Şimdi Ara

Motorola V360 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • V360 hakında sorusu olan buraya yazsın cevaplayabilirim

• http://rapidshare.de/files/30009147/Motorolla.Games.rar

motorola için 190 tane oyun **** yerine "rapid schare" yazın ama boşluğu silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tynasorusrex -- 25 Ekim 2006; 19:21:11 >
  • çok sağol
  • bişey değil oyunlar nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: tynasorusrex

V360 hakında sorusu olan buraya yazsın cevaplayabilirim

arkadaşım ben V360 I ALDIĞIMA PİŞMAN OLDUM,TELEFONA MP3 VEYA MÜZİK ATTIĞIMDA BUNLARIN SADECE BİR TANESİNİ TELEFONDA KULLANABİLİYORUM.
    AYRICA ARAYAN KİŞİYE RESİM EKLEME İŞİNİ BİR TÜRLÜ BECEREMEDİM,BANA YARDIMCI OLURMUSUN ,TEŞEKKÜRLER
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tynasorusrex

V360 hakında sorusu olan buraya yazsın cevaplayabilirim

arkadaşım ben V360 I ALDIĞIMA PİŞMAN OLDUM,TELEFONA MP3 VEYA MÜZİK ATTIĞIMDA BUNLARIN SADECE BİR TANESİNİ TELEFONDA KULLANABİLİYORUM.
    AYRICA ARAYAN KİŞİYE RESİM EKLEME İŞİNİ BİR TÜRLÜ BECEREMEDİM,BANA YARDIMCI OLURMUSUN ,TEŞEKKÜRLER

mp3 veya müzik attığında zil sesi olarak sadece telefondaki sesi kullanabilirsin arayan kişiye resim eklemek içinse ekliyeceğin resim için menü tuşuna bas uygulama şekili var oradan yapıyorsun
  • Merhabalar, bu bölümü hiç görmediğim için ancak cevap verebiliyorum.

Bende de bir V360 var. Aslında alınmaması gereken bir telefon ama almış oldum. yapacak birşey yok.

YANLIIIIZ

Yerden yere vurulacak telefon değil.

Telefon 5MB dahili hafızası ve 512MB ye kadar destekli micro sd kart girişi var. Forumda 1GB ile çalıştıran bir arkadaş var. Ben melodi olarak 14 ye yakın mp3 ü kullanıyroum. Nasıl olduğunu anlatayım;

Öncelikle melodi yapacağım müziği 1dk dan kısa olacak şekilde kesiyorum, çünkü telefonlar 1 dakikadan daha uzun çalmaz, bunun için melodinin uygun yerlerinden yesme işlemi yapıyorum. mesaj melodilerini ise 10 ile 20 saniye arasında tutuyorum.

1 dakika mp3 1mb den biraz az boyuta iniyor. Sonra, mp3 mono ya çeviriyorum ve kalitesini 64bit yapıyorum. böylece boyut 200kbyte civarlarına geliyor. mp3 ü kesip biçmek için internette birçok wave editor bulabilirsiniz.

Resim eklemek içinde resimleri küçük halde kaydedin, 640x480 resmin açılması zaten törenle(!) oluyor. Minik resimler hazırlamalısınız, ayrıca kapak ile cevap verme özelliğini kapamalısınız.

Sizden istediğim özellik, o gıcık pil zayıf sesini, telefonun diğer seslerini kesmeden nereden kapatabilirim.

Saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocalar bende bu model için konu açmıştım,tel hakkında biraz bilgi atsanız sevinirim,telin fiyatı çok iyi,kapaklı olması bulutut mp3 hafıza kartı herseyi iyi
    şarjı kalitesi ve diğer özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_13989937/tm.htm
  • Cep bilgisayarımı sattığım ve mp3 playerimi kardeğime verdiğim için müziksiz kalmıştım.

Dün 1GB lik kingston micro SD aldım. Kartı telefona takınca(*) 1007MB olarak gördü, eve gittim ve ağzına kadar mp3 doldurdum(**)

Çok güzel olan özelliklerinden bahsedeyim.

Cihaz kartı gördü fakat "yer yok" diye hata verdi. Hemen masaüstünde boş bir klasör oluşturdum ve eski kart(64MB telefon ile gelen) içindeki klasörlerin olduğu gibi bu klasöre attım. Kopyalama işlemi içim 9YTL ye aldığım kart okuyucusunu kullanıyorum. Sonra yeni katı kart okuyucusuna taktım ve bütün klasörleri yeni karta kopyaladım. Yeni kartı telefona takınca sorunsuz tanıdı ve eski java oyunlarım vs herşey nok normal çalıştı, hatta 5MB lik hafızasında bulunan birkaç küçük mp3 ü yeni karta(SD hafızaya)kopyalama yaptım ve sorun yoktu.

Bütün mp3lerini tek klasöre atamazdım, yabancısı var Türk'ü var Klasiği var, hepsini ayrı klasörler içinde kartın "audio" klasörüne "kart okuyucu" ile kopyaladım. Kartı telefona taktım VEEEE bütün klasörler kategori halinde önüme geldi. Böyle birşeyi hiç beklemiyordum çok güzel oldu.

(*) telefon açık iken kartı takıp çıkarmayın, bir zarar görmüyor ama telefon aptallaşıyor.
    (**) yanlış müzikleri seçmemden dolayı "disk full" hatası olana kadar kopyalama yaptı.

Telefonun genel kullanımında bir yavaşlama olmadı. Fakat resim ve müzik için gezinti yaparken eski kartın(64MB) takılı olduğu duruma göre 3~4 kat daha yavaş, bir müziği geç dediğinizde diğerine geçmesi neredeyse 2 saniyeyi buluyor.

Evimde iyi bir kulaklığım olduğu için bir ara kablo(adaptör) aldım. Değişik model adaptörler bulunmakta ama çalışanı, yaklaşık 10cm uzunluğunda, beyaz, metal bölümleri altın renginde olan, telefona giren bölümü 4 bölümden(yani 3 siyah çizgi olacak) oluşan anlatım tabiri ile "iki buçukluğu üç buçukluğa çeviren adaptör veya adaptör kablosu" olan bir kablo. Genelde 5 YTL diyorlar ama 4 e alırsınız.

Müzik dinlerken telefon çalarsa ses kesiliyor, konuşma bitince müzik kaldığı yerden devam ediyor.

Sesi çok canavar gibi çıkmıyor, yüksek sesi sevmediğim için yeterli geliyor, hatta kısıyorum.

Pil ne kadar dayanır bilemiyorum onu ileride anlatırım. Değişik java mp3 çalıcı uygulamalar var, deneme yanılma ile, pili az harcayanı bulmaya çalışacağım.

Not: Benim aldığım beyaz kablo, aldığım yerde denememe rağmen, evde problem çıkardı, bazen stereo özellik bozuluyor ve ses monoya dönüyor. O benim dikkat etmememden dolayı olan bir olay, bu gün kabloyu değiştirmeye gideceğim, olursa ne ala, olmazsa yapacak birşey yok, yenisini alacağız bir 4YTL daha gidecek.

• motorolanın güzel telefonlarından biridir bence bazı özelikleri kendiniz yaratıyorsunuz mesele ses kaydı yok ama sesli mesaja girip oradan yeni mesaj yapıyorsunuz sonra onu kaydediyorsunuz ve ses kaydı oluyor telefona çok çesitli mp3 çalar var java uyumlu bende 25 e yakın oyun yüklüydü daha fazlasını yüklüyemiyorsunuz.
  • @tynasorusrex

Ses kaydını denedim fakat mutlaka bir kişiye göndermem gerektiği çıktı, onun için kayıt yapamadım. Yardımcı olursan çok sevinirim. Hiç yoktan bir özelliği daha kullanabilir olurum.

1GB lik kart iyi çalışıyor, yaklaşık 2 gün boyunca 2 saat mp3 dinlemek ve 30dk kadar telefon görüşmesi durumunda pilde herhangi bir düşüş olmadı, 3. gün sabahı pil 2. kademeye düştü. Pil konusunda fena değil.

2 mesaj önce beyaz bir ara kablodan bahsetmiştim, bendeki kablo arızalı çıktı, yeni kablo çok iyi ve ses streo, çok iyi.

Ben özellikle test edilmiş V360 programları aramaktayım.

Ayrıca, eğer açık kaynak bir bluetooth GPS veya Bluetooth serial port uygulaması bulabilen varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim.
  • İyi bir paylaşım topği olacak.
  • Telefon gerçekten çok kaliteli bu fiyat performansla herkese tavsiye edebilirim ama benim çözüm bulmak istediğim, telefon 640x480 boyutundan yüksek resimleri kesinlikle açmıyor(boyut açmak için çok büyük uyarısı veriyor).Resimin boyutunu düşürdükçe kaliteden kaybediyorum.Sizdede aynı sorun var mı ya da çözüm nedir?
  • sorum şu telefonda kişiye özel zil sesi yapabiliyormuyuz uğraştım ama beceremedim sanırım öyle bi özelliği yok..
  • v360 sahipleri yardımcı olursanız seviniriz.
  • kişiye özel zil seçeneği var ama ses dosyası telefon hafızasında olması gerek senin soruna gelince bende gayet düzgün açıyordu. ama tabi çok yüksek olurssa hiçbir telefon açmaz o resimleri:) resim boyutu 640*480 800*600 1024*768 vs. olanları atın yani kenarı ile boyu arasında belli bir oran olanları
  • bu telefonda hayal bile edemiyeceğiniz kadar özellik var... başka sorusu olan varmı . ses kaydınıda kayıtı bitirdikten sonra depola seçeneği olması lazım şu an telefon bende olmadığı için bakamıyorum.
  • İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.Ama bende 50 kb'lık 640*480 dosyaları bile açamıyor.Resim boyutu büyük uyarısı veriyor.Neyse sürüm güncellemesiyle çözülecek birşey mi araştırim. tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLAGER

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.Ama bende 50 kb'lık 640*480 dosyaları bile açamıyor.Resim boyutu büyük uyarısı veriyor.Neyse sürüm güncellemesiyle çözülecek birşey mi araştırim. tekrar teşekkürler.

Eskiden de yapıyormuydu yeni mi başladı.

Bu telefonun çektiği fotoğraflar zaten sizin verdiğiniz boyuttu ve genelde 53KB lık dosyalardır. Nokia ile çektiğim bir resmi bu boyuta getirip benim telefona gönderdiğimde resmi görebiliyorum fakat daha büyüğünü bende göremiyorum. Muhtemelen telefon hafıza sorunu çekmemesi için böyle bir engelleme yapıldı.
  • Telefon yaklaşık 2 haftadır bende.Sanırım en güncel sürüm kasifin dedigi çok mantıklı büyük boyutlu resimleri açmıyor telefon bende resimleri yeniden boyutlandırma yoluna gittim mecburen.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.