ARKADAŞLAR BİŞEY YAPMADAN ÖNCE LÜTFEN TOPİĞİN TAMAMINI OKUYALIM SONRA PROBLEMLERLE KARŞILAŞMAYALIM......
Gprsci arkadaş linkte c3xx için full flex ve flash versiyonlar var ben indirdim. flash programını çalıştır orada dosya var onu seç ve yukarıdaki 000f değeri ile yükle ozaman çalışır denemedim ama denemekte fayda var olmazsa flashı tekrar yükletirsin...
skyx diyebileceğim tek şey o updateleri bendeki xp ile yüklediimde bilgisayar restleniyordu belli bir müddet sonra ama system restore yapıp updateleri yüklemeden programı kurduğumda sorunsuz çalıştı. illa da xp de kullanmak istiyosan 4.9 u yükle...
crime blacknight ın yaptıgı gibi yaptım once 4.9 u kurdum regedtile ayarlar yaptım üstüne 6.0 kurdum artık calısıyor sorunsuz bir sekilde simdi gif ve midiler icin media manager i kullanmak istiyorum onun icinde java runtime ı indiriyorum
ok. sevindim [^]
GPRSCi, belki sana eski diye lazım olmayabilir, fakat garantisi bitmis ve yazılım sorunu olan arkadaslar icin önemli. cunku bu yazılımları öyle heryerde bulamıyosun. bazı ftp lerde var ama off yani. eski dedigimizde bizim telefonu ilk aldıgımızdaki yazılım sanırım. asagıdaki dosyaları indir. belki isine yarayabilir. flash olan TA02_G_06.04.1FR_gsm_flash_dev_ext_8M_reflash.shx diye bilinen yazılım. flex ise euroSE4352AXXB206F.hs diye bisey. numarala tanıdık farkındaysanız. umarım is görür. yukarıda belirttigim siteyi iyi inceleyin. hatta forum kısmından yardım isteyebilirsiniz. daha yeni yapıldıgı söyleniyo.
bende programları simdi indirdim,WinME de kuaramadım, XP kurdum onda deniyecem. bakalım calıstırabilcezmi.
Arkadaslar ben sadece yardımcı olmaya calısıyorum. dün gece kac saat bu sitelerde takıldım saglam biseyler buluyum diye. Tehlikeli oldugunu zaten crime_of_heart söylemisti.
yerkan79 bu yukarda verdigin versionları daha once kullandınmı. benim c336 ilk aldigim gibi hic servise gitmedi ve su anda bulundugum yerdede yukletebilecegim yer yok. afşindeyim. ac kapa yapmaktan telefonu kıracagim sence gecici olarak hangi versionu kullanmalıyım. 20 gun sonra ankaraya gidecem. orada yenisini yukletirim. hadi kolay gelsin sizlere.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yerkan79</i> <br />GPRSCi, belki sana eski diye lazım olmayabilir, fakat garantisi bitmis ve yazılım sorunu olan arkadaslar icin önemli. cunku bu yazılımları öyle heryerde bulamıyosun. bazı ftp lerde var ama off yani. eski dedigimizde bizim telefonu ilk aldıgımızdaki yazılım sanırım. asagıdaki dosyaları indir. belki isine yarayabilir. flash olan TA02_G_06.04.1FR_gsm_flash_dev_ext_8M_reflash.shx diye bilinen yazılım. flex ise euroSE4352AXXB206F.hs diye bisey. numarala tanıdık farkındaysanız. umarım is görür. yukarıda belirttigim siteyi iyi inceleyin. hatta forum kısmından yardım isteyebilirsiniz. daha yeni yapıldıgı söyleniyo.
bende programları simdi indirdim,WinME de kuaramadım, XP kurdum onda deniyecem. bakalım calıstırabilcezmi.
http://www.spunlock.biz/free/c33xfullflashpst.zip http://www.spunlock.biz/free/c33xflexpst.zip <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> BEN ZATEN LİNKLERİ VERDİĞİN FLASH VE FLEXİ YÜKLEDİM ONDAN SONRA TELEFON İNGİLİZCE OLDU SİZE TAVSİYEM SAKIN YÜKLEMEYİN PST PROGRAMINI SADECE MELODİ GİF VE TEL DEFTERİNİ YEDEKLEMEK İÇİN KULLANIN YERKAN ARAŞTIRDIĞIN İÇİN SAOL YALNIZ YENİ FLASH VE FLEX ADRESLERİ BULURSAN HABERİM OLSUN...
GpRsCi, bende düşünüyorum programı yüklemeyi ancak garantiye bir zeval gelirmi acaba? onun için tırsıyorum açıkçası.
Arkadaşlar kullanıcı hatalarını servisler kabul etmiyor onun için garanti kapsamında sayılmaz. Yani bu olay bizim için biraz tehlikeli ancak arkadaşların dediği gibi melodi grafik ve tel rehberi gibi olayları kullanabilirsiniz. Bende flex ve software yazılımlarını arıcam eğer bulursam haber ederim GpRsci faydam olursa ne mutlu... Bu arada deişik linkte bulduğum mbe die bi program var dün denedim bu programla ring ve gifleri pst dosyasına çevirip oradan telinize yükleyebiliyorsunuz tavsiye ederim.....
Allaaaaaaaaaaah programı açıyorum ülennnnn.
blanknight eğer bulursan çok memnun olurum
GpRsCi Bulmaya çalışcam grafik ve melodi olaylarını deneyin...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by biolog</i> <br />Allaaaaaaaaaaah programı açıyorum ülennnnn. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>!AÇ AMA SAKIN VEDE SAKIN OLA BENİM GİBİ EŞEKLİK EDİP FLASH YADA FLEX YÜKLEME SADECE MELODİ RESİM VE TEL DEFTERİ İÇİN KULLAN O PROGRAMI
Eyvallah GpRsCi.
Bencede flashla uğraşmayın ama oyunları kırarsam flashtan kırarım onun için ben uğraşcam...
blanknight dostum bak ben hem flash hemde flex i yükledim oyunlarda bi değişme olmadı hem flex yazılımı yükleyince menü bi acayip oldu resimler falan hiç görünmez oldu ona göre benim tel MOK oldu başkalarınınkide mok olmasını istemem
Gprsci ben zaten olan flash yazılımlarının normal bizim teldeki gibi oyunlarının kısıtlı olduğunu biliyorum. Ancak flash yazılımındaki o ufak key olayını halledersem oyunlar full olur. Zaten oyunları para ile aldığında sana sadece bir kod gönderiyorlar ve oyunlar full oluyo yani oyunların tamamı telde yüklü sadece açılmayı bekliyor...