Şimdi Ara

Motorola Tel.ler (c336-350,t720)için data yazılımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
7.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.spunlock.biz/moto/motos.html
    bütün flas yazılımlar......

http://www.spunlock.biz/free/motfree.html

http://www.unlocker.ru/software_model.php?Model=motorola
    ****bu linklere kesin bakın. bir cok program var.
    umarımise yararlar.

• www.spunlock.biz sitesinden indirecekleriniz için zip password:
    PASS 1 = Powered
    PASS 2 = Since
    PASS 3 = Voteboys
    PASS 4 = You
  • bu flash flex programlarını kendimiz tele yüklesek bi zararı olurmu?
  • ARKADAŞLAR BEN FLASH I YÜKLEDİM AMA TÜRKÇE DİL DESTEĞİ YOK OLDU TELEFONDAN NE YAPACAM ŞİMDİ ACİL YARDIM EDİN BUNUN TÜRKÇE DİL DESTEĞİNİ NERDEN BULACAM :(
  • YAW BİŞEYLER SÖYLEYİN ARKADAŞLAR
  • arkdaşlar ben programın 6.0 sürümünü yükledim ama bir türlü telefonla bağlantı kuramıyorum.lütfen biriniz şu işi iyice bir açıklasın.teşekkürler.
  • Merhaba bu foruma yazmayalı uzun zaman oldu c336 magdurlarından biriyim telefonun sorunları kısmen düzeldi şimdi yeni yazılım var rehberi düzeltiryormus du bakalım onuda yükleticem ama bizim burada gprs e fazla destek olmadıgından hep yavas neyse gelelim asıl konuya pazarcı aynen bende senin gibi pts 6.0 ı indirim patchlerini yukledim ama telefonla baglantı kurmuyor bilenler banada acıklarsa çok memnun olurum teşekkürler
  • türkce desteği var olması lazım. dikkatli bi sekilde bak flasslara. assagıda flss listesi veriyorum . Türce destegi olanlar yazıyo. hatta suanda telefonlarımızdaki dil yazılımına bakarsanız 0000F diyem bisey. sonu 0F ile biten yazılım.

LP # Languages
    21 UK English, Malasian, Tieng Viet
    20 UK English, Turkish, French
    1B UK English, French, Spanish
    1A UK English, Spanish, Portuguese
    19 UK English, Portuguese
    18 UK English, Spanish
    17 UK English, French
    16 US English, Chinese Complex
    15 US English, Chinese Simple
    14 UK English, Chinese Complex
    11 UK English, Russian, Romanian, Deutsch
    10 UK English, Serbian, Slovenian, Croatian
    0F UK English, Turkish, Bulgarian, Hungarian
    0E UK English, Polish, Czech, Slovak
    0D UK English, Lithuanian, Latvian, Russian
    0C UK English, Estonian, Swedish, Finnish
    0B UK English, Norwegian, Danish, Swedish
    0A UK English, Spanish, Portuguese, Greek
    6 US English, Chinese Simple
    5 UK English, French, German, Dutch
    4 UK English, Standard French, Standard German, Standard Italian
    3 US English, Canadian French, Colombian Spanish, Brazilian Poruguese
    2 UK English
    1 US English

• DAHA DÜZGÜN BİR AÇIKLAMA YAP BÖYLE BİRŞEY YOK
    phx4_g_01_01_5dr_lang000f_flash.zip
    BEN BUNU İNDİRDİM OLMUYOR
  • İNDİRECEĞİM DİL PAKETİNİN URLSİNİ VERİRSEN SEVİNİRİM...
  • arkadaşlar bu programı kullanmak risklidir diye uyarmıştım baştan. Ayrıca programı kurarken (6.0 versiyonunu) extradan bişey yapmaya gerek yok sadece driverleri programı kurduğunuz yerde aratın o kadar. bi de gprsci arkadaşım son versiyonu servisten yükletmişsen ne diye tekrar flashlıyosun telefonu zaten en son versiyon bu. telefon menüsünden bi master rest yapmayı den belki düzelir. olmadı diğer türkçe destekleyen dosyalardan birini yükle, o da olmadı teli servise götür ben son versiyonu yükletmek istiyorum de programdan felan bahsetme ,hallederler.
  • crime risk misk aldık o risik 6.0 versiyonu kurdum patch ını yaptım ama telefona baglanmıyor hata veriyor reset atar gibi yapıyor ekranda ama telde reset atmıyor kesinlikle baglantı olmuyor sürücülerini kurdum onda sorun yok başka ne yapabilirim
  • hangi işletim sistemini kullanıyorsun skyX? eğer xp ise ve 6.0 programı hiç çalışmıyorsa yapabileceğin iki şey var bildiğim. birincisi system restore ile programı kurmadan önceki konuma git, daha sonra dikkatli bir şekilde programı kur ama bu sefer xp updatrelerini ve patchleri yükleme yine olmadı busefer 4.9 versiyonunu yukarılarda biyerde anlattığım gibi kur ne diim.
  • Beyler ben daha hiç bir programı kurmadım. yani denemedim daha. ama siteyi iyice inceleyin. baya bisey var. GPRSci, bence sen servise git. cunku en son yazılım onlara geliyo. sitedekiler eski.
  • AMUA KOYUM TELEFONUM B.O.K. OLDU MADEM ESKİ DOSTUM NEDEN GÖZ ATİYİM ESKİLERE İŞİM NE BENİM ESKİLERDE OLMAZ BÖYLE [ban]
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ben olaya biraz geç iştigal ettim ben pst programının bu forumda bulunan bir linkten çektim ve talimatları uygulayarak programı çalıştırdım. Ancak programı indirdikten sonra int. bağlantımı çıkardım ve tekrar telimin bağlantısını çıkarıp taktım. sonra pst 4.9 programını kurdum denetim masasından aygıt yöneticisinde usb device die yanında ! olan bi donanım buldu xp kullanıcısı olduğum için olacak herhalde, linkte verilen yazıda registry ayarlarında HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CURRENTCONTROLSET/ENUM/USB anahtrina ters tıklayıp izinlerden tüm kullanıcılara izin vermelisiniz sonra USB anahtarının altındaki Vid_22b8&Pid_3801/5&49fd72&0&2 veya 1 bu yol usbye kadar herkeste aynı ama sizin bağlantı noktanıza göre diğerleri değişebiliyor bende öyle neyse anahtara tıklıyorsunuz yanda Service REG_SZ yanındaki usbccgn gibi bişey var ona çift tıklayıp onu usbhub olarak değiştiriyorsunuz sonra onun altında Control die bi anahtar var ona tıklıyorsunuz orda ActiveService REG_SZ usbccgn gib gişey daha var onuda usbhub yapıyorsunuz ve registryden çıkıyosunuz sonra pach dosyalarınıda programfiles deki klasörünün içine atıyorsunuz Böylece program kurulmuş oluyo.teli programı çalıştırmadan çıkarın ve bilg. tekrar başlatın açıldıktan sonra bilg.za teli bağlayın ve pst programını çalıştırın. tüm sürücüleri bulacaktır bende 3 device buldu.diğer flash programında 1 device buldu bide modem toplam 5 device bulması lazım.Sonra pst 6.0ı kurdup pachlerini attığınızda pst6.0 a sahip oluyorsunuz...

• Windows Xp kullanıyorum ve kurarken bazı updateler yapmak istiyor vede yapamadıgı icin calısmıyor aynı programı 98 e kurdum o update leri yaptı updateler dil le ilgili sanırım patch falanda calıstırmadım gayet güzel calısıyor bazı calısmayan seyler var flas la ilgi program data lodader falan ama asıl kendisi calısıyor ben zaten asıl olarak tel tefterimi yedeklemek birde grafik yollamak istiyordum o kadar son yazılımı daha yukletmedim sitedeki eski yazılım diyorsunuz yeni olsaydı yüklicektim neyse 98 de kullanabiliyorum böyle idare edicem yada baska bir yolu varsa anlatırsanız memnun olurum daha önce yazdıgın yolu denedim olmadı slmlar
  • [dntw<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by crime_of_heart</i>
    <br />arkadaşlar bu programı kullanmak risklidir diye uyarmıştım baştan. Ayrıca programı kurarken (6.0 versiyonunu) extradan bişey yapmaya gerek yok sadece driverleri programı kurduğunuz yerde aratın o kadar. bi de gprsci arkadaşım son versiyonu servisten yükletmişsen ne diye tekrar flashlıyosun telefonu zaten en son versiyon bu. telefon menüsünden bi master rest yapmayı den belki düzelir. olmadı diğer türkçe destekleyen dosyalardan birini yükle, o da olmadı teli servise götür ben son versiyonu yükletmek istiyorum de programdan felan bahsetme ,hallederler.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>yaws keske bu ise hiç girmeseydim [dntw][dntw]

• sağlık olsun be gprsci. buşekilde sorunla karşılaşa karşılaşa sorunsuz bi tel. elde etcez umarım. ama sorunun dediim gibi serviste bedavaya hallolur üzme canını...
  • Olabilir be xp de verilen talimatları uygulayarak kurdum ve çok iyi çalışıyo yukarıdaki linklerde midi ve gif dosyaları var ayrıyetten bu programla başlangıçta açılan grafik var ya onuda değiştirebiliyorsunuz. Bu olaya sinir olaydanda kurtulabiliyorsunuz. Telefonun ses seviyelerini rehber, mesaj, data, açılış şifrelerini aktif hale getirebiliyorsunuz.....
    Gif ve midi doyalarını motorola media maneger ile yükleyebiliyorsunuz.Ancak program java program istiyor onudahttp://java.sun.com/ adresinden j2re 1.3.1 olarak arattırıyorsunuz ve bedava indirip kuruyorsunuz. sonra manegerı kurup yükleme işlemini yapabiliyorsunuz.. ok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.