Şimdi Ara

Motorola Tel.ler (c336-350,t720)için data yazılımı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
7.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ftp sitesine girdinizmi burada pstden tut diğer tüm yazılımlar var.Ringtone ve wallpaper larda var bakmanızı tavsiye ediyorum. Kusura bakmayın oyun işini çözemedim. Bu işi o dosyayı ele geçirerek yapabiliriz.bun ems mesaj olarak gönderebiliriz. ok rusçası olan yokmu[bwlng]
  • Hocam öncelikle ben pst 6.0'ı yeni kurdum(Sorunsuz 12MB Patch dosyasına gerek yok eğer yüklenirse program çalışmıyor). Ama bir sorunum var ki telefonla iletişim kuramıyor. Ben nasıl bilgilerimi yedekleyip melodi resim yükleyebilirim (başka program kullanmadan ve Win 2000 de) birisi söyleyebilir mi?[help][help][help][help][help][help]
  • Kimse yokmuuu? Bi yardım ediverin yahu! Öylece baka kaldım. Hati...
  • ben de aynı problemi yaşıyorum. Atmadığım takla kalmadı. telefonla bir türlü bağlantı kurduramadım.
    Ben xp kullanıyorum. bir türlü olmadı.
  • Arkadaşlar...

PATCH dosyasını indirmezseniz telefonla bağlantı kuramazsınız..
    Zaten ufak birşey, onu da indirip, PST'yi kurduktan sonra, patch dosyasının içindekileri c:/Program Files/Motorola/PST (böyleydi herhalde) altına extract edin. Size de "değiştirilsin mi değiştirilmesin mi" diye soracak, sorması lazım..

Patchsiz program çalışıyor, ama eksik çalışıyor işte, (telefonu görmüyor)

Flash ve flex adreslerine de bakıyorum..

Bu arada, biraz da "registry" ayarı yapmanız lazım. Arkadaşım 1. sayfada çok güzel bir şekilde açıklamış.

Patch dosyası ve registry ayarlarından sonra sorunsuz çalışacaktır.

VictorGSM isteyen olursa onun da adresini verebilirim.
    Kolay gelsin hepimize..
    Bu arada ftp yi gezelim, teşekkürler ftp için.
  • Bu aradahttp://www.filemirrors.com adresini belki bilmeyenlenlerimiz vardır.
    Çok güzel (muhteşem) bir dosya arama sitesi. GetRight'ı yapan amcamlar yapmış.
    Arama özellikleri güzel. "başlayan, biten, içeren" seçenekleri var.
    Sanıyorum biri GetRight'la birşey download ederken, adres o siteye kaydediliyor. Yani onlayn bir siteye benziyor. Bu arada benimki sadece bir teori [krl]
  • Flash adresi :http://www.portalgsm.ru/files/TA02_G_06.04.22R_lang000F_full_flash.rar
    Yalnız bu flash, VictorGSM programı için.

Onun da linkini vereyim :http://www.iespana.es/lggroup/down/mss323.rar
    Fakat VictorGSM'e XP kullanıcılarının biraz ayar yapması lazım :
    CTRL + ALT + DEL ile "Görev Yöneticisi"ni açın. Sonra "İşlemler" kısmına gelin.
    VictorGSM'i açtıktan sonra, "Motorola.exe" diye bir işlem belirmiş olması gerekiyor. Ona sağ tıklayıp "Öncelik Ata"dan, "Gerçek Zaman"ı seçmelisiniz.

Bunu yapmazsanız program açılır fakat, bazı işlemlerde "Address Violation" hatası verecektir.

Flex adresi de :http://www21.brinkster.com/hakanwap/c336_SE4352AXXB206F.rar
    Flex de PST programı içindir.
    Kolay gelsin.

Bu arada, VictorGSM'i açtığınızda telefonu görmeyebilir (yani telefon yok falan diyebilir), çünkü içinde USB driverları yoktur, fakat PST'yi açtığınızda Modem gider, 3-5 değşik aygıt tanır.
    Bu yüzden VictorGSM'de tanımazsa, önce PST'yi açın, PST açıkken VictorGSM'i açın. Böylece tanımama sorunu hallolacaktır.

• ftp güzel de...
    Flashlar'ın Türkçe desteği yok, yüklersek Türkçe dil kaybolur..

Ya bir de şimdi ben dün servise verdim makinayı, flash ve flex yüklettim;
    en yeni versiyonlar ;

FLEX : SE4242AXXQ712E
    FLASH : TA02_G_06.04.36R (S/W Version)

Bunları bulsak... Veya telefondan bilgisayara flash ve flex alabiliyor muyuz / alabilecek program var mıdır, bunu araştırsak? Böylece kendimizi sağlama alırız biraz da.[lamer]
  • ftp güzel de...
    Flashlar'ın Türkçe desteği yok, yüklersek Türkçe dil kaybolur..

Ya bir de şimdi ben dün servise verdim makinayı, flash ve flex yüklettim;
    en yeni versiyonlar ;

Bunları bulsak... Veya telefondan bilgisayara flash ve flex alabiliyor muyuz / alabilecek program var mıdır, bunu araştırsak? Böylece kendimizi sağlama alırız biraz da.[lamer]
  • victorgsm programı ile logo melodi transferi mümkünmü?
  • requiem, patch dosyalarını extract et diyorsun iyi güzel ama (bende Win 2000 var) öyle yapınca program hiç çalışmıyor (açılmıyor). Bana lggroup linkinden farklı bir link verebilirmisin?
  • blanknight dostum hastayım sana yaf nerden buluyon böyle ftp adreslerini başka bildiğin ftp ler varmı
    seni tebrik ediyorum...
  • gördüğüm ve bildiğim kadarı ile victor gsm ile logo-melodi tele yüklenmiyor...
  • Vee nihayet başardım. Artık bende uzun uğraşlar sonucu pst yi kullanabiliyorum.
    Bu programla yapabileceklerimizi (logo ve melodi dışındaki incelikleri) anlatan birisi olursa sevinirim. orada birsürü şey var ben anlamadığım için fazlada kurcalamak istemedim.
    Kaş yaparken göz çıkarmayalım.
  • Arkadaşlar

Versiyonlar yanlız türkiye için geliştirilmiştir.Bundan dolayı yabancı sitelerde bulmanız mümkün değil. Ancak Bu yazılımları telden çekerek elde edebilirsiniz. Yapabilen olursa banada haber versin...
  • Yapabilsem başka ne isterim ki [krl]
    Ama "rabbar" sende çalışmamasını garipsedim..

Başka patch dosyalarını açıp da programı çalıştıramayan var mı acaba??

Nasıl bir hata veriyor da program çalışmıyor?

Yabancı sitelerde de en son 22R li biten flash var.
    Yav keşke Motorola servislerinden aşırabilsek yazılımları [}:)]
  • biolog, kurabilmene sevindim.
    Ben pek kurcalamadım, ama bir sürü ıvır zıvır var.

Sen ne yapmak istiyorsun? :=)
  • requiem bende 3. günümde kurabildim. nasıl başardığımı bende anlamadım.
    ama nasıl problemlerle karşılaştığımı anlatayım. bunların çözümün bilen varsa yazsın. çünkü rabbarın problemi de zannederim aynıydı.

1:pst 6.0'ı yüklüyordum.

2:programın yükleme aşamasının sonunda 2 kez hata veriyor.(Q816843 setup error) yazan metinde zannederim benim dil ile ilgili bir problem olduğunu söylüyor. aynen metin şu:

setup cannot update your windoes XP files because the language installed on your systemis different from the update languages. en son yüklemeleri yapıyor. yükleme bitiyor patchleri program files a kopyalıyorum.

3: Bilgisayarı kapa aç yapıyorum. programı çalıştırmaya çalışıyorum açılıyor.

4: mbe de logo melodi yapıyorum

5: programa geçiyorum, open, Mservices backup, yaptığım melodi ve logoyu işaretliyorum. phone, write diyorum

6:bundan sonra "phone not connected. Please connect and power up the phone" uyarısı. tamam diyorum

7: "Unable to susbend phone. please power cycle phone and try again". diyor tamam diyorum.

hiç bir şey olmuyor anlayacağınız.
    benim sistem xp prof. sorun neydi.

Victor ada baktım ondada bilgisayar telefonu görmüyordu.

Neyse hallolduğuna seviniyorum.

Pst yi kullananlar görkem adakoğlu arkadaşımızın resmini (türkiye logosunu) tellerine gönderirlerse ekran koruyucu olarak çok hoş duruyor. Bu benim ilk denememdi bu.

• biolog bende kurulum sırasında bir hata vermedi ama "phone not connected. Please connect and power up the phone" ve "Unable to susbend phone. please power cycle phone and try again" mesajlarını patch dosyalarını extract etmezsem (ki bu sayede programı açabiliyorum) görüyorum. Sadece telefonumun yedeğini alıp birkaç tane resim yüklemek istiyorum, acaba çok şey mi istiyorum yoksa benim pach dosyalarımda bir terslik mi var. Bildiğiniz pst 6.0 patch linki varsa yazabilirmisiniz?
  • Bu arada telsim GPRS te sorunmu yaşıyor. Ben iki gündür 30 saniyeden fazla telefondan bağlı kalamdım. Hep sunucu hatası verip telefonu kilitliyor. Ama bilgisayardan bağlantıda bir sorun olmuyor (Sadece yavaş!). 712E versiyonu yeni yüklendi, sizde de aynı sorun var mı yoksa sadece bana mı mahsus?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.