Şimdi Ara

Motorola v3i vs Nokia 6131 acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün telefon almaya gidicem. fakat 2 tel arasında kadlım. uzun zamandır nokia kullanıyorum ama motorola kullanmadım . babamda motorola var o memnun telefonundan ama sizden de görüş almak istedim. v3i mi yoksa 6131 mi alayım. sıfır alıcam. hangisi daha uzun süre gider sağlamlık olarak. bir de hangisi daha iyi çeker ve pil ömürleri nasıldır. lütfen yardım bugün alıcam??

• beyler yok mu yardım etcek biri?
  • 6131 biraz daha kaba birader bana sorarsan motorola al ama ben nokiaya çok alıştım diosan değiştiremem seriyi bozma devam nokia özellik olarak aynı ikiside hemen hemen kapaklı telefon bar tipine göre az çeker ve son olarak motorolada nokiada ortalama bir gün gider şarjı yani senin kullanımına bağlı babama K750i 1hafta gidio bana 1 gün onun gibi umarım yardmcı olmuşumdur şimdiden hayırlı olsun
  • 6131'u bilmiyorum. V3i hala popüler, yeterli özellikleriyle her işini görebilecek, kaliteli ve tarz bir telefon.
  • sıfırını almaya gerek yok hocam v3i al
  • V3i elbette

6131;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 22 Ağustos 2008; 13:10:41 >

• bzde v3 vardı çok yavaştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKIA N80 YARDIM EDERMİSİNİZ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan elimde KRZR var hem de altın sarısı şıkır şıkır parlayanından.özellik olarak da v3i den kat kat daha iyi.Annemde ise v3i var siyah renkli içi krom olan versiyonundan ve benimki onun yanında sönük kalıyor.o kadar söyliyim.V3i acayip bir cihaz halen trend halen sık sık rastlıyoruz dizilerde vs.Haaa bir de v3i,6131 ile kıyaslanamaz bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 23 Ağustos 2008; 0:11:19 >

• v3i nin şarjı normal kullanımla 3 gün gidiyo biraz abartıp biraz resim biraz müzik dinlersen 2 gün gidiyo ben kullanıyorum çok şık bir telefon alalı 2 yıl oldu ama ben 1,5 yıl kullandım hala taş gibi telefon çizikler oldu haliyle ama her hangi bir arıza vermedi bozulmadı ilk günkü gibi tıkır tıkır çalışıyo arkadaşın biri v3 kullandım çok yavaştı diyo galiba onun v3 ü bozukmuş bende v3i den önce v3 kullandım yavaşlama falan görmedim gayet stabil hızlı çalışıyo menü geçişleri gayet iyi haa çekilen fotoğrafları açarken biraz yavaş ama olacak o kadar 300 den fazla foto var telefonumda siliyom siliyom bitmiyo incecik bir tel cebime koyunca hissetmiyorum bile sık sık cebimi kontrol etme gereği duyuyorum bazen kalabalıkta korkup elimde taşıyorum

6131 biraz kalın ama tek bir tuşa basıp kapağı açmak çok güzel kullanmadım ama inceledim tuşa basınca kapak atıyo harika kamerasında kırmızılık problemi var resimlerin ordası kızarık çıkıyo nokianın eski telefonları hep öyle şarjı 1 gün gidiyomuş öyle duydum dış ekranı v3i ye göre daha büyük iç ekranlar aynı büyüklükte

ben v3i tavsiye ediyorum 6131 den daha ince daha karizma bir telefon ayrıca 2005 yılında v3 tasarım ödülü aldı v3i de abisi oda ödüllü sayılır

• tabikide v3i düşünmene gerek yok
  • v3i kullanıyorum gayet memnunum aynı zamanda da karizmatik. bence v3i
  • V3i daha iyi gibi.6131'in ekranı daha iyi fakat seste ve incelikte v3i daha ağır basıyor.
  • v3i daha karizma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.