Şimdi Ara

motorola v3i makınayla ılglı bı sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yenı bı v3i aldım cd sını yukledım guncellestırdım telefonu takınca itunes calısıyo fakan telefon simgesi goruntulenemıyo ve itunesa muzık atamıyorum.itunes telefonda acınca su yazı yazıyo (İTUNES İS NOT SUPPORTED ON THİS PLATFORM.) BU nedemek bı bılgınız varsa yardımcı olun.acaba benım telfondamı bı sorun var.

• kardeş sorunu anlatamamışın ama bu not supported nerede yazıyo telefondamı yoksa bilg.damı yazıyo 2.si usb sürücülerini harici olarak yükledinmi 3.olarak telefonun usb bağlantı ayarını -data fakstan çıkar- hafıza kartına ayarla bide öyle dene bide sorunu iyi açıkla telefonu bilg görüyosa sorun programdadır hafıza kartında i tunesin dosyası var müzikleri onun içine atmayı dene kart okuyucudan
  • kardes not supported telefonumda yazıyo data fakstan cıkardım zaten
    hafıza kartı ayarlı.Ayrıca hafıza kartımda İ TUNES dosyası yok galıba sorun orda onu nasıl halletcez.usb kablosunu baglayınca dırek İTUNES programı calısıyo fakat kullanma klavuzundaki telefon simgesi gorunmuyo itunes programında .muzık atıyorum audio dosyasının ıcıne hafıza kartındakı onda sorun yok ama itune suygulaması calısmıyo.
  • itunes ta o sorunla ben de karşılaşmıştım.eğer orjinal olmayan b, hafıza kartı kullanıyosan 1 gb kigston mu neydi bende o vardı o yüzden desteklemiyo.orjinal olması lazımmış.peeh
  • ole sacmalıkmı olurmus vatan bilgisayardan aldım urunu gerımı gotursen acaba bı fıkrın varmı.sen ne yaptın.
  • ACABA HAFIZA KARTINI BİCİMLENDİRİP BİDE OLEMİ DENESEM BOZMAYALIMDA ALETİ NE YAPSAKKI.BASKA Bİ YERDE Bİ ARKADASTA AYNI SORUNLA KARSILASMIS Bİ COZUMU OLMALI BUNUN.
  • valla kardeş bende de aynı sorun var bende vatan bilgisayardan aldım. Aynı problem .. ben yeni aldım da vatan bilgisayar kendisi artık ilgilenmiyo direk servise yolluyo bende haftaya götürücem artık servise ... motorolanın destek hattına da mail attım ama nasıl ilgilendiler anlatamam hala bi cevap yok :) ama başka bi başlıkta mahmutkamil die bi arkdadaş sorunun hafıza kartında olduğunu söylüyor bende farkı bi kart bulup denicem ona göre değiştiricem ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanatariummm -- 7 Eylül 2007; 21:01:48 >
  • en iyisi monsterpack yükle o geliştirme topiğindeki adımları takip ederek yeni bi yazılım yükle hem çok bomba ses alıyosun kulaklıktan hemde direk ses menüsünden playlist yaparak dinle şarkıları derim ben itunesla uğraşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: omertalord

en iyisi monsterpack yükle o geliştirme topiğindeki adımları takip ederek yeni bi yazılım yükle hem çok bomba ses alıyosun kulaklıktan hemde direk ses menüsünden playlist yaparak dinle şarkıları derim ben itunesla uğraşma

sana bir sorum olacaktı ses menüsünden playlist yapılıyor derken dap mp3 çalar parogramındanmı söz ediyosun yoksa ses menüsünden mi playlist yapıyosun bende monsterpack yükledim ama ses menüsünden playlist yapamıyorum
  • hyr kardeşim aynen dapdan ayrı bi olay ve daha rahat ses menüsünde dosyaların listelendiği yerin altında bide new playlist die bi seçenek var ona basıp dosyaları işaretliyosun sonra o playliste tıklayınca şarkılar sırasıyla çalınıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: omertalord

hyr kardeşim aynen dapdan ayrı bi olay ve daha rahat ses menüsünde dosyaların listelendiği yerin altında bide new playlist die bi seçenek var ona basıp dosyaları işaretliyosun sonra o playliste tıklayınca şarkılar sırasıyla çalınıyo

tamam buldum teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.