Şimdi Ara

Motorola'ya Ait C510 model Var mı Yok mu Acil Yarın Tüketici Heyetini Genpayı ve Motorolayı Mahkeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motorola'ya Ait C510 model Var mı Yok mu Acil Yarın Tüketici Heyetini Genpayı ve Motorolayı Mahkemeye ve Savcılığa vereceğim.

Ben internette araştrdım bulamadım böyle bir model. Genpa gönderdiğim telefonu yapılamıyor diye iade etti ve bende Tüketici heyetine verdim. Ücretli tamir edin dediğim halde geri gönderdiler tamir edilmiyor dediler. Ve Tüketici heyetine C510 verelim ücreti karşılığında diye teklif ettik geri dönmediler demişler.

Tüketici heyetini görevini yapmadığı için önce savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Atdından hem genpa motorola ve tüketici heyetini savcılığa vericem.

Lütfen böyle bir modeli var mı motorolanın yok mu........C510

• Motorola'nın yok ama Sony Ericsson ve Samsung c510 adlı modelleri var. Genpa 8 ay önce SE C510 değişimi için K530 gibi antika bir alet önermiş firma olarak size de Motorola yerine Sony Ericsson c510 önermiş olabilir.

C510 adlı modeller
    http://www.gsmarena.com/results.php3?sQuickSearch=yes&sName=c510

Motorola'nın modelleri
    http://www.gsmarena.com/results.php3?sQuickSearch=yes&sName=c510

• Ben onlara yarın önereceğimi biliyorum. Sahtekar bunlar gerçekten. Bana önermediler. Telefon tamir edilmiyor deyip geri yolladılar. Kendilerini Tüketici Heyetine Savunmak için biz önerdik kabul etmedi dediler. Yarın ben onlara bir düz gideyimde görsünler.

Çok yakında onları rezil edicem zaten açıcam web sayfası genpa motorola diye rezil rüzvalar.......

Ama bizde yanlarına koymayız elbette bunu...Önce hukuk sonrasını düşünürüz. İnsanları enayi yerine koymaya çalışmaları enteresan....Ama karşılarında enayi yok işte....
  • Nasil bir konudur bu? Sikayet edecegi markanin modellerini arastirmadan, ezbere acilmis, sov amacli ve bayagi bir konu... Git, sikayet et!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.