Motorola telefonlar için, rehberi düzenlemenizi, melodi ve grafik yüklemenizi vs. sağlayan PST programı gayet güzel. uzun uğraşlar sonucunda programı xp de çalıştırmayı başarabildim. programın nasıl kurulduğunu aşağıda yüzeysel birşekilde açıklamaya çalıştım. Biraz ingilizce gerektiriyor.kuramazsanız yardıma hazırım.
pst programının 4.9 versiyonunu ve crackini vehttp://kenetics.netfirms.com/uploadfaq.htm adresinden indirin. daha sonra aynı sayfadan pstxp.txt diye bir açıklama dosyası var, onu indirin. son olarakta yine aynı sayfadan mbe programını indirin. pstxp.txt dosyasının yardımıyla regeditten faydalarak programı kurun (programı kurarken önce 49.exe dosyanın üzerine sağ tıklayıp compability den windows 2000i seçin. programı kurun. crackteki dosyaları programı kurduğunuz yere kopyalayın, daha sonra regeditten yapacaklarınızı pstxp.txt dosyasında bulabilirsiniz). Ben programı xp de bu şekilde kurdum tam fonksiyonel kullanabiliyorum. mesela mbe programıyla istediğim midi ve gif dosyalarını ems uzantısıyla kaydedip pstden tele upload edebiliyorum veya tel rehberini komple değiştirebiliyorum. yani hoş bişi.
way be demek varmıs
helal sana . eminim herkese lazımdır. baya bi arayan vardı. umarım çalışır. WinME de calışıyomu mu bu, illa XP yada 2000 mi olacak?
tesekkur. ilk fırsatta yükleyip bakacağım..
prog. zaten win98, win me ve win2000 için yazılmış thhminimce. 2002 yılının programı ama xp yi desteklemememesi (registry ayarları olmadan) ilginç tabi...
Bu arada unutmadan söyleyim program upload ederken telefonu standby konumunagetiriyor veya restart ediyor ve bu işlemler sırasında telefonun kablosunu çekerseniz telefona kalıcı zarar verbileceğinizi söylüyor program. yani azda olsa bir riski var(servislerde telin yazılımıda sanırım bu programla güncellenitor.) söyliim dedim sonra kulağım çınlamasın [dont]:))
peki bu programı usb bağlantı ile mi kullanıyoruz.Bana serviste şarj girişinden bağlandıklarını ve güncelleme ve senkronizasyonu burdan yaptıklarını söylemişlerdi.
bu program bağlantı şeklini kendisi tespit edebiliyor seri ve usb yi tanıyor, eminim ama diğer bağlantı şekillerini bilemiycem.
usb ve seri bağlantıyı kendisi otomatik tanıyor zaten ama sarj girişini ilk defa senden duyuyorum.
Crime_of_heart dostum program ME için yazılmamıs onu bastan soliim bende uzun sureden beri var bu program ama salak bişi acıkcası okadarda kullanıslı deil... 98de usb bileşik aygıt userinden 2000de multiple usb component uzerindne Xpde bu ozlellik yok ama extra usb birlesik aygıt için driver (49.exe dediiin) sanırım o oluyo indirip kurarsan calısır ama o kadarda kullanıslı deil.. ben kedni siteme atıyorum melodileri gifleri gprsten direk adresi yazıp alıorum :)) midileri 4-5Dklık 16 kanal calan midiler yani bi ton dimi kaydetcegime dassaklı bitane kaytetiom midilerin seslerini PSM player adlı bi programla kolayca deiştirip yukseltebiliosnuz :) ewet beyler bu arada bu programla telefonun flash flex herbiseyimi yapılıor... tabe elinizde flash ve flsx dosyası varsa :) cunku motorolasade servislere yoluo:) kolay gele :)
şimdi internette kısa bi araştırma yaptım.Bu programın 6.0 ı çıkmış.indirdiğim sayfada xp destekelediğini söylüyordu.ancak read me sinde xp yi desteklediği yazmıyor.(nt,2000,98 falan var)2003 yapımı.ilginç.akşam deneyeceğim.tecrübelerimi sunarım burda.birde 6.0 için patch dosyası dolaşıyor etrafta.Aklıma eğer desteklemiyorsa aynı işlemleri uygulayarak 4,9 için olanları yani çalıştırabilirmiyiz o geldi.
Arkadaşlar ben dün dosyayı indirdim. xp kullanıcısıyım. Administrator kısmından anca güvenli kipte girebiliyorum o yüzden kullanıcı modundan girdim ama registry ayarlarındaki key dosyasını bulamadım. Donanım olarak ünlem biçiminde kalıyor ve yüklemiyor yardımcı olursanız sevinirim...
yaw arkadaşlar yeni servisten aldım sanki farklı gibi geldi en son ve sorunsuz olan yazılım bu mudur? flex:SE4242AXXQ712E Yazılım:TA02_G_06.04.36R DSP: 4321 flex nedir fikri olan var mı?Benimki sayfalarda geçenlerden farklı gibi??
prometheus yazdığın versiyonlar son ve sorunsuz olanlar. Ayrıca blacknight, rgeditten girdikten sonra bulamadığın key current controlset/enum/usb'yi sağ tıklayıp tüm kullanıcılara yazma izni verdikten sonra pstxp.txt dosyasında yazıldığı gibi Vid_22b8&Pid_2822 anahtarı üzerinde olamayabiliyor çünkü bu anahtar portlara göre atanıyor mesela bende HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\USB\Vid_22b8&Pid_3801\5&8b16baf&0&1 anahtarı içinde sen bu anahtarı bulmak için usb altındaki anahtarlarda composite usb device değerini bulacaksın. doğrusu o. ve de Service REG_SZ deki "usbccgp" değerini "usbhub" olarak değiştireceksin ve en son olarak aynı anahtardaki control değerindeki ActiveService değerini de usbhub olarak değiştireceksin ve teli bilg.e bağlayıp programı çalıştıracaksın driverleri istediğinde programı kurduğun yeri göstereceksin. olay bu.
ha bi de administrator olarak girmene gerek yok herhangi bir kullanıcı oluşturup ona administrator haklarını atayabilirsin o zaman olur.
6.0 versiyonun linkini verebilirmisin prometheus?
öncelikle teşekkürler.pekala dosyaları nasıl ems yada midi olarak gönderecez?örneğin kendi resmimi göndermek istesem gif uzantısını nasıl ems yapabilirim? iyi çalışmalar
linkini verdiğim sayfada mbe programının linki var. o programla istediğin .gif veya .mid uzantılı dosyayı browse yaparak programa yükleyip kaydediyorsun o kdar. prog onlar .ems uzantılı olarak kaydediyor zaten. yalnız dikkat edin .gif dopsyalarıbnın boyutları telle uyumlu olmalı. bide save lemeden önce remove copy protection yapıyorsunuz programsdan. program basit bişi yani.
Sağol int. yeni girdim regedit e bakacağım sağol. TAM OLARAK BU PROGRAMLA FLASH YAZILIYO DİMİ. BU OLAYLA OYUNLARI DA UPGRADE EDEBİLİRİZ!!! :)) o zaman bu konuda bilgi verirseniz seviniriz. kolay gelsin..
tekrar merhaba.. programı kurdum ve çalıştırdım.telefonun bilgilerine ulaşabiliyor.ancak resimde hata oluyor.yani resmi telefona ems uzantılı gönderiyorum ama resim bozuk diyor telefonda...en fazla boyutu kaç olmalı ve resim renkli olabilirmi?