Şimdi Ara

Motorola Tel.ler (c336-350,t720)için data yazılımı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
7.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.portalgsm.ru/files/c330_c331_c332_level3_service_manual.rar (7mb civarı)

işte service manual.
    Oyunları falan açmıyor, bir tür test işlemleri var içinde...
  • Arkadaşlar ben servis ayar menüsünü buldum ama oyunlar için bir çözüm olurmu bilmiyorum. Elimde tüm kodları vardı ancak bilg. çökünce malesef elimden kayıp gitti.
    Oyun konusunda motorola almanya sitesinde kayıt yaptırıldığında size 5$ lık hediye alış-veriş imkanı sağlıyor ve oradan 2 oyunu aktif edebiliyorsunuz.İşin ilginci sadece alman vatandaşları faydalanabiliyor.Çünkü oradaki operatörler üzerinden kayıt yaptırılıyor....Bekleyin o kodları bulacam. Bizimki pembe dizi olmasın!!! bekleyin bekleyin :))
  • requiem arkadaşımız benim dediğim dosyayı bulmuş sağolsun linki var teşekkürler.Ama oyunlar konusunda daha crack yapabileceğimiz birşey bulamadık.Kusura bakmayın...
  • manualı ben de inceledim oyunlarla ilgili bişi yok ama şu ses seviyesi ile ilgili kodlar işe yarıyor gibi. hadi blanknight bitir şu olayı artık da şu ememklerimiz bi şeye değsin :)
  • Abi şu opcode olayıda ne iş? Meraklandırdınız şimdi.[:P]
  • Opcode, sanıyorum Operation Code un kısaltılması.
    oraya önce "54*" yazıyorsun.
    Sonra da manuel test menüsüne girmiş oluyorsun.
    işte bir sürü ıvır zıvır. Ama dediğim gibi, sadece TEST!
    Başka birşeye yaramıyor. Ses olayına faydası olan / olduğu düşünülen komut nedir, bilmiyorum.
    Service Manual'da da işte telefonun hangi parçası nasıl değiştirilir, neresi ne işe yarar, devre şemaları, yani servisin bilmesi gereken bilgiler var.

I have a problem : VictorGSM'in programını indirdim, XP kullanıyorum. Programı çalıştırıp Port'tan USB'yi seçince 8-9 tane yanlarında "!" işareti olan donanım buluyor. Yani tanımıyor XP.
    Ne yapmak lazım, nasıl etmek lazım? XP'de kullanan var mıdır bunu? Sanki program kullanışlı gibi. Read/write özelliği var, kendi flash/flexlerimizi bilgisayara alabiliriz. Bilmiyorum PST'de var mı? Ben PST'yi de yükleyemedim. Setup'ında ".../..DataLogger.exe" de takılıyor.

VictorGSM'in adresini de vereyim ;

http://www.phantom2k3.pwp.blueyonder.co.uk/Software/Motorola_Acer/motorola_victor_3.2.3.zip

veya;

http://www.iespana.es/lggroup/down/mss323.rar

Bir de bir alt versiyonu var, USB desteği yok! Onun da adresi ;

http://www.phantom2k3.pwp.blueyonder.co.uk/Software/Motorola_Acer/mss_2.9.rar

• VictorGSM'in programını kullanabilmek için arkadaşlar dongle lazım usb portundan bağlanıyor ve değeri 600$.bu programla imei nosunu ve flash versiyonlarını değiştirebiliyorsunuz.Ama hala oyunlar konusunda bişey bulamadım adamlar bu işi sıkı tutuyorlar.bakalım hayırlısı....

Arkadaşlar aklıma bişey geldi bu ses sorununu çok ufak bir anfi yaparak çözebilirmiyiz..Bunun yanına radyoda yapılabilir usb kontrollü ve dışardan pilli bir alet olabilir ne dersiniz..Yer kaplamayan bir anfi tasarlamak çok kolay ama fm olayı için tel kodlarına ihtiyaç var...

Birlikten güç doğar. İrtibatı koparmıyalım:))
  • Şu pstxp.txt dosyasının türkçe olanı yokmudur? Yada kısaca açıklayacak birisi...?

Ayrıca bendeki registerde "vid_22b8&pid_2822" diye bir kayıt yok. Yani var ama son rakamlar farklı. Dolayısıyla diğer değerde mevcut değil.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by blanknight</i>
    <br />VictorGSM'in programını kullanabilmek için arkadaşlar dongle lazım usb portundan bağlanıyor ve değeri 600$.bu programla imei nosunu ve flash versiyonlarını değiştirebiliyorsunuz.Ama hala oyunlar konusunda bişey bulamadım adamlar bu işi sıkı tutuyorlar.bakalım hayırlısı....

Arkadaşlar aklıma bişey geldi bu ses sorununu çok ufak bir anfi yaparak çözebilirmiyiz..Bunun yanına radyoda yapılabilir usb kontrollü ve dışardan pilli bir alet olabilir ne dersiniz..Yer kaplamayan bir anfi tasarlamak çok kolay ama fm olayı için tel kodlarına ihtiyaç var...

Birlikten güç doğar. İrtibatı koparmıyalım:))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    DOSTUM BENDE BU PROGRAM IN CRACKLISI VAR

• Hımm...
    Dongle?
    Bakalım bakalım..
  • Dongle ne demek? Nasıl bulunur, neye benzer? :=)
  • Bilgisayın usb portuna bağlanan programın açılması için içerisinde bir kod bulunan devre.Bu kod olmadan program açılmaz... hala oyunları arıyorum ipucu vermek isteyen varmı???
  • arkadaşlar tebrikler keşke vaktim olsada sizin gibi uğraşıp ortaya bişeyler koysam da vatana millete bi faydamız olsa ama maalesef vaktim yok.[bwlng][bwlng]
  • Neyse xp ile fazla uğraşmadım. 98'de çalıştırdım programı ;). Fakat logo veya melodileri hangi programla tel.'e aktaracağım. Pst klasörü içinde "ut_nvm" diye bir program var ve tel içindeki birçok bilgiyide okuyor. Ama melodi yada logo ile ilgili birşey bulamadım. Sadece açılış ve kapanış logoları ile ilgili bir kısım var. Ben logoları media menager ile hazırlıyorum fakat ne ile tel.'e aktaracağımı bulamadım!?
  • Ya dongle şimdi software değil o zaman?
    Hardware mi? :~(
    Hayallerim yıkıldı ya, o programa çok kanım kaynamıştı :~(
  • Peki PST'de telefondan okuma yapılabiliyor mudur?
  • Usta dediğin gibi hardware.Usb ile bağlanan devre. Bu devre ile program çalışıyor ve o programdaki her kısmı kullanabiliyorsun. Biraz daha araştırma yaptım handango sitesinden başka bi site bu işe bakmıyor. Sitede 2 seçenek var ya sms ile yada kredi kartı ile.Biz sms ile yapamıyoruz.Mecburen kredi kartıyla ama sadece ufAK bir kod olduğuna eminim java ile yapılmış biz o kodu çözersek tamam ama hala icrata geçemedik kazaada da bişey yok.Tıkandım kaldım.Yardım!!!
  • blanknight; e-mula da arat bi istersen. GPRS ile bağlantı neredeyse imkansız ama eger dial-up ında varsa bi bak derim. kazada bulamayacagın bircok seye ulasabilirsin.
  • arakdaşlar nasılsınız _?
    logger.exe midir ne haltır program orda takiliyo ne yapacaz bilen varmı[pray]
    [pray][pray][pray][pray][pray][dntw][dntw][dntw][dntw][dntw][dntw][deal][deal][deal][deal]
  • Arkadaşlar telefonum dağaldı gibi biraz.
    VictorGSM'i kullanır gibi oldum yarım yarım çalıştı, Address violition falan dedi bazı fonksiyonlarda. Ama bazı fonksiyonlar da çalıştı. "Dongle ready to work" falan da dedi.
    Herneyse, sonuçta bazı özellikleri çalışıyordu.
    Fakat telefonu test moduna soktum, VictorGSM'den
    "activate test mode;
    enter --> menu + 0 + 0 + * + * + testmode + *
    exit --> menu + 0 + 0 + * + * + testoff + *

diye birşeyler var. girdim ama çıkamadım ya, naapacağım bilmiyorum ben!!! biri yardım etsin Sanıyorum paniğe kapılıp birden "DE-Activate Test Mode" yaptım, o yüzden de exit seçeneği aktif değil.
    telefon açılınca, ekran dolusu yazılar çıkıyor, belki 10 satır!!!

telefona bağlan diyorum, ama no usb deviced found diyor.
    bunu da sanıyorum security code sorduğu için diyor. yani telefon kilidi.....
    çıkmazdayım!!!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.