Şimdi Ara

Motorola Tel.ler (c336-350,t720)için data yazılımı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
7.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aklıma bişey geldi.benim telimde flash ve yazılımı var.benim telimdeki yazılımı kaydedebilir miyiz?ona göre bi deneme yapcam
  • EVET EN SONUNDA UZUN UĞRAŞLAR VE SİZLERİN YARDIMI İLE Bİ RUS YADA YUNAN SİTESİNDE EN SON YAZILIMI BULDUM HEMDE TÜRKÇE
    OH BEA İNŞALLAH KURTULURUM BU İŞTEN
    :=) ÇOK MUTLUYUM YAF :=)
  • BULDUM DİYE SEVİNİYORDUM FAKAT BU PST PROGRAMI İLE ÇALIŞMIYOR YAW NE MOKTAN İŞE ÇATTIK YAF
    Full Flash C330 version TA02_G_06.04.22R_lang000F for VictorGSM software
    HERHALDE BU FLASH IN PROGRAMI AYRI YAF WAY BE :(
  • EN SONUNDA İNDİRDİĞİM FLASHIN PROGRAMINIDA BULDUM VE TELE YAZILIMI YÜKLEDİM ŞU AN TÜRKÇE MENÜ OLDU AYRICA TELEFONA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BİRKAÇ ÖZELLİK EKLEMİŞLER MESELA ÖZELLİĞİN BİRİ YAZININ BOYUTUNU DEĞİŞTİREBİLİYORUM BANA YARDIM EDEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM ÖZELLİKLE blanknight SANA DOSTUM ÇOK SAĞOL YENİ ŞEYLER BULURSAM SİZLERİ HABERDAR EDERİM SAYGILAR...
  • GpRsCi arkadasim ben ilk versionu kullaniyorum bu senin yukledigin versionun baglantısı nasil telefonu ac kapa yapmaktan kurtariyormu seni.eger kurtariyorsa bende yuklemek istiyorum pst 6.0 yı falan yukledim ama kurmadım. gerci baska programdan yuklemissin. beni bilgilendirirsen cok memnun olurum. baglantım kopmazsa icq um 169905092
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by zorkestra</i>
    <br />GpRsCi arkadasim ben ilk versionu kullaniyorum bu senin yukledigin versionun baglantısı nasil telefonu ac kapa yapmaktan kurtariyormu seni.eger kurtariyorsa bende yuklemek istiyorum pst 6.0 yı falan yukledim ama kurmadım. gerci baska programdan yuklemissin. beni bilgilendirirsen cok memnun olurum. baglantım kopmazsa icq um 169905092
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    DOSTUM ŞU AN NE KOPMA NEDE BAŞKA Bİ MOKLUK ÇIKARTTI AMA YİNEDE DERİMKİ SEN YAZILIMI SERVİSTE YÜKLET
    ÇÜNKİ BU İŞ HEM ZOR HEMDE RİSKLİ BİR İŞ [frndsp]
  • adına çok sevindim gprs ci. bi de oyunları hallettik mi herşey tamam olur. [bgdnc2]
  • EYWALLAH crime_of_heart
    OYUNLAR BİLDİĞİN GİBİ FLEX YAZILIMI İLE ALAKALI EĞER CRACKLI BİR FLEX YAZILIMI BULURSAK OYUNLARDA HALOLUR [ban]OYUNLAR[ban]
    [clps][clps][clps]
  • ben 3 gün önce c350'nin son yazılımını yüklettim.hiçbir sorun yok bağlantı kopması yavaşlık falan kalmadı gayet güzel.ayrıca pst programı ilede telefona midi ve logo gönderdim.unutmadan sorayım.EN FAZLA KAÇ TANE LOGO VE MELODİ GÖNDEREBİLİYORUZ TELEFONA?
  • PENTİUM4 ARKADAŞIM TELEFON YÜKLEYECEĞİN BOYUTA GÖRE MELODİ YADA GRAFİK ALIR
    FAKAT TELİN KULLANMA KLAVUZUNDA 32 ADET DİYOR...[bgdnc2]
  • Aslında adet diye birşey yok. sana belli bir limit tanımışlar (tam olarak bilmiyorum bu miktarı) sen onu ister 1 tane melodi ile doldurursun istersen 20 sana bağlı. Benim telde yaklaşık 8-9 dk.lık bir melodi var. şarkı niyetine dinliyorum bazen (sanat müziği. hoş birşey yani)
  • arkadaşlar birde mp3leri midiye çeviren bir program lazım.bir kaç tane buldum çevirmedi..bildiğiniz varmı?birde midi sayfası biliyormusunuz?
    ben iki tane yükledim müzik telefona kapasite doldu :)
  • intelliScore Polyphonic diye bisey var. mp3,wav to midi yapıyo. ben elimdeki bazı mp3leri convert ettim. ama sonuctan memnun degilim. yeni olusan muzik, orjinale benzemiyo. aslında ben beceremedim. bir sürü dalaveresi var. biraz ugrasmak lazım. ama piyasada en cok kullanılan bu program. butun sitelerde en yuksek hit bunda. yalnız sadece ilk 15 saniyeyi ceviriyo. demo oldugu icin. crackını aradım ama bulamadım. ben 5.1 versiyonunu indirdim. eger crackını bulan olursa bana bildirsin.
  • YERKAN DOSTUM O PROGRAMIN CRACK INI KAZAA DA FALAN ARAT KAZAA DAN BULABİLİRSİN
  • C336 ve C350 için program ve hazır resimler bulunan bir site var yalnız İspanyolca ama güzel bir site.
    http://www.iespana.es/lggroup/html/programs.htm
    http://www.iespana.es/lggroup/html/img.htm
  • GpRsCi işini hallettiğin için sevindim.

Ben bu oyunlara kafayı taktım ya kendi flash yazılımından kıracam yada daha güzeli bu oyunları yükleten siteleri kıracam belki wapta wardır araştırıyorum hala, altı üstü 10$ program ama amerikan olayına gıcık kaptım kahrolsun amerika....bekleyin
  • Kazaa aklıma gelmemisti, sagol GPRSCi , bakram bi ara. Bide sen su turkce yazılım buldum ve oldu demistin. acaba yeni yazılımı yukledikten sonra SMS gonderdikten sonra iletildi mesajı geliyormu?

blanknight; sabırla bekliyoruz. kolay gelsin.
  • yaw arkada?lar biraz ilgisiz olacak ama opera 7.11 i kurdum daha sonra türkçe dil dosyas?n? da indirip seçtim ama hala ?,?,?,ç harflerini do?ru göstermiyo. bi bilgisi olan varsa yard?mc? olursa sevinirim...
  • http://www.portalgsm.ru/modules/mydownloads/viewcat.php?op=&cid=12 arakadaşlar c330 serisi flex,flash yazılımları var bi kontrol edin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.