Şimdi Ara

motosiklet kaskımın rengini nasıl değiştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben kırmızı yarı açık kaskımı siyah renge boyamak veya kaplamak istiyorum kaplama olarak şu 3m karbon folyolar sizce iş görür mü?mat siyah sprey ile boyasam kaskın üzeri boya tutar mı?yada boya işlemini nasıl yapmalıyım.acil yardımlarınızi beklemekteyim saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: narqotik

slm arkadaşlar ben kırmızı yarı açık kaskımı siyah renge boyamak veya kaplamak istiyorum kaplama olarak şu 3m karbon folyolar sizce iş görür mü?mat siyah sprey ile boyasam kaskın üzeri boya tutar mı?yada boya işlemini nasıl yapmalıyım.acil yardımlarınızi beklemekteyim saygılar.

Bizim burada bir dükkan var. Genç çocuklar açmış dükkanı işleri sadece Grafiti yapmak. Nasıl yazılır bilmiyorum :) Ben kaskımı onlara götürüp şekil işlettireceğim çünkü siyah düz bir kaskım var. Yer İzmir Karşıyaka.
  • ewet onun bir makinası var ismi aklıma gelmedi grafiti filan uğraşanlar çok güzel şeyler yapıyorlar.ama ben manisadayım buralarda yapanı pek bulacağımı zannetmiyorum.siyah mat renk sprey boya aldım 2-3 kat boyarım herhalde,birde sprey vernik alıcam.şimdilik böyle yapayım diyorum.eğer beğenmezsem yada boyası atmaya başlarsa 3M carbon folyolardan alıp uygulayacam.
  • Kompressor bulabiliceksen melihkarakelle diye googleda arat kendi sitesi var orda boyamıştı kaskını sende o şekilde boyayabilirsin spreydeneme plastiğe zarar verebilir Kaplama yapmak daha zor ve zahmetli
  • evet hocam o siteyi incelemiştim daha önce ama malzeme sıkıntısı var işte.hava tabancası bulabilsem yaparım ama malesef imkanlar kısıtlı.. olmazsa bizim burada kaporta boyacısı var onun yanına gidecem son çare yada marangoz tanıdık var onları büyük boya tabancası varama boya olarak akrilik boya gerekli galiba?yoksa dediğin gibi yine kaska zarar verebilir.
  • Boya olarak internetten o boyalar satılıyor yardımcı olabilirim bulmanda manisada hobbyshoplara veya maket satan yerlerde vardır o boya var hem spreyi hem şişede
    yok ben İnternetten alırım dersen hobbytime topmodels erenhobi bunlardanistiyorum gibi sitelere bak güvenilir siteler hepsi kapıda ödemeli gönderimde yapıyorlar
    Sorun olursa pm at
  • piyasadaki metresi 10-15-20 den satılan karbon kaplama olmuyor toplanma yapıyor,yuvarlak zeminde kayıyor sprey boyanırsa akıyor, hava tabancasıyla çok ince ve azar azar 3-4 katla düzgün birşey çıkabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Deri Montu Alayım?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironbird

Boya olarak internetten o boyalar satılıyor yardımcı olabilirim bulmanda manisada hobbyshoplara veya maket satan yerlerde vardır o boya var hem spreyi hem şişede
    yok ben İnternetten alırım dersen hobbytime topmodels erenhobi bunlardanistiyorum gibi sitelere bak güvenilir siteler hepsi kapıda ödemeli gönderimde yapıyorlar
    Sorun olursa pm at

eyvallah sağoalsın hocam internette araştırdım akrilik sprey vernik alıcam,boyanın üzerine sıkayım diyorum.yarın başlıcam.yakında resimlerini yüklerim.beldede kaldığım için merkeze fazla gidemiyorum o yüzden kaskta lazim oluyor.zaten denemsini yaptım sprey boya neredeyse hiç akmıyor.mat siyah sprey boya var elimde keşke akrilik sprey olsa daha iyi olurmuş, aşama aşama fotolarını atarım.

quote:

Orijinalden alıntı: remote control

piyasadaki metresi 10-15-20 den satılan karbon kaplama olmuyor toplanma yapıyor,yuvarlak zeminde kayıyor sprey boyanırsa akıyor, hava tabancasıyla çok ince ve azar azar 3-4 katla düzgün birşey çıkabilir.

bunu dediğiniz iyi oldu iyiki almadım karbon kaplamadan çok teşekkür ederim.zaten gerçek orjinal karbon folyoların metresi 80 TL diye duymuştum.ama motorun plastik yerelerinde çatlaklar mevcut onları kaplamak için metresi 10-15 TL ye satılanlardan alıcam artık.

• quote:

piyasadaki metresi 10-15-20 den satılan karbon kaplama olmuyor toplanma yapıyor,yuvarlak zeminde kayıyor sprey boyanırsa akıyor, hava tabancasıyla çok ince ve azar azar 3-4 katla düzgün birşey çıkabilir.

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ironbird

Boya olarak internetten o boyalar satılıyor yardımcı olabilirim bulmanda manisada hobbyshoplara veya maket satan yerlerde vardır o boya var hem spreyi hem şişede
    Sorun olursa pm at

eyvallah sağoalsın hocam internette araştırdım akrilik sprey vernik alıcam,boyanın üzerine sıkayım diyorum.yarın başlıcam.yakında resimlerini yüklerim.beldede kaldığım için merkeze fazla gidemiyorum o yüzden kaskta lazim oluyor.zaten denemsini yaptım sprey boya neredeyse hiç akmıyor.mat siyah sprey boya var elimde keşke akrilik sprey olsa daha iyi olurmuş, aşama aşama fotolarını atarım.

quote:

bunu dediğiniz iyi oldu iyiki almadım karbon kaplamadan çok teşekkür ederim.zaten gerçek orjinal karbon folyoların metresi 80 TL diye duymuştum.ama motorun plastik yerelerinde çatlaklar mevcut onları kaplamak için metresi 10-15 TL ye satılanlardan alıcam artık.

Normal spreylerin ucundaki nozül kalın boya püskürtür ama bu maket spreyleri boyayı çok ince püskürttüğü için akma yapmaz. Normal spreyle başarılı bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum

• yardımlarınız için çok sağolun hocam ..biraz deneme yaptım az bir bölgeye 2 kat sprey çektim güzel oldu gibi tabi çok sert bastırınca boyayı atıyor,onuda 3- 4 kat vernik ile hallederim diye düşünüyorum.deneyip görecez artık
  • quote:

yardımlarınız için çok sağolun hocam ..biraz deneme yaptım az bir bölgeye 2 kat sprey çektim güzel oldu gibi tabi çok sert bastırınca boyayı atıyor,onuda 3- 4 kat vernik ile hallederim diye düşünüyorum.deneyip görecez artık

Her kat arasında en az 2 gun boyanın iyice kurumasını bekle
  • dostum bu aklıma gelmemişti daha önce bizim burda 2-3 tane kaplama şirketi var götürsem acaba kaplarlarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

dostum bu aklıma gelmemişti daha önce bizim burda 2-3 tane kaplama şirketi var götürsem acaba kaplarlarmı?

http://www.pratikotofilm.com/karbon-folyo.html bu sitenin en altın bir tane kaska kaplama yapmışlar ama baya bi profesyonel gibi duruyor yani bi götür istersen niye yapmasınlar tabi adamalr ellerine ne geçerse kaplıyorlar.eğer kaplatırsan buraya foto koyabilirmisin?bende bugün kırmızı kaskımı mat siyah renge boyadım çok güzel oldu bide vernk attıkmı tamam dır.yakında fotoları koyarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

dostum bu aklıma gelmemişti daha önce bizim burda 2-3 tane kaplama şirketi var götürsem acaba kaplarlarmı?

http://www.pratikotofilm.com/karbon-folyo.html bu sitenin en altın bir tane kaska kaplama yapmışlar ama baya bi profesyonel gibi duruyor yani bi götür istersen niye yapmasınlar tabi adamalr ellerine ne geçerse kaplıyorlar.eğer kaplatırsan buraya foto koyabilirmisin?bende bugün kırmızı kaskımı mat siyah renge boyadım çok güzel oldu bide vernk attıkmı tamam dır.yakında fotoları koyarım.

tamam dostum p.tesi sorucam kaplamacılara ss atarım merak etme

• Bende bu konuyu çok araştırdım ama genel olarak kaskın güvenliğinden ödün verdiği sonucuna vardım yani kaska boya vs.. attıktan sonra koruma seviyesi düşüyor güvenlik bence görüntüden daha önemli olduğu için düşünmüyorum en iyisi yeni bir kask almak istediğin renkte
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

Bende bu konuyu çok araştırdım ama genel olarak kaskın güvenliğinden ödün verdiği sonucuna vardım yani kaska boya vs.. attıktan sonra koruma seviyesi düşüyor güvenlik bence görüntüden daha önemli olduğu için düşünmüyorum en iyisi yeni bir kask almak istediğin renkte

quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

Bende bu konuyu çok araştırdım ama genel olarak kaskın güvenliğinden ödün verdiği sonucuna vardım yani kaska boya vs.. attıktan sonra koruma seviyesi düşüyor güvenlik bence görüntüden daha önemli olduğu için düşünmüyorum en iyisi yeni bir kask almak istediğin renkte

bende çok araştırdım sonuç olarak ikilemde kalmışdım boyadım artık.aslında boyamanın hiç bir zararı yok gibi.ama üzerine atılan vernik veya cila türü bileşenler kaskın güvenliğini düşürüyor olabilir.bi tanıdığım kundurasını parlatmak için vernik sıktım dedi.sonra güneş gördükçe vernik kundurayı çürütmeye başladı dedi.bnede geçende kaskı siyah mat sprey boya ile boyadım.ardından marangoza vernik attırdım.sonuç olarak güzel oldu ama zaten kask kalitesiz bişeydi ama bu vernik iyice güvenliği düşürmüş olabilir zaten bu kaskı artık yedek olarak kullanıcam

• Bende kaskımı eski kot pantolonumla kapladım :D

Kot pantolonla kaplanmış motosiklet kaskı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.