Şimdi Ara

Eski lastikleri nasıl değerlendiririm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın 4 lastiğini de muayene vesilesiyle değiştirdim. Elimde eski lastikler kaldı. Lastiklerden 1 i balon yapmış. Bu lastikler başka araçta kullanılmaz. Ben bunları nasıl değerlendirebilirim,elden çıkarabilirim. Lastikçiye siz alın 3-5 indirim yapın dedim işimize yaramaz dedi. Satamam mı hurda niyetine bunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İş hayatına şemsiyelik yada bahçede süs olarak devam edebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar artık çöp.

• ben yakıyorum eski lastikleri.
  • İşe yarayacak gibi varsa istetmelik olarak ayırın.. kendim lastikçiyim bedavaya verirsen alırlar 20 30a satarlar para veren olacağını sanmam

• Kurumsal lastik firmaları alıyorlar diye biliyorum lastik ler geri dönüşüme gidiyor diye düşünüyorum kauçuk sonuçta bence bir telefon açın yolunuzun üstündeki lastikçilerden birine sorun sonuçta milli sermaye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayakkabıcılar alıyor ayakkabı eritip tabanında kullanılıyormuş tanesi 20 tlden alıyorlar
    yok satmam diyorsan onları boş biyerde yak içinden metal tel çıkaçak onlar çok degerlidir altın karışımımı ne var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 16 Mayıs 2017; 8:19:28 >
  • Ben sehpa yapmıştım bir defasında, 3 lastiği üst üste koyup en üste de cam yapıştırmıştım. uzun süre kullandım , ta ki evlenip hanım çöpe atıncaye dek
  • Tekne alsan yanlarına bağlayıp değerlendirirsin, iskeleye çarpınca zarar görmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Tekne alsan yanlarına bağlayıp değerlendirirsin, iskeleye çarpınca zarar görmez.

O zaman bir tekne al sen. Lastikler çöpe gitmesin yazık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

ayakkabıcılar alıyor ayakkabı eritip tabanında kullanılıyormuş tanesi 20 tlden alıyorlar
    yok satmam diyorsan onları boş biyerde yak içinden metal tel çıkaçak onlar çok degerlidir altın karışımımı ne var

Yok artık daha neler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.