Şimdi Ara

Motoruma göre kıyafet seçimi nasıl olmalı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimlerde gördüğünüz motoru almayı düşünüyorum yalnız ilk önce güvenliğin önemli bir konu oldğunu düşünüyorum....Ve bunun içinde motoruma göre kaliteli fiyatı farketmeyen güvenliğin öncelik olduğu kask pantolon ve ceket seçimimi nasıl yapmalıyım..?(gerek renk olarak gerek güvenlik)

• Hocam öncelikle hayırlısı olsun inş alırsanız. Hangi markanın montu,pantalonu güvenlidir bilmiyorum. Bende yeniyim bu konuda
    Ama mont ve pantalon rengi olarak siyah düşünebilirsiniz. Siyah üzerine kırmızı ve mavi çizgileri abartı olmayan desenli olanları
    da düşünebilirsiniz. Kask olarakta Shoei ve Nolan marka kasklar iyidir diye biliyorum bu iki markayı düşünebilirsiniz.
  • Eğer trafikde SÜRÜCÜLERİn GÜvenlik açısından fark etmesini istiyorsan sakın alacağın eşyaları aynı renk alma mesela siyah alma . İnsan gözü siyah rengi fazla algılamaz gözü tetikleyici renkler giymeni öneririm . KEVLAR PANTOLON almanı öneririm . Allah korusun düştüğünde asfaltda pantolon düşüşme hızı ile erir ve vücutda iz bırakır fakat KEVLAR pantolonda yırtılma olmaz içindeki maddeden dolayı yüksek ısılara karşı korunaklıdır . Güvenlik bakımından RENKLİ giyin kışın olsa bile hiç farketmez . Bazen derler beni burada bu şıkıştırdı diye sürekli bunu bilerek yapmayan Şöför çoktur. Adamın motoru siyah tüm kıyafetleride siyah :D Şekil yapcam diye sağlığından olma . Sarı , Kırmızı , Mavi , TURKUAZ mavi insanın gözünü yolda alabilicek Kıyafet renkleri seç derim Kask+ Mont da bu işlemi yapsan bile yeterli olucaktır .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.