Şimdi Ara

Motosiklet Motoru en fazla kaç dereceye çıkar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm Motosiklet Motoru en fazla kaç dereceye ulaşır. ortalama ve maximum sıcaklık değerini yazarmısınız. 7 segment termometre alacağım sıcaklık aralığı olarak max 60 ve max 125 var özel siparişle 150-200 bulabilirim. onun için soruyorum. teşekkürler.

• Çoğu motor hava soğutmalı olduğundan her tarafının sıcaklığı aynı olmaz. Motoru düz yolda sıkmadan ya da abanarak gidiyorsan değişik sıcaklık değerleri olacaktır. En azından en sıcak yeri silindir çevresi ve egzoz manifoldu çıkışının çevresi olur genelde. Kaç senedir bu işlerle uğraşmama ve termokupl termometrem olmasına rağmen merak edip ölçmedim. Yarın ölçeceğim sayende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

Çoğu motor hava soğutmalı olduğundan her tarafının sıcaklığı aynı olmaz. Motoru düz yolda sıkmadan ya da abanarak gidiyorsan değişik sıcaklık değerleri olacaktır. En azından en sıcak yeri silindir çevresi ve egzoz manifoldu çıkışının çevresi olur genelde. Kaç senedir bu işlerle uğraşmama ve termokupl termometrem olmasına rağmen merak edip ölçmedim. Yarın ölçeceğim sayende

evet tabikide aynı olmaz ben zaten yağ haznesine koymayı düşünüyodum. yağın sıcaklığı motorun sıcaklığını da verir . en önemlisi de yağı zaten. veya motorun şansıman kısmına düşünüyorum . göstergeyi koyma amacım zaten anlık sıcaklığı ölçmek hareret derecesine geldimi merak ettimmi ısı durumu nasıl o an göstergeden öğrenmek amacım. budur. yani herzaman tabiki aynı derecede olmaz ben max sıcaklığı sordum zaten. onagöre termometre alacağımı belirttim üstte. ideal sıcaklıklar 90-125 deniliyor.180 derece zarar demek o zaman benim de almam gereken 200 derece termometre. saygılar

• İyi geceler. Hava soğutmalı araçlarda, motor yağ sıcaklığı ölçmek motor harareti hakkında fikir sahibi olmanıza yardımcı olacaktır. normalde 120 derece yağ harareti normal sayılır. Ancak bu değeri yağ haznesi yada yağ soğutma radyatörü önünden aldığınızda net ve gerçekçi bir değere sahip olacaksınız. Şu konumda yağ hararetini ölçebileceğiniz bir yer yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakmg

İyi geceler. Hava soğutmalı araçlarda, motor yağ sıcaklığı ölçmek motor harareti hakkında fikir sahibi olmanıza yardımcı olacaktır. normalde 120 derece yağ harareti normal sayılır. Ancak bu değeri yağ haznesi yada yağ soğutma radyatörü önünden aldığınızda net ve gerçekçi bir değere sahip olacaksınız. Şu konumda yağ hararetini ölçebileceğiniz bir yer yok sanırım.

malesef yok hava soğutmalı olduğu için . yağ boşaltma tıpası veya yeni bir yuva açma olabilir. yani motor1 saatlik gezide el değmeyecek kadar ısınıyor. çalışmada performansta sıkıntı yok insan merak ediyor kaç derece diye sadece merak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.