Şimdi Ara

MOTOROLA V547

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende geçen hafta bascudadan motorola v547 adında bi telefon aldım telefonun çok fazla fonksiyonu var ve çok güzel çok beğendim ama mms gönderdiğimde bana gönderilemedi uyarısı veriyo fakat mms gidiyo ayrıca telefonda IM diye bi özellik varki yurtdışında çok kullanılan bişey bu. Bi web browserın serverından account alıyosun ve o şekilde msnger serach yapabiilyosun ama şu anda bunu tğrkiye de hiçbir GSM operatörü desteklemiyo turkcell bile ve hatta turkcell motorolanın v serisindeki ürettiği tüm telefonlarda bu mms hatasını veriyomuş ve bunu için yazılım geliştirmemiş tabi ben u kadar bilgiyi motorola müşteri hizmetlerinin iskoçya daki ana merkezinden öğrendim ve sizlerlede paylaşayım dedim.Bu arada benim aldığım modelden daha düşük modellerde program cd si vs şeyler var ama bunda yok yani anlayacapınız motorola halen türkiyedeki GSM lerle tam senkronize olamadı fakat telefon muhteşem güzel EDGE bile varki çok hızlı gerçekten.ama yurtdışında 3G dene bi olay varki GSM operatörlerinin kullandığı geniş bi iletişim bant sistemi halen tr ye gelecek ama bakalım ne zmaan sabırsızlıkla bekliyorum.nu arada motorola v547 modeli kullanan arkadaşlar varsa ve yeni bşeyler öğrenirlerse lütfen banada hbr verin en azından telin programını internetten indirebiileceğimizbi adres varsa lütfen yazın..
    saygılar

• arkadaşım bişi sorcm onun hafızası ne kadr
  • 5 mb ama harici kart falan içermiyo aslına bakarsan hafıza olarak sms mms ve rehber hafızası olarak gayet iyi mp3 çaları falanda var ama ben zaten mp3 player kullanıyorum yaklaşık2 yıldır onunki kadar ses kalitesi yok hiçbirinin benim için hafızası yeterli ama bide programını indirebileceğim bi yer olsa.
  • mp3 playerın varsa boşver telefona ne yükleyecen!!!

• evet ama benim problemim zaten turkcellin yeterli hizmeti verememesi millet yurtdışında cep telefonuyla neler yapıyo bizimkilr edge geldi çok hızlı diye halen reklam yapıyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung SGH-E490
    18 yıl önce açıldı
    Nokia 6111
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.