Şimdi Ara

Motorola xt910 yazılım güncelleme yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün vatanbilgisayardan xt910 modelini aldım fakat bir türlü yazılımını update edemedim yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar

SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSRTGB_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml indirdiğim rom bu

ayrıca rds lite 5.7 kurdum

• bende birkaçgündür bu modeli kullanıyorum pcden güncelleme yok galiba,telefondan menüden sistem güncelemeden yükle wifi açık 30dk falan (3mb hız ile şuan)güncelledim.
    icsde kasma yok ama yükledikten sonra telefonu sıfırlamanı tavsiye ederim.
  • yarın şirkete gidince denerim artık teşekkürler....
  • Motorola razr xt910 'in en son yazılımı Android 4.0.4 mü arkadaşlar. Bilgisi olan var mı ICS demi kalacak cihaz Jelly bean gelecek mi.
  • şu an son yazılımı 4.0.4 ama jelly bean çıkaracaklarına dair açıklama geldi. bir kaç ay içinde bekliyorum ben. custom romlarının arasında 4.2 bile var yabancı forumlarda.
  • Mrb arkadaşlar. telefonuma başlarda ics güncellemesi için bildirim geliyordu ama internetim olmadığı için sonra diyordum artık gelmiyor ve yükleyemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuce.

Mrb arkadaşlar. telefonuma başlarda ics güncellemesi için bildirim geliyordu ama internetim olmadığı için sonra diyordum artık gelmiyor ve yükleyemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

ayarlar/telefon hakkında /sistem güncellemeleri burdan kontrol edin çıkacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denedim orayı ama olmadı malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuce.

denedim orayı ama olmadı malesef

Fabrika ayarlarina dondur ve tekrar dene. Olmadi rds ile flashlarsin ics yi. Ama ics yukledikten sonra KESİnLİKLE jb ye wifi ile gecme garanti disi kalir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anticor kullanıcısına yanıt
    merhaba
    benim cihaz sürümü 2.3.6. maalesef ICS yükleyemiyorum, wifi bağlıyken ayarlardan sistem güncellemeye girdim, ama cihazınız için güncelleme gerekmiyor uyarısı çıktı. Sonra müşteri hizmetlerine mail attım, IMEI numaramı istediler ve wifi ye bağlandıktan sonra #35468# kodunu tuşlayıp arama yapmamı, bu kodun arka planda güncelleştirme yapabileceğini söylediler. henüz bu işlemi gerçekleştirmedim. benzer bir durumla karşılaşan var mı, ya da çözümü olan. Şimdiden teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.