraz daha ucuzladı diye kafam karısıyor. halbuki yarın obur gun V9 gelirse diye de geri cekiorum kendimi. siz ne dersiniz K1 mi V8 mi??

bu arada bence ekran ısıgı, ısıgın acık kalma suresinin ayarı ile ilgilidir ama menusunde nerededir bir fikrim yok tabiki.

bir de e65 de tam olarak ne gibi ozellikler var bilmiyorum ama ben motoroladan cok da pişman olunacagnı zannetmiyorum. teknik ozelliklerini gecin bir kere inceligine ve dizaynına cok alısıyorsunuz ki, ben de onceden nokiacı tabir edeceginiz insanlardan idim. V3i kullandım ve degiştim şimdi motoroladan vazgecemiyorum. ama bu V8 de wi-fi olmaması kotu ya gitgide telefonda internete ihtiyacım oldugunu hissediyorum cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaru -- 21 Ocak 2008; 19:23:31 >
  • Bende eski bir v3 kullanıcısı olarak V8 düşünüyordum. Benim için artırılabilir hafıza çok önemli değil ama dediğiniz gibi wi-fi olmaması çok büyük handikap. Sırf o yüzden e65 alacağım herhalde...

quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

bir de e65 de tam olarak ne gibi ozellikler var bilmiyorum ama ben motoroladan cok da pişman olunacagnı zannetmiyorum. teknik ozelliklerini gecin bir kere inceligine ve dizaynına cok alısıyorsunuz ki, ben de onceden nokiacı tabir edeceginiz insanlardan idim. V3i kullandım ve degiştim şimdi motoroladan vazgecemiyorum. ama bu V8 de wi-fi olmaması kotu ya gitgide telefonda internete ihtiyacım oldugunu hissediyorum cunku.
  • Kullanan arkadaşlara sorum olacak; şarjı kaç gün gidiyor..Konuşma sesi nasıl? Bende luna var ama konuşma sesinden memnun değilim. Hafif cızırtı geliyor...Sırf bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum..Cevaplarınızı bekliyorum...
  • Razr2 V8 modelinin fiyatı kısa sürede bariz bir düşüş yaşadı.

KDV Dahil: 484,80 YTL
    Havale İndirimli: 479,95 YTL
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=70322
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

Orjinalden alıntı: muratcolak55

donanım konusunda neyi eksik hocam kamera falanmı donanım olarak ses ve kamera var aklım agelen

hafıza kartı ve umts desteği olmalıydı...

Hocam sormasi ayip amma Sen Türkiye gibi bir yerde UMTS`yi etkin bicimde ve makul bir fiyata kullanabilecegini mi saniyorsunnn?????

Arkadaslar bu arada bilen-okuyan biri lütfen söyleyiversin bu makinanin V8 2GB lik versiyonu sadece Gold Edition olarak mi piyasada var... Yoksa normal metalic edition`in da 2GB lik versiyonu var mi??? Cokca aramama ragmen henüz bulamadim da... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 24 Ocak 2008; 12:20:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alpersonmez

Kullanan arkadaşlara sorum olacak; şarjı kaç gün gidiyor..Konuşma sesi nasıl? Bende luna var ama konuşma sesinden memnun değilim. Hafif cızırtı geliyor...Sırf bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum..Cevaplarınızı bekliyorum...

walla ben kullanıcısı olmadıgım için şarj konusunu bilmiyorum ama konusma sesi için iyidir diyebilirim cunku crystal talk diye bir teknoloji var bunda bildigim kadarıyla. yani konusanın sesini seciyor ve gonderiyor gibi bir şey:D
  • Arkadaşlar telefonun beğenmediğiniz özelliklerini yazarmısınız? Teknosada 549 a düşmüş..Lunayı bırakıp v8 almayaı düşünüyorum..Ama daha önce motorola kullanmadım..Nokiacıydım..cevaplarınızı bekliyorum..
  • telefon bugün elime geçti.ilk başta bi şarj etme süresi muhabbeti vardı..bunda ne kadar biliyomusunuz o süre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kb8

telefon bugün elime geçti.ilk başta bi şarj etme süresi muhabbeti vardı..bunda ne kadar biliyomusunuz o süre.

Öncelikle hayırlı olsun.Şarj süresi hakkında bir bilgim yok rica etsem telefonun resimlerini çekip foruma koyabilir misin?
  • Hayırlı olsun kb8, iyi günlerde kullan..telin hoşuna gitmeyen yerlerini yazarmısın? Varsa tabi Tuş takımı kullanımı ve konuşma sesi nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpersonmez -- 25 Ocak 2008; 22:12:54 >
  • sağolun arkadaşlar..telefon çok hoşuma gitti.elimden düşüremedim bugün.tuş takımıyla ilgili bir sorun yaşamadım.konuşma sesi de zaten iyi.cristaltalk özelliği var telefonda..konuştuğum kişiler sesin çok net geliyor dediler..onun haricinde benim beğenmediğim bi yönü yok..herkesin dediği gibi parmak izi yapıyo.bide ben duvar kağıdını tam ekran yaptım sadece.ortala yada döşe yapamadım.ya bulamadım yada telefonda yok böyle bi özellik.bundan önce l7 kullanıyodum onda vardı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kb8

telefon bugün elime geçti.ilk başta bi şarj etme süresi muhabbeti vardı..bunda ne kadar biliyomusunuz o süre.

Telefonun bataryası dolduktan sonra telefonla şarj cihazının bağlantısı kesilebilir. Uzun süre şarj gerekmiyor.
  • her telefon alışımızda telefoncumuz hep ilk şarjın 12 saat süreyle telefonun takılı kalmasını söyler motorolada telefonların pillerini korumak adına telefonlarında aşırı şarj koruması olduğunu söyler yani pil dolunca şarjı keser bu duruma göre 12 saat takmanın bi yararı var mı bilemem ama zararı olmadığı motorola tarafından garantili
  • Teşekkürler kb8, allah güzel haberler almayı nasip etsin..
  • sağolasın dostum.
  • BU telefona tema falan nerden bulabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

bide modmymoto ya bak biraz da sabredin yeni telefon daha pek bi skin fln yok bunun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolande -- 27 Ocak 2008; 13:22:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: evolande
    bide modmymoto ya bak biraz da sabredin yeni telefon daha pek bi skin fln yok bunun için

Arkadaşın verdiği adreste Z6 ve E2 için skinler var.V8 için de uyumlu olacağını düşünüyorum.Ayrıca linux için skin tasarlama da anlatılmış.Evolande,paylaşımın için teşekkürler

Mod My Moto-Skinning Linux

• Bende bu cihazın şarjı 1 gün gitti..Kurcaladım falan ama öyle saatlerce müzik dinlemedim.Eğer bu kadar kurcalama ile birgün gidiyorsa müzik dinlerken tahminimce 6 saatte kapanacak..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.