Bildirim
Motoruma göre kıyafet seçimi nasıl olmalı..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam öncelikle hayırlısı olsun inş alırsanız. Hangi markanın montu,pantalonu güvenlidir bilmiyorum. Bende yeniyim bu konuda
Ama mont ve pantalon rengi olarak siyah düşünebilirsiniz. Siyah üzerine kırmızı ve mavi çizgileri abartı olmayan desenli olanları
da düşünebilirsiniz. Kask olarakta Shoei ve Nolan marka kasklar iyidir diye biliyorum bu iki markayı düşünebilirsiniz. -
Eğer trafikde SÜRÜCÜLERİn GÜvenlik açısından fark etmesini istiyorsan sakın alacağın eşyaları aynı renk alma mesela siyah alma . İnsan gözü siyah rengi fazla algılamaz gözü tetikleyici renkler giymeni öneririm . KEVLAR PANTOLON almanı öneririm . Allah korusun düştüğünde asfaltda pantolon düşüşme hızı ile erir ve vücutda iz bırakır fakat KEVLAR pantolonda yırtılma olmaz içindeki maddeden dolayı yüksek ısılara karşı korunaklıdır . Güvenlik bakımından RENKLİ giyin kışın olsa bile hiç farketmez . Bazen derler beni burada bu şıkıştırdı diye sürekli bunu bilerek yapmayan Şöför çoktur. Adamın motoru siyah tüm kıyafetleride siyah :D Şekil yapcam diye sağlığından olma . Sarı , Kırmızı , Mavi , TURKUAZ mavi insanın gözünü yolda alabilicek Kıyafet renkleri seç derim Kask+ Mont da bu işlemi yapsan bile yeterli olucaktır .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X