BAşarı dilkerlin için teşekkür ederim. HAde bana kolay gele o saman. Takıldığım yerde sorarım sana :=)
Şu ses olayı tam açıklanmamış arkadaşlar sesi nasıl yükseltiyoruz===?
Bana göre yükseltemiyoruz arkadaşım. Ama sen de bir dene;
<Menu>048263* bunu yazınca "Op Code" yazan bir ekran gelecek, bu sırada internet bağlantın varsa kesilecek, telefon kapanma ile kapanma arasında bir modda (Suspend) olacak.
Sonra, test komutlarını girebilmen için 54* yazıyorsun. "Set audio level 15" açıklamalı komut için de 5*0*15 yazıyorsun. Bu kadar.
Bu arada telefonu hallettim, GpRsCi , teşekkürler :=) flex ile olayı bitirdim sonunda, benim telefon da senin gibi oldu artık, victor ile flash, pst ile flex, versiyonlar da aynı :=) Hehehe :=)
requiem yazdığın komutları dnedim fakat 54* komutunu yazdıktan sonra suspend yazısı cıkıyo bişi yapamiyom gerisini nasıl olacak yazdığın doğurumu set audio level 15 komutu cıkmıyo anlican daha acık yazamısnın
abi suspend yazısı çıktıktan sonra geri tuşuna bas opcode ekranı tekrar geliyo öyle girersin ses kodunu. (aranıza girmiş gibi oldum ama çoktandır yazmıyodum bişiler o açıdan yani...:))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by requiem</i> <br /> Bu arada telefonu hallettim, GpRsCi , teşekkürler :=) flex ile olayı bitirdim sonunda, benim telefon da senin gibi oldu artık, victor ile flash, pst ile flex, versiyonlar da aynı :=) Hehehe :=) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> DEMEK DÜZELDİ ADINA SEVİNDİM DOSTUM EĞER YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA[frndsp][frndsp]
Bende 54* komutunu yazınca "result success" yazısı çıkıyor. Yani set audio diye bir ibare yok. Var bir cinslik.[dkkat]
Ya öyle birşey yazmicak. Success yazdığında, geri diyeceksin. Yine "Op Code" yazacak. Sen o sırada 5*0*15 yazacaksın. Yine success diyecek. Sonra öyle işte.. Çıkacaksın oradan (telefonu kapatıp aç).
Eksik anlatım için özür dilerim.
Arkadaşlar, bir sürü siteden bir sürü program çekiyoruz. Bunlarda virüs olma olasılığı da var. Mesela, ben yeni virüs programı yükledim, 23 tane virüslü program buldu. Biri de "DataLogger.exe" hatası veren 6mb civarı olan PST 6 programı. Belki başka yerden bulaştı ama yine de virüslü olması %50 ihtimal.
Bence en yeni sürümünden bir virüs programıyla bir virüs taraması yapın.
Kolay gelsin.
Neyse ne önemi var artık. Satacağım ben bunu [frndsp]. Yerine 7250i veya T610 alacağım. Ve bir dahada motorola'nın yanına bile yaklaşmayacağım[dont]. Zaten bu eksileri yüzünden MTV'de 10dk. bir yayınlanan C350 reklamıda görünmez oldu artık[dntw]. Yazık motorola yazık!
green_eyed sen çıkabildinmi test menüsünden?
yaa dostlar bu pst'nin butun versiyonlarını
indirdim Pst 6 hiç kurulmadı malum hata data logger hatası verdi Digerleride baglanmadı programı ilk kurdugumda motorola c330 donanımı buludu diyor ve bende onu bir guzel tanıtıyorum ama sonra connection ...... dio bi b.k olmuyor bir turlu programları calıştıramadım bana yardımcı olursanız sevinirim
yav arkadaşlar ben 6 versiyonunu kuramıyom bile öffff pskdatalogger.exe de tıkanıyo böle bir durumda olan varmı
erdo, sen uyurken falan yazdın bu yazıyı herhalde, saat 02:04'te yazmışsın :=) Gözünü açıp yazılanlara bir baksaydın........ Böyle bir yazı yazmana gerek bile kalmazdı..
Arkadaşlar, ne oldu yaw? Hiç ses yok?
Arkadaşlar, ne oldu yaw? Hiç ses yok?
tatile gittiler herhalde :=)
PST 6 buldum, çalışır durumda (12 MB civarı).. Adresi verebilirim.. Ama biraz birşeyler yazın buraya yaw, tek kaldım gibi hissediyorum :=)
Yeni flash / flex arıyorum.
Nerede nasıl aratmamı tavsiye edersiniz?
Bildiğiniz site var mıdır?
yenilerini boşa arama çünkü nette en yeni olanı senin telde şu anda yüklü olan versiyon...