Şimdi Ara

MOTOROLA V3 SÜPER Bİ TELEFON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Motorola V3 ün doğubanktaki fiyatı gerçekten bilen biri söyleyebilir mi?
    Spot fiyatı da olabilir...Lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDDA DA -- 26 Ağustos 2005, 11:47:51 >

• hayır aynı teLefon.V3x cıktı sanırım o daha dehset bısı ama cok para ısterLer ayrıca 6600 300 den yukarı saymazLAr V3 650 feLAn senı cok kasar dıyebıLırım.
  • Ama bana 400-450ytl dediler burda ki bazı arkadaşlar..Zaten normalde 680falan doğubankta daha ucuz olması gerekmiyor mu??
  • kaçak alcaksan ayrı bi mesele ama mantıklı diil garantili680 700 fln arkadaşın dediği gibi biraz kasar

quote:

Orijinalinden alıntı: EDDA DA

Ama bana 400-450ytl dediler burda ki bazı arkadaşlar..Zaten normalde 680falan doğubankta daha ucuz olması gerekmiyor mu??
  • Anlamadığım doğubankta daha ucuz değil mi ? Daha önce de sordum burda birisi 420dedi birisi de 450
  • ya doğubankta spot var tabiki de ucuzdur ama spot dikkatini çekerim
    quote:

Anlamadığım doğubankta daha ucuz değil mi ? Daha önce de sordum burda birisi 420dedi birisi de 450

• quote:

MERHABA;
    Acaba 6600versem motorola v3 le takas yapsalar üzerine ne kadar eklerim tahminen?
    Birde motorola v3 ile razr v3 ayrımı çünkü v3ün fiyatı tahminimden çok düşük...

v3 ile v3 razr aynı şey zaten.fakat 6600 symbianlı bi telefon,eğer symbiana alıştıysan v3 sana biraz sıkıcı gelebilir.bence onun yerine 6630 al!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.