Şimdi Ara

Motorola Tel.ler (c336-350,t720)için data yazılımı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
7.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu PST_6%5B1%5D.0_GENERAL.exe dosyayı indirikene şifre falan istiyo yaw napacaz???
  • requiem arkadaş victory veya pst programını çalıştırdığında motorolanın değişik driverları bulunur ve modem özelliğini kaybeder bunu tekrar aktif edebilmek için usb kablosunu çıkarıp tekrar takmak gerekir.
    Ben linux kurdum ve haliyle modem sorunu ortaya çıktı motorola c336 yı linuxa nasıl tanıtabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
    Bu aralar telsimde bayağı yavaşlama var herhalde türkiyede genel bir sorun.Uzanın çöküşü gprsde etkiledi:)
  • Ya blanknight, modem olarak görüyor, fakat farklı olarak görmüyoır hiçbir zaman. USB kablosunu çıkartıp taktım ama hep modem altına atıyor kendini.
    hatta bilgisayarı yeniden falan başlattım ama olumsuz.
  • pst 6.0 olan versiyonunuda hata var sanırım. Herkezde aynı sorun var. Logger.exe!!! Bu yüzden 4.8 versiyonunu yükledim. O sağlam fakat xp'de register ayarları falan istiyor. Denedim olmadı. Bende fazla kasmadım zaten. 98'de çalıştırdım ;) . Ama kafaya koydum satacağım ben bu aleti. Bir dahada motorola'ya yaklaşmam bile. Nokia FOREVER!
  • Makinanın reset tuşu var oradan resetlemeyi dene ve programları sil tekrar yükle ve mümkünse driverları tekrar yükle.Bakalım ne olacak.Bu programlar tel için biraz tehlikeli ve programları kullanırken dikkat etmek lazım.

e-mula kazaaya benzer bir programmı?Bu programı nereden indirebilirim?

Yaw oyunlar konusunda daha bişey bulamadım gıcık oldum.adamlar iyi koruma yapmışlar:(

DAHA PES ETMEDİM......
  • Blanknight seni sonuna kadar destekliyoruz mücadelende de başarılı olucağına yürekten inanıyoruz.Oyunları kırmanı sabırsızlıkla bekliyorum sırf bunun için gün içerisinde zırt pırrt buraya bakıyorum
    iyi şanslar
  • HADİ DOSTUM BİTİR ŞU OYUNLARIN İŞİNİ BEA
  • Yeni linke bakın bi orada bişeyler var ama daha tam çözemedim ruslar bu işi çözdüğüne göre bizde çözebiliriz. Ama şu telsim ****lik yapmasa data hattımı kapattı bu saate kadar bağlanamadım.
  • arakdaşlar
    programın calıştırma hevesiyle makineye 98 kurdum
    pts 6,0 calıştıramadım
    ama 5,9 çalıştırdım iyi güzel hoşta remsim meleodi nasıl gönderecez bilen varmı_? varsa biza bi yol gösterirse sevinecğiz
  • green_eyed dostum mbe diye bi program var onunla gif ve midi dosyalarını ems uzantılı bi formatta birleştiriyor sen de pst 5.9 dan open->M services backup tan dosyayı gösteriyon daha sonra sağ üst köşedeki iconlardan birinde write the phone butonu var onu tıklıyon olay bu...
  • benim telefon hala olmadı.
    tüm yolları denedim son bir yol daha var bu akşam deneyeceğim.
    win98 kurulu bi hdd alıp deneyeceğim.
    bende win xp var, belki sorun oradadır...
    hade hayırlısı.
  • Dostlar,
    Bendede su datalogger.exe hatası var yardımcı olacak kimse yokmu işletim sistemi win98 5.9'u fda calıstıramadım proplem ne anlayamadım
  • Senin çektiğin dosya eksik/yanlış TrHuNTeR...
    aynı sorun bende de vardı.
    bence hiç bu işlere girme, ben girdim, çıkamıyorum!

sorunum halloldu gibi, ve çok komik, tam Türk usülü :=)
    Win98'de telefonu o bir sürü garip aygıt olarak tanıdı. Neyse, flash yükliyim bari, bu olaydan kurtulurum dedim. Yüklemeyi denedim, 3-4 kere hata verdi, yüklenmedi, içindeki flashı da yüklemeden önce siliyormuş meğerse, o da silindi. sonra xp yüklü hdd'de açtım, ve yükledim bu sefer.
    fakat hala test modda :~(

ama o olaya da çözüm buldum.
    önce telefonu şarja takıyorum. "Charging battery" diyor, sonra telefonu açıyorum, telefon normal açılıyor :=)
    Ama telefonu şarja takmadan açarsam, yine test modda açılıyor.
    öööfFF!!!
    telefon düzgün açılınca, test modunu kapat diyorum, ama kapatıp açınca yine öyle açılıyor..
    .ikeyim bööle telefonu :=)

bu arada flash yükleyince hiçbirşey silinmedi, tel. defterim, melodilerim, resimlerim, web oturumlarım.....
    flex ile mi alakalı onlar???

• dostum benim Flashla falam işim olmadı daha benim derdim tel reh. kopyalayıp yedeklemek falan:) Bu arada su test modu olayı da nedir? programlamı yapılıyor. Yoksa telefona Kodmu giriliyor? Ya hani eskiden yani eski telefonların gizli kodşarı falan oluyordu? Motorolada neden yok varsa bilen varmı? requiem ilgin için saol ben su anda 4.8 i indiriyorum %94 de birde onu calıştırmayı deniycem sen tam olan dosyalar için link verebilirmisin?
  • Arkadaşlar oyun hakkında bişeyler buldum telefona yüklenen .shl uzantılı dosyayı bulduğun bit tool dosyasıyla decripto ediyor ve bu flasha tekrar yükleniyor biraz tehlikeli onun için denemedim.Ben ems ile gönderilen tipini arıyorum.Bakalım bulabilecem mi?Yani oyunları çözmüşler... İlgilenenlere ilgili linki yazıyorum orarda diğer bir link var oradan dosyayı yükleyebilirsiniz...Site rusça:((

http://c350.ushost.ru/forum/index.php?act=ST&f=15&t=298&s=

denemek isteyenler telefonlarını riske ederler uyarımı unutmayın. İngilizce açıklama topicin son sayfasına yazmışlar....

• Ya test mode çok aptal birşey.
    ekran yazı ile doluyor. hiçbirşey yapamıyorsun, yazı yazamıyorsun, arama yapamıyorsun, telefonun açılırsa (pin kodeu ve tel kodu yoksa yani) seni arayan oluyor, ona da cevap veremiyorsun.
    7 satır yazı.. yani sadece telefona bakıyorsun o kadar.

SAKIN GİRMEYİN,BEN ÇIKAMADIM HALA!!!!

ben flex arıyorum, bilenler????
    bu arada oyun ile ilgili olana bir bakayım :=)
  • Ya forum Rusça, hepisi, İngilizce olan kısım nerede? :=)
    Sanki biraz kolaya kaçıyorum ama işteee, GPRS utansın :=)
  • girin yaf girin ne olacak ben girdim önce teli mok ettim sonra orjinal oldu girin bu işe kurcalayın teli bozulursa telefona bi flex bi flash yükleyin olsun bitsin
    eğer telefona bişey olursa tele bi flash bi flex tel yine eski haline dönüyor...
  • GpRsCi, flex ve flash yükleyelim de...
    ben flex arıyorum.
    Nereden bulurum kine?
    Zaten kompedanı olduk bu işin artık :=)
    HEhehe...
  • requiem
    dostum 1&2. sayfalarda gerekli olan bilgiyi bulabilirsin
    1&2. sayfalarda full flash ve full flex in adresleri verilmistir
    not:o adreslerden çektiğin flash ı yükleme yüklersen telefonun menüsü ingilizce olur
    flex yüklersen dil mil vs vs telefona hiç birşey olmuyor [frndsp]
    BAŞARILAR
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.