Bildirim
Motoru Yıkama Hakkında...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Motorun yıkanması teorik olarak tüm markalarca tavsiye edilmez. Ancak yetkili servisler bile yıkıyor artık. Sorun elektrik aksamıdır. Tüm elektrik aksamını ve kabloları kapatabileceğinizi düşlünüyorsanız veya sadece alt kısımları suyla yıkarım diyorsanız deneyin. Ancak normal suyla pek istediğiniz temizlik olmaz. Oto kuaförlere gidip orda deterjanla yıkıyorlar ama nadiren yıkamadan sonra çalışan araba gördüm. Hatta hiçbirşeyi kapatmadan deterjanı sıkıp basınçlı suyla yıkıyorlar. Artık kablomu kopar devrelere sumu kaçar düşünen yok.
Ben eski arabamda yıkatmıştım neyseki çalışmıştı eve geldim bi baktım rölantide stop ediyor. Sigortam attı tabi. Ama son anda bi fiş yerinden çıkmış takınca düzelmişti. Yeni arabaya 4 yıldır su değmedi motoruna. Arabayı bile yıkamıyorum hertarafı kuş pisliği. Kimse yaklaşmıyor uzak geçiyor hep
Ben tavsiye etmem riske değmez zaten havalarda bozuyor zaten gene kirlenecek.
-
Arabayı bile yıkamıyorum hertarafı kuş pisliği. Kimse yaklaşmıyor uzak geçiyor hep
bu teknıgı bende uyguluyorum -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X