Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat 470'lere kadar düşmüş. Vallahi gidip geliyorum alsam mı almasam mı diye. Özelliklerini bi tarafa bırakmışım imajı ve sağlamlığı büyük artı. Ömürlük mal derler ya öyle birşey.
  • ben de almayı düşünüyorum 1-2 gün içinde ama tek sıkıntı şarj süresinde. sabah akşam 1'er saat mp3 dinleyeceğim, umarım gün içinde bitmez şarjı, hatta 2 gün dayansa hiç de fena olmaz..
  • motorola telefonlarında şarj süresinin toplam 100 şarjdan sonra maximum performans göstereceğini söylüyo zaten (li-ion larda) ama en geç 1 ayda telefon topluyo kendini, anca yeni telefonu kurcalamaktan vazgeçtiğimiz dönemlere tekabul ediyo. O yüzden telefonu hemen asıp kesmeyin canınızıda boş yere sıkmayın bence sonuçta bu kadar ince bir telefonun bi eksiği olur muhakkak
  • beyler kendimi bildim bileli nokia kullanan birsi olarak v8 in görünümüne aşık oldum resmen ve aldım bugun :) çok inceleyemedim ama artık pek özelliklerle işi olan bi adam değilim görüntü estetik daha önemliydi ve v8 yeterince tatmin edio bu konuda yalnız çok hassas yaw hemen leke kir pas :D temiz kullanmak lazım
  • yaklasık olarak 1 aydır kullanıorum v8 ımı ilk hafta cok kufur ettım cunku her gece sarj yapmaktan bııkmıstım sonra 2 gun oldu sımdı 2 bucuk 3 gun kullanıorum cok memnunum telefon elde hiç büük durmuoo alacak olanlar hiç takılmasın bu konuda 8 sene hep nokia kullandım ama motorola kesinlikle 10 numara bi telefon herkese tavsiye edrim
  • ya bu model insanı cezbediyor ama daha önceki motorola deneyimlerime dayanarak cihazdan çok çabuk sıkılırım gibi geliyor... o yüzden pek yanaşma taraftarı değilim ama her görüşümde de içim cız ediyor :)
  • Aşağıdaki linke bir gözatın arkadaşlar v8 319,95 YTL

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=5mGZeqdMaPqEfw8sMIH6jg
  • uçuk derecede ucuz..ereyon bile 450 civarinda..

sakat bi seri falan olabilir..
  • 319 olmazya vardır onda bi ali cengiz oyunu dikkatt!!!!
  • arkadas weblebi'den 6300 almısti ucuz diye, kamerasinin lensi bariz yamuk cikti..uretim hatali yani..

dikkat etmek lazım boyle fiyatlara.
  • ya bu ereyon neden bu kadar ucuz walla ben de suphelenmeye basladım. bu ucuzluktan dolayı almayı bile dusunuyorum suan 434 ytl gorunuyor fiyat. ama yarın obur gun v9 cıkarsa o zaman kafamı taslara vururum. ne zaman gelcek bu v9 tr ye yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaru -- 1 Şubat 2008; 16:42:46 >
  • Güncel fiyat listesi (01.02.2008):

Ereyon.com.tr: 433 YTL / 429 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 499 YTL / 479 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 512 YTL / 497 YTL (Havale indirimi)
  • Bu ereyon.com.tr sağlam site mi ? Alışverişleriniz nasıl sonuçlandı ?

Düşünüyorum almayı ama ereyon nedir ne değildir bilmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Bu ereyon.com.tr sağlam site mi ? Alışverişleriniz nasıl sonuçlandı ?

Düşünüyorum almayı ama ereyon nedir ne değildir bilmiyorum...

aynı seyleri dusunuyoruz suan.. walla arkadaslar saglam mıdır? ona gore bu haftasonu sipariş vermek istiorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

motorla bu ara yüzyılın telefonunu(?) duyuracaktı, ortalık halen daha sessiz. sanırım ces fuarını bekliyorlar...

Eğer aynı şeyden bahsediyorsak devrim dediğimiz , kod adı: Skarven olan model , motorola tarafında 1 doğrulama olmasa da , 8mp kamera çözünürlük 16 gb hafıza ,3G, wi-fi ve 640*480 çözünürlükte ekran, iphone tarzı (full dokunmatik ekran) fakat iphone dan daha ince ve daha zarif bir model hazırlığındalar diye , düşmediği gossip sitesi kalmadı - ki büyük ihtimal 2-3 ay içinde piyasada olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: c4timer

quote:

motorla bu ara yüzyılın telefonunu(?) duyuracaktı, ortalık halen daha sessiz. sanırım ces fuarını bekliyorlar...

Eğer aynı şeyden bahsediyorsak devrim dediğimiz , kod adı: Skarven olan model , motorola tarafında 1 doğrulama olmasa da , 8mp kamera çözünürlük 16 gb hafıza ,3G, wi-fi ve 640*480 çözünürlükte ekran, iphone tarzı (full dokunmatik ekran) fakat iphone dan daha ince ve daha zarif bir model hazırlığındalar diye , düşmediği gossip sitesi kalmadı - ki büyük ihtimal 2-3 ay içinde piyasada olacaktır.

artık 2000-3000 ytl arası alırız makineyi

• quote:

Orjinalden alıntı: muratcolak55

quote:

Orjinalden alıntı: c4timer

quote:

artık 2000-3000 ytl arası alırız makineyi

amaçlarının iphone 'a rakip olması dolayısıyla , fiyat olarak o değerler içinde gelecektir , - ki yüzyılın telefonu olabilsin .
    2000-3000 ytl aralığında bu telefonu kimse almaz , ki yurtdışında 1700$ civarlarında olur bu da anca üst tabakaya hitap eder.

• kaç olur sizce ozaman :)
  • arkadaşlar benim v8 sürekli yeniden başlıyor
    derdi nedir bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.