Şimdi Ara

motorola v360a windows mobile yüklemek !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım v360a windows mobile yüklemiş. adama sinir oldum 5 milyon ver sana da atıım dedi ben de kızdım almadım adam bunun için bile ticaret yapar mı dedim. Ama manyak birşeydi overclock ile hızı 420 mhz e çıkmıştı firefox falan vardı. Acaba nasıl yaptı bir araştıralım ben araştırdım ama birşey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yok daha neler. Seni fena kandırmış o arkadaşın. Neyseki para vermemişsin.
  • olmaz öyle şey..
  • aaah ah şu temacılar neler neler yapıyo yaa =))
  • ama .exe uzantılı dosyalar vardı adamda 420 mhz overclock msn ve firefox falan yüklüyordu. Açılırken Windows Mobile yazıyordu falan telefon tam manasıyla coşmuştu. Bana da saçma geldi başta ama adam en son ofis bile yüklemişti yani. Gördüğümde tam manasıyla şok oldum. Nasıl yaptığını sorunca rsd ile attığını söyledi. İnternetteki aramalarıma rağmen bulamadım. Rsd ile flash atılır biliyorum ama acaba flashmodding bu kadar ilerlemiş olabilir mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonosmanli92 -- 4 Aralık 2007; 20:31:23 >
  • o arkadaşının bizimle irtibata geçmesini sağla bakalım, neler yapmış, öğrenelim bizlerde...
  • deneyeceğim ama adam isin karında 5 ytl istiyom diip duruo bilmem yazar mı buraya. Ama cidden manyaktı telefon cosmustu bea.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung PC Suite
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.