Ya linux güzel de, hataları hala var, sonuçta server kullanmıyoruz. bizim de girdiğimiz yerlerde daha çok windows desteği var. (başka bir yerde bunu tartışmıştık, ama bir sonuca varamamıştık, hiçkimse işletim sistemini değiştirmemişti (en azından ben öyle biliyorum) :=))
ama eğlence olsun, bilgi olsun diye kurmanızı tavsiye ederim :=)
SAGEM Myx-3d al kardesim.Ozelliklerini incele.www.siberstore.com adresinde 155 milyon civarıydı.Kutusunun icinden bilgisayar baglantı aparatlarıda çıkıyormuş.sakaryatelekom şirketine mail atmıştım cevapta öyle yazmışlar.Fiyat, özellikler güzel telefon.
Bu telefonda galiba dahili modem yoktu. Ben öyle duymuştum. O zaman bilgisayar ile iletişim kuramaz, GPRS'i sadece WAP için kullanabilirsin, yani bilgisayardan internete giremezsin. Nokia 3510 ve 3510i gibi.
arkadaşlar merhaba uzun zamandır muhabbeti takip ediyorum sonrada uygulamaya geçtim malum pst 6.0 çalıştıramadım bende5.9 kurudum baglantı işi tamam ama resim veya midi göndermek istedigimde
this m-service data has been already restored into another phone; for security reasons pst cannot allow duplication of this data
böyle bir hata veriyor ama gönderdigimde oldu sorun nedir acaba teşekkürler...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by prometheus</i> <br />Şu ses olayı tam açıklanmamış arkadaşlar sesi nasıl yükseltiyoruz===? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> dOSTUM BU KONU İLE BENİM YAZDIGIM BİR TOPİCTE BUTUN BİLGİLERİ SIRADAN YAZMISTIM BEN SU ANDA NOKIALAR GİBİ KONUSUORUM.... ALETİ SESSİZ BİR ORTAMDA HADSFREE GİBİ KULLANABİLİRSİN. bisn tooopici arıyorum...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by prometheus</i> <br />Şu ses olayı tam açıklanmamış arkadaşlar sesi nasıl yükseltiyoruz===? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Off az once bi post yazmıstım gitti herneyse sesle ilgili bilgileri bi topicimde yazmıstım ben suanda memnunum sesten :) http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=49517
Arkadaşlar bende de enson (712e) li ve (04.36r) yazılımlar yüklü ve wapta dahili hata sorunu var. İki gün önce ilk olarak modeksan servisine gittim izmir/çankaya'daki ve bana sorunun telsimden kaynaklı olduğunu söylediler. Ben de sorunun telefondan olduğunu ve rehber sorunu olan yazılımda böyle bir sorun olmadığını belirttim ama sallamadılar. Bi önceki yazılımı yüklemelerini istedim ancak yeni yazılım yükleyebileceklerini söylediler. Bunun üzerine diğer servise gittim direk eski yazılımı yükletmek istiyorum dedim adam da tamam dedi fakat bu seferde elektrikler kesildi :) neyse ben yarın rehber sorunu olan yazılımı yükletcem en azından wap ve net sağlam.... (Topicle çok uyuşmadı belki ama bişi yazmazsam kaybolup gitçek oyunları cracklememiz lazım artık yafff!)
Arkadaşlar ben pst 6.0 programını indirdim telefonla iletişim kurup rehperi falan gördüm ama bu programa ait patch i indirdiğimde rar uzantılı idi açamıyorum şifrelihttp://www.spunlock.biz/free/pst60_patch.rar adresinden indirdim.
Arkadaşlar ben pst 6.0 programını indirdim telefonla ileti?im kurup rehperi falan gördüm ama bu programa ait patch i indirdi?imde rar uzantyly idi açamyyorum ?ifrelihttp://www.spunlock.biz/free/pst60_patch.rar adresinden indirdim. Birde ben Bu programın türkçe yamasını bulabilirmiyim ayrıca melodi yada logoları nasıl yüklerim
Ya bi yardım edin şu pst patch ı açamıyorum
ya arkadaşlar midimi arıosunuz siz bende 400 e yakın var :)) isteyen olursa yollaya bilirim
yeniden indir
yeniden indir
yeniden indirmeyi dene
bu motorola t260 ında pcden versiyonunu yükseltebilirmiyiz?
Arkadaşlar Rus sitesinin parola + kullanıcı adı ne?