Şimdi Ara

Motorola Tel.ler (c336-350,t720)için data yazılımı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
7.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wapta problem var. ben hiç giremiyorum. 2000-3000 byte sonra güm. ancak telsimin kendi adresi açılıyor. oda sadece giriş. adresleri bi toparlıyayım atarım.
  • Arkadaşlar ben size geniş olarak pst programının nasıl kurulacağını önceki topiclerde söylemiştim. Melodi, wallpaper ve screenserver yüklemek için size yukarda verdiğim ftp sitesinden veya ŞİMDİ VERCEĞİM FTP SİTESİNDEN indirebilirsiniz. Program mbe bildiğiniz gibi...Birde M-Beckup dosyasını tekrar gif ve midiye çeviren program var onun adıda M_Backup_Parser gene siteden indirebilirsiniz..

ftp://sysadmin.dnsip.net/

The username is: Hofo

The password is: firmware

dosyayı indirdikten sonra programı çalıştırın ve gene ftp sitesinden ve diğer sitelerden indirdiğiniz .midi, .gif dosyalarını add bölümünden ekleyin.Sonra M-Beckup dosyasık olarak kaydedin sonu .ems olması lazım. Bu dosyayı pst de M-Beckup bölümünde açın ve tele yazın ve böylece telinize grafik ve müzikleri yüklemiş olursunuz.

Fıttırcam oyunların bir tanesine 4.200 bin istiyorlar delirmişler hem böyle sorunlu teli bize bayağı paraya sattılar hemde bidaha para istiyorlar. Piyasaya baktınız mı?c336 Tel 160 Milyona düşmüş daha 1 ay önce 240 Milyondu!!! Ne yapalım idare edecez...

• ben gecenlerde sordum 135 milyon 2. eli.
    210 milyona almıştım temmuzun 15inde.
  • bende mayısta 270 miLyona almıştım
  • Telsim hala GPRS sorunu yaşıyor galiba (telefon ile bağlanıldığında) sizde de bir sorun var mı?. Bu arada benim pst 6.0 hala telefonu görmüyor (patch dosyası hakkında daha önce yazdıklarım hala geçerli). Yardım edebilecek birisi var mı? Sadece bilgilerimi yedeklemek istiyorum.
  • Arkadaşlar bu teli satabilirsem. ne alayım siemens c55 iyimi ama bukadar uğraştan sonrada ayrılmak istemiorum telden...Tavsiye verirseniz sevinirim.
  • Bende modaYA katılıyım dedim.
  • sıkıldım ben bu c336nın herşeyinden ya :))) bi site açtım zaga ve beyaz show videoları var motoroladan bıkan ve ağlayan arkadaşları belki biraz güldürür diye düşündüm:www.sertacakkan.com

ii günler... (son çıkan yazılımı yazabilrmisiniz baan c336 için)
  • En son çıkan yazılım:
    Flex version : SE4242AXXQ711B
    Yazılım versiyonu : TA02_G_06.04.36R
    ama nette bulamazsın!!!
  • blank dostum flexin 712e ile biteni var. (3 gündür nete giremiyodum tel.den zazediyodum iş formata kadar vardı ve bilgisayardan olduğunu anladım worm bulaşmıştı herald şimdi updatelerle uğraşıyoss)
  • worm bana da bulaşmış windows update ile 3 dk içinde halloldu.
    sitesine koymuşlar.
    Aman dikkat bu aralar sağanak gibi mailden virüs yağıyor.
  • Benim bigisayarda ıkınıyor ama ben worm için önceden tedbirimi almıştım yama programını yükledim.Yahoo ve hotmail adreslerinde maili olan arkadaşlar dikkat etsinler.Özellikle yahoo da worm virusu var. Windows biraz rehlikeli linux ta daha güvenli bağlanabilirsiniz...
  • c3366 melodilerini bulabileceğimiz linkler var mı arkadaşlar?
  • xp kullanan arkadaşlar... PST 6.0 programıyla telefonunuza bağlanabilmeniz için bazı ufak ayarlar yapmanız gerekmekte.. verdiğim linkten çince de olsa birşeyler anlaşılabiliyor..
    http://myweb.hinet.net/home1/echung/myt720/pst_xp.htm
  • Nokia, Siemens, Ericson... vsvsvs bütün polifonik melodilerin %99'u uyuyor..
    İllaki c336 diye kasmana gerek yok..
    www.tagtag.com'da bir sürü site var.
    Biri de ,http://tagtag.com/melodigrafik
  • yaaaa arkadaşlar anlamadıgım pst genelde 2000 tabanlı
    sistemlerde proplem cıkarıyor
    bende wın98 var bende neden proplem var?
  • blanknight dostum neden teli satacanki?
    telefona bu kadar uğraş verdikten sonra satmaya karar vermene bi anlam veremedim...
  • biolog arkadaşım 3 dk içinde nasıl hallettin
    işin sırrını banada sülesene başım belaya girdi bu worm virusu yüzünden...
  • Worm virusu bayağı bizi etkiledi benim bilgisayarda aptallşmaya başladı.bakalım önümüzde format gözüküyo. işallah olmaz ben linuxa geçmeyi düşünüyorum.belki virus zarar vermez.linuxun knoppix versiyonu motorola c336 yı tanıyor bayağı güzel bişey başlangıçta boot:knoppix lang=tr yazınca tümü türkçe oluyo. cdden çalışan işletim sistemi kurulum filan gerektirmiyor.Tavsiye ederim. Geçenlerde chip özel sayıda vermişti...
  • evet linuxun virüslere karşı koruması daha iyi. Ben Worm işini şöyle hallettim. microsoftun sitesine girdim. Zannederim worm ile ilgili bir link koymuşlar zaten oraya. onuda bir yerden okumuştum. update yaptım. ve anında halloldu. Bende internet bağlantınız bilmemneden dolayı 1 dk. içinde kesilecek diyodu ve bilgsayarı kapatıyodu. google de bilmemneyi tarattım. worm uyarısı karşıma çıktı. bilmemne ile wormu google den tararsanızda mikrosofta yönlendirir sizi.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.