quote:Orijinalden alıntı: Selim_34 9-10 bin liraya adam olur hocam ben sadece sag taraf icin dedim plastik aksamı masrafı ?
quote:Orijinalden alıntı: mrykt 150-200 lira bence 125zn al daha iyi hocam asya bu sag plastik aksamı gorüyorsunuz 150 liramı dedin hocam başka fikri olan sag taraf icin?
quote:Orijinalden alıntı: AslanPaşa quote:Orijinalden alıntı: mrykt 150-200 lira bence 125zn al daha iyi hocam asya bu sag plastik aksamı gorüyorsunuz 150 liramı dedin hocam başka fikri olan sag taraf icin? Sadece sağ tarafı değiştiremezsin ki. Birleşiyor çoğu yeri ön kısımda. Komple değişmesi lazım sağ taraf + ön kısmın
quote:Orijinalden alıntı: mrykt quote:Orijinalden alıntı: AslanPaşa quote:Orijinalden alıntı: mrykt 150-200 lira bence 125zn al daha iyi hocam asya bu sag plastik aksamı gorüyorsunuz 150 liramı dedin hocam başka fikri olan sag taraf icin? Sadece sağ tarafı değiştiremezsin ki. Birleşiyor çoğu yeri ön kısımda. Komple değişmesi lazım sağ taraf + ön kısmın Toplam 150-200 Diyorsun?
quote:Orijinalden alıntı: AslanPaşa quote:Orijinalden alıntı: mrykt quote:Orijinalden alıntı: AslanPaşa quote:Orijinalden alıntı: mrykt 150-200 lira bence 125zn al daha iyi hocam asya bu sag plastik aksamı gorüyorsunuz 150 liramı dedin hocam başka fikri olan sag taraf icin? Sadece sağ tarafı değiştiremezsin ki. Birleşiyor çoğu yeri ön kısımda. Komple değişmesi lazım sağ taraf + ön kısmın Toplam 150-200 Diyorsun? http://www.mondialyedekparca.com/gruplar.asp?kat_id=1&urun_id=50&urun=Mondial%20125%20ZN burada var asyayla aynı motor buda. Buradan alacağın parçaların fiyatlarına bakabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: mrykt quote:Orijinalden alıntı: AslanPaşa quote:Orijinalden alıntı: mrykt quote:Orijinalden alıntı: AslanPaşa quote:Orijinalden alıntı: mrykt 150-200 lira bence 125zn al daha iyi hocam asya bu sag plastik aksamı gorüyorsunuz 150 liramı dedin hocam başka fikri olan sag taraf icin? Sadece sağ tarafı değiştiremezsin ki. Birleşiyor çoğu yeri ön kısımda. Komple değişmesi lazım sağ taraf + ön kısmın Toplam 150-200 Diyorsun? http://www.mondialyedekparca.com/gruplar.asp?kat_id=1&urun_id=50&urun=Mondial%20125%20ZN burada var asyayla aynı motor buda. Buradan alacağın parçaların fiyatlarına bakabilirsin parcaların adlarını bilmiyorum hangileri?