Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ereyon.com.tr: 704 YTL / 690 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 695 YTL / 668 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 701 YTL / 680 YTL (Havale indirimi)
  • V8 kullanan arkadaşlar telefon resimlerini koyabilirler mi acaba?ÖZellikle elde tutarken çekilmiş fotoğraflar olursa birçok kişiye yardımcı olabileceğini düşünüyorum.Boyutları çok kafamı karıştırıyor açıkçası.Birkaç kez inceledim ama karar veremedim.

• teşekkürler
  • rica ederim

gercekten cok şık telefon
  • bi inse 400 ytlye hemen atlıceeeemm
  • arkadaşlar bakın incelemelerde ne yazılmış

http://www.chip.com.tr/urun.asp?id=2124
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratcolak55

bi inse 400 ytlye hemen atlıceeeemm

İnceleme için teşekkürler.Haklı oldukları tarafları da var katılmadığım tarafları da...
    V9 Türkiye'de satışa sunulursa bunun fiyatı düşer.Ancak şuan o parayı haketmiyor.

• Sitede wallpaper ve zil sesleri envai çeşit razr2 zımbırtısı var. Olkancan çok sağol güzel paylaşım.
  • 28.12.2007'de Ankara Metro mağazasından 645 YTL'ye, çok şık bir telefon olduğunu düşündüğüm için satın aldım. Tam bir telefon fakiri olduğum için özellikleri konusunda ukalalık etmiyeceğim. Ancak telefonun estetik açıdan sizin değer verdiğiniz nesleler arasına kolaylıkla gireceğini düşünüyorum.
  • Hocam hangilerine katılıp hangilerine katılmıyosanız açıklarsanız seviniriz

quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

bi inse 400 ytlye hemen atlıceeeemm

İnceleme için teşekkürler.Haklı oldukları tarafları da var katılmadığım tarafları da...
    V9 Türkiye'de satışa sunulursa bunun fiyatı düşer.Ancak şuan o parayı haketmiyor.

• Örneğin:Motorola RAZR tazelendi ama "İşte bu!" diyebileceğimiz bir tarafı yok.Motorolanın donanım anlamında ilerlemesi gerekiyor düşüncesine katılıyorum.Özellikleri bence orta seviyede..
    Bunun dışında Nokia N76 modelini alternatif olarak göstermiş.Ki tasarım anlamında N76 V8'in yanına bile yaklaşamaz.Bu da katılmadığım nokta
  • donanım konusunda neyi eksik hocam kamera falanmı donanım olarak ses ve kamera var aklım agelen
  • quote:

donanım konusunda neyi eksik hocam kamera falanmı donanım olarak ses ve kamera var aklım agelen

hayır kasdettiğim o değil.mesela kamera ok.bence 2 mp yeterli bir rakam ama hafıza kartı ve umts desteği olmalıydı en azından.ama bu forma bu kadar özellik bile çok yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

donanım konusunda neyi eksik hocam kamera falanmı donanım olarak ses ve kamera var aklım agelen

hayır kasdettiğim o değil.mesela kamera ok.bence 2 mp yeterli bir rakam ama hafıza kartı ve umts desteği olmalıydı en azından.ama bu forma bu kadar özellik bile çok yani

haklısın ilk defa bi motorola telefonu beyendim ama özellikleri yeterli değil

• Merhaba arkadaşlar,
    Yaklaşık üz aylık bir fiyat takibinin ardından bugün Ankara Kızılay'dan 50x12 world taksit=600 milyona V8'imi aldım.
    Hemen söyleyeyim, aletin kutusu bile şekil. (Bu arada sıfır jelatinden açtık kutuyu, ama içinden PC CD'si çıkmadı.)
    V8'in kasası kadar fevkalade bir kasa görmedim. Beni bu kadar etkileyen bir kasa olacağını tahmin etmemiştim. Aynen dendiği gibi metal ve sağlam bir telefon yapmış adamlar. Ama kesinlikle büyük bir telefon değil arkadaşlar. Bana da büyük geliyordu ama insan eline alınca öyle olmadığını anlıyor.

Eski bir V3 kullanıcısı olarak, menü bana biraz farklı geldi. İlk anda eskisi gibi rahat bulamadım bazı işlevleri. Yani menünün eskisiyle aynı olduğu yorumlarına pek katılmıyorum.

Fotoğraf kalitesini ise çok da kötü bulmadım. Hani sony-ericsson'un ya da nokia'nın çektiği fotolardan çok da farklı değil. Hani çok methediyorlar ya nokia nokia diye.

Menü hızı ise çok çok hızlı değil ama tatmin edici. Bir menü tuşuna bastığınızda insanı sinir etmiyor.

Gerçekten arkadaşlar, nokia ya da sony-ericsson'un bu kalitede bir telefonunu ben piyasada görmedim. V8'i elinize aldığınızda bunu anlıyorsunuz.

Ufak detaylar var V8'de. Örneğin pil kapağı. Sanırım V8'in pil kapağı mıknatıslı. Pil kapağını kapatmak için bastırmıyorsunuz ya da çentiklere denk getirmeye çalışmıyorsunuz. Kendisi yapışıyor ve kapak tutuyor. Sanki menteşeliymiş gibi.

Bunun dışında tuşlarla çok rahat yazabiliyorsunuz. Tuşlar büyük, ben rahat ettim.

Yine dendiği gibi, titreşimle geri bildirim olayı da çok hoş olmuş. Kapak açmadan hallediyorsunuz, gerçekten iyi bir özellik.

Daha pilini doldurmadım. Ama pil ömrünü haber vereceğim sizlere arkadaşlar.

Sormak istediğiniz şeyleri yanıtlamaya çalışırım arkadaşlar.

• Motorola Razr2 V8 modelinin fiyatı hepsiburada.com'da bariz bir şekilde düşmüş durumda.

KDV Dahil: 511,84 YTL
    Havale ile: 496,48 YTL

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepmotrazr2v8
  • Güncel fiyat listesi (21.01.2008):

Ereyon.com.tr: 648 YTL / 641 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 499 YTL / 479 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 507 YTL / 507 YTL (Havale indirimi)

Telefonun Genpa fiyatı daha uygun görünüyor.
  • Nokia e65 ile motorola v8 arasında gidip geliyorum. Kapaklı telefon seven biri olarak v8 daha fazla hoşuma gidiyordu ama v8'de Wi-Fi olmaması ve 100 ytl daha pahalı olması sebebiyle Nokia e65'e dönmüştüm kii, bu fiyat indirimi geldi..
    Şimdi iyice kararsız kaldım.. İki telefonu mukayese edebilecek olan varsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.